Cautare

2122 de rezultate pentru "rezultatele" (2.82 secunde)
ultrasunete, electroterapie si vacuum cu rezultate concrete, dar si cu siguranta deplina pentru sanatate, asa ca mi-am spus sa il incerc, iar rezultatele au aparut de la prima utilizare.
Severin Schwan, CEO al Roche, a declarat cu privire la rezultatele companiei in aceasta perioada:
In cazul in care rezultatele testelor sunt pozitive, este recomandata vizita la medicul specialist. ... Rezultatele pozitive trebuie investigate mai departe impreuna cu un medic specialist. ... Rezultatele pot fi citite in cinci minute. ... Testul necesita o proba de urina, iar rezultatele sunt gata intr-un minut.
Senatorul UDMR Puskas Valentin Zoltan, vicepresedintele Consiliului Reprezentantilor Unionali ai UDMR, sustine ca participarea Uniunii Civice Maghiare la alegeri, pe listele Actiunii Populare, nu a influentat rezultatele obtinute de Uniune la alegerile generale.
Rezultatele votului dau Aliantei dreptul de a avea 25 de parlamentari bucuresteni. ... La mana BEC-ului Din cauza neregulilor constatate, sapte din cei 13 membri ai Biroului Electoral al Municipiului Bucuresti au refuzat ieri sa semneze procesul-verbal cu rezultatele oficiale ale scrutinului din Capitala.
MAI DEGRABA, ACEASTA POVESTE SE BAZEAZA PE REZULTATELE OBTINUTE DE ANUMITI OAMENI CARE AU FOLOSIT ACESTE PRODUSE. REZULTATELE DESCRISE IN ARTICOL SI IN COMENTARII SUNT ILUSTRATIVE SI ESTE POSIBIL SA NU REPREZINTE REZULTATELE PE CARE LE VETI OBTINE CU ACESTE PRODUSE.
Gala realizata de Mihaela Serban reprezinta un semn de stima si respect din partea membrilor juriului, certifica competenta profesionala si rezultatele obtinute in cariera pe parcursul anilor.
PSD a platit bani grei sa afle ca PD are de trei ori mai multi simpatizanti decat ei Si pentru ca tot veni vorba de social-democrati, Moisoiu a mai detonat ieri o bomba, facand cunoscute rezultatele unui sondaj de opinie realizat de PSD la nivelul judetului Constanta.
Rezultatele au fost confirmate ulterior de angajatii CIA. ... Rezultatele au fost apreciate ca surprinzator de bune. ... Rezultatele acestora au fost mult mai putin fiabile.
Lunea trecuta, acelasi corp de control al ministrului de Interne a venit la Constanta pentru a verifica temeinicia unor acuzatii aduse comisarului Ene de cateva persoane din sistem, nemultumite de rezultatele unui concurs organizat la Directie.
Tu prevezi deja rezultatele in perspectiva si arata promitator! ... Vrei sa faci toate lucrurile deodata, iar rezultatele dorite nu vor aparea. ... Te afli intr-un conflict intre cariera si obligatiile de casa, iar daca gestionezi totul cu calm, rezultatele pozitive vor aparea rapid.
Partidul Democrat a finalizat cercetarea sociologica pe care a desfasurat-o timp de mai bine de doua saptamani in toate localitatile importante ale judetului Constanta, rezultatele oficiale urmand a fi anuntate saptamana viitoare.
Rezultatele din restul judetului respecta, in general, tiparul national.
Liberalii s-au intrunit duminica, 2 decembrie a.c., pentru a discuta, printre altele, rezultatele obtinute in judetul Constanta la alegerile pentru Parlamentul European.
Cu ochii pe eventualele fraude si pe prezenta la vot, reprezentantii galateni ai partidelor au facut socoteli peste socoteli, au incercat sa tina situatia sub control, trimitand oameni acolo unde ceva li se parea "tulbure" si asteptand, plini de emotie, rezultatele la inchiderea urnelor.
Partidele politice nu au voie sa reia campania electorala pana cand rezultatele alegerilor nu vor fi validate de BEC si publicate in Monitorul Oficial.
Presedintele PDL, Emil Boc, a declarat, vineri, dupa ce BEC a dat rezultatele finale la primul tur al alegerilor locale, ca PDL a obtinut acum mai mult decat a obtinut Alianta D.A la alegerile din 2004.
Daca, in urma cu aproximativ doua saptamani, imediat dupa alegerile locale, conducerea PSD-ista de la judet hotara sacrificarea lui Dan Matei pentru rezultatele slabe obtinute in municipiul Oradea, cei de la Bucuresti au hotarit vineri acelasi lucru in cazul presedintelui PSD Bihor, Mihai Bar, pentru procentul de 13,55% obtinut in alegeri la nivel judetean.
Senatorul Alexandru Athanasiu considera mediocre rezultatele obtinute de catre filiala PSD Bihor in alegerile locale din iunie 2008. "Rezultatele obtinute la alegerile locale din acest an sunt medicocre spre slabe in comparatie cu alegerile parlamentare din 2004 si mediocre spre slab cu alegerile locale din 2004.
Acestea au fost luate dintr-o pozitie fireasca pe care ar fi trebuit sa o aiba intr-un anumit colegiu si transferate la un alt colegiu in functie de numarul de primari si de rezultatele pe care le-au avut la alegerile locale PNL si UDMR.
google-analytics.com