Cautare

5762 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 targu jiu" (3.50 secunde)
Ministerul Dezvoltarii Regionale a avizat proiectul Mitropoliei Olteniei prin care se intentioneaza construirea unei fabrici de mobila bisericeasca la Targu Carbunesti, in Gorj.
Senatorii UDMR nu vor participa la plen pana la rezolvarea situatiei legate de UMF Targu Mures Liderul senatorilor UDMR, Fekete Anras Levente, a declarat, luni, ca parlamentarii Uniunii nu vor participa la sedintele de plen ale acestei Camerei pana cand Guvernul nu va adopta o Hotarare privind rezolvarea situatiei de la UMF Targu Mures.
In luna mai, Ministrul Transporturilor a afirmat la Iasi ca lucrarile la autostrada Ungheni-Iasi-Targu Mures ce va lega Moldova de Transilvania, vor incepe in toamna anului 2015 si ar putea fi finalizate spre sfarsitul anului 2017.
N-au fost banii primul criteriu UPDATE 22:00 Transferul lui Adi Mutu la ASA Targu Mures a fost anuntat pe site-ul oficial al clubului. ... UPDATE 19:50 N-au fost banii primul criteriu Bogdan Mara, presedintele clubului ASA Targu Mures, a confirmat transferul la DigiSport.
Vineri seara, Szabi - unul dintre cei mai dedicati tineri din SMURD Targu Mures - a suferit un stop cardiac si, on pofida incercarilor colegilor sai de a-l resuscita, tanarul nu a mai putut fi salvat.
"Martanul" e de baza Jumatate din apele uzate sau apele murdare ale Craiovei se deverseaza in canalul colector de la Facai, iar cealalta jumatate in canalul colector Cornitoiu si de aici, mai departe, in Jiu.
In Bazinul Hidrografic Jiu vor fi realizate, pana la sfarsitul acestui an, investitii in valoare de 31,959 milioane de lei.
Dosarul in care a fost pronuntata condamnarea parlamentarului are legatura cu fostul presedinte al PD-L Gorj, Ionel Mantog, si cu vila de stramutat de lux pe care acesta o detine in cartierul Primaverii din Targu Jiu.
SNLO se afla in topul datornicilor din Romania, inregistrand debite insemnate catre bugetul de stat, de peste 772 de milioane de lei, insa sefii Societatii Lignitului din Targu Jiu sustin ca ANAF a luat in calcul datorii mai vechi.
Impozitul pe cladiri si taxele locale nu pot creste in 2009, sunt de parere finantistii craioveni. Craiovenii au dat buzna la ghiseele Directiei Taxe si Impozite Locale a primariei, speriati ca vor fi obligati sa plateasca dari majorate chiar in 2009.
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
Contractul cu firma maghiara Vegyepszer, care se ocupa de modernizarea tronsonului de drum dintre localitatile Rovinari si Bumbesti-Jiu, din judetul Gorj, de pe DN 66, va fi reziliat de Ministerul Transporturilor.
Complexul Energetic (CE) Rovinari înregistreaza pierderi zilnice în privinta productiei de energie electrica în urma debitului scazut al râului Jiu. ... Acesta a spus ca nu a gasit întelegere la conducerea societatii HIDROELECTRICA, pentru a nu mai opri apa în aval, la lacul de acumulare de la Târgu Jiu:
Cinci echipe, doua din Liga Nationala, SCM Craiova si Neptun Constanta, trei din Divizia A (Terom Iasi, Rapid Bucuresti si Muresul Targu Mures), vor lupta sa se claseze la finalul turneului pe unul din primele doua locuri care asigura participarea in sezonul viitor in Liga Nationala.
Indiferent cât de mult s-ar adânci criza la noi, românul nu renunta la mâncare, la medicamente si la diverse servicii. Analistii estimeaza ca România se va afla în plina criza economica abia în 2009.
Doi consilieri municipali din Targu Jiu, Aurel Popescu si Marian Popescu, alesi pe listele PNL Gorj, s-au inscris in PSD.
600 de pensionari din municipiul Targu Jiu vor sarbatori astazi venirea primaverii. ... Primarul municipiului Targu Jiu, Florin Carciumaru, a spus ca aceasta actiune este destinata batranilor care nu s-au bucurat asa cum se cuvine de Revelion, pentru ca a trebuit sa stea acasa cu nepotii.
Directorul Politiei Comunitare din Targu Jiu a declarat ca nu se va implica in disponibilizarea celor peste 200 de salariati care urmeaza sa ramana fara locuri de munca in acest an.
Directorul Politiei Comunitare din Targu Jiu a declarat ca nu se va implica in disponibilizarea celor peste 200 de salariati care urmeaza sa ramana fara locuri de munca in acest an.
din Targu Jiu gazduieste in perioada 29 iunie - 1 iulie cel de-al XIII-lea Congres International de Dacologie, intitulat "Pietrele dacilor vobesc"
google-analytics.com