Cautare

5040 de rezultate pentru "rezultate titularizar2010 judetul olt" (3.97 secunde)
In judetul Teleorman, fieful secretarului general al PSD, Liviu Dragnea, se inregistra, potrivit BEC, cea mai mare prezenta la vot, de 48,92% din totalul alegatorilor inscrisi in liste, fiind urmat de judetele Gorj - 47,68%, Olt - 44,32%, Mehedinti - 43,73% si Giurgiu - 43,32%.
Cel mai mare grad de conformare, de peste 94%, a fost consemnat in judetul Covasna, iar cel mai redus, de circa 49,5%, in judetul Olt.
judetul este printre acelea pe care asiguratorii le considera drept cele mai riscante zone, asa ca doljenii, alaturi de brasoveni, braileni sau ieseni, n-au incotro, trebuie sa achite cele mai mari tarife din tara.
Drumul Judetean 651B Balcesti - Gorunesti din judetul Valcea va fi modernizat cu fonduri europene. ... Unul dintre proiecte, „Modernizare DJ 651B Balcesti - Gorunesti - limita judetul Olt“, a fost aprobat pentru a fi finantat.
Alte 14,3 milioane de lei sunt destinare cofinantarii unor proiecte de reabilitare a drumurilor judetene Calafat-Ciupercenii Noi, Craiova-Podari-Segarcea, Lacrita-Cosoveni, Craiova-Brabova pana la limita spre Mehedinti a judetului, Teslui-Pielesti pana la limita cu judetul Olt si modernizarii ambulatoriului Spitalului Clinic Judetean (SCJ) Craiova.
Cele mai importante cauze care au condus la cresterea creditelor neperformante pentru judetul Dolj sunt somajul ridicat (8,9%, conform Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca), deteriorarea conditiilor economice, mentinerea dobanzilor ridicate la operatiunile in lei.
Magazinul din Slatina, judetul Olt, s-a deschis pe Str.Serg.Mj.Dorobantu Constantin nr. ... De ieri exista inca doua magazine PROFI si in judetul Constanta.
In acest scop, Ceausescu ordonase infiintarea Rezervatiei de Dropii de la Boianu, din Judetul Olt. ... - Au fost semnalate populatii de dropii in zona localitatii Mihai Bravu, din judetul Giurgiu, in zona judetului Calarasi si in sudul Dobrogei, localitatea Negru Voda.
Marius Catalin Neagoe, de 30 de ani, din localitatea Vulcana-Pandele, judetul Dambovita, soferul autoturismului BMW cu numarul de inmatriculare DB 018620, care circula pe directia Pitesti-Slatina, a pierdut controlul volanului in curba.
In celelalte trei localitati, candidatii comuni ai celor doua partide vor fi stabiliti in urma unor sondaje de opinie care vor fi efectuate la sfarsitul acestei saptamani, urmand ca persoana care a obtinut cele mai bune rezultate in urma sondajului sa reprezinte Alianta.
Consumau, la pornire, mai mult decat tot judetul". ... "Biosinteza a fost un colos care consuma energie cat tot judetul", confirma si actualul primar din Calafat, Mircea Guta.
Telemea de Ibanesti, produsa in judetul Mures, este singurul produs romanesc care a reusit sa se califice pentru a deveni produs cu Denumire de Origine Protejata (DOP), o certificare europeana care inseamna si o recunoastere a faptului ca Romania are traditii locale, agricole si alimentare cu un potential exceptional.
Judetul nostru a inregistrat ieri un nou record, dar unul negativ. ... si acest lucru a dus la egalarea unui record negativ din 1961 privind prezenta la urne, cind judetul nostru s-a clasat pe ultimul loc.
veniturile obtinute de organizatiile nonprofit si organizatiile patronale din vanzarea/cesionarea titlurilor de participare obtinute din plasarea disponibilitatilor rezultate din venituri scutite.
Premiul de excelenta pentru intreaga cariera sportive se acorda uneia dintre cele mai apreciate tenismane romance, cu rezultate extraordinare la Wimbledon se acorda doamnei Corina Morariu. ... Premiul special pentru cel mai tanar sportive cu rezultate extraordinare se acorda lui Denis Ieremia.
Intr-o declaratie facuta dupa sedinta BPC, Tariceanu a tinut sa precizeze ca decizia sa de aplicare a hotararii luate in sedinta anterioara a Delegatiei Permanente, care prevede ca liderii organizatiilor cu rezultate sub 15% in alegeri sa-si depuna mandatele, nu vizeaza o persoana anume.
Alegerile locale din acest an nu au adus un rezultat stralucit la nivel central nici pentru Partidul Conservator, nu mai putin de 13 filiale obtinand rezultate sub media partidului la nivel national, care nici ea nu este foarte mare.
aceste rezultate arata ca PSD nu reuseste deocamdata sa atraga suficiente voturi in Bihor" a declarat parlamentarul social democrat.
Pentru realizarea simularii au fost folosite informatiile cu privire la votul politic de la alegerile locale din iunie 2012 pentru consilieri judeteni (http://www.beclocale2012.ro/), precum si influentele rezultate in urma referendumului pentru demiterea presedintelui din 29 Iulie 2012.
In aprilie, domnul prim-ministru le cerea membrilor Cabinetului rezultate, nu doar idei, in ceea ce priveste politica guvernamentala.
google-analytics.com