Deputatul UDMR de Covasna, Antal Arpad Andras, a declarat in cadrul Consiliului Reprezentantilor UDMR Covasna - Trei Scaune de Jos ca in ultima perioada in viata politica romaneasca un singur lucru este sigur, acela ca nimic nu este sigur.
"In prezent, doar un singur lucru este sigur, acela ca totul este nesigur. Avem un Guvern care functioneaza, insa pe de alta parte avem o Coalitie incapabila sa functioneze", a spus deputatul. Antal s-a plans ca in ultima perioada s-au intetit atacurile indreptate impotriva comunitatii maghiare, respectiv a UDMR, a liderului Uniunii, Markó Béla, si a ministrului Nagy Zsolt.
In ceea ce priveste o evaluare a activitatii parlamentare, Antal Arpad a spus ca, in timp ce legea privind statutul minoritatilor nationale stagneaza, este un aspect pozitiv faptul ca este finalizata legea descentralizarii.
ßi Consiliul Consultativ al Presedintilor Organizatiilor Teritoriale al UDMR a adoptat vineri, la Targu Mures, un document referitor la "campania de defaimare indreptata impotriva comunitatii maghiare, a UDMR si a unor demnitari ai Uniunii". (A.M.)