Cautare

5040 de rezultate pentru "rezultate titularizar2010 judetul olt" (3.44 secunde)
Seful Garzii de Mediu Olt, Gheorghe Neacsa, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, ca firma Conpet va fi sanctionata cu suma de 100.000 de lei deoarece conform legii poluatorul plateste.
Divizionara secunda FC Olt, pregatita de Dan Oprescu, a bifat prima victorie din aceasta iarna, castigand pe terenul sintetic de la Bradu, cu 2-1, in fata formatiei Girom Albota (locul 6 in C4).
Divizionara secunda FC Olt Slatina a pierdut amicalul sustinut ieri, pe "sinteticul" de la Bradu, in compania formatiei de Liga a IV-a, FCM Pitesti, scor 0-1, singurul gol venind in repriza a doua.
Sosit in iarna la FC Olt Slatina, fundasul central Cosmin Crusoveanu pare sa-si fi gasit locul in formatia lui Dan Oprescu. ... In programul divizionarei secunde FC Olt Slatina mai figureaza doua partide de verificare pana la inceperea returului.
FC Olt si CSM Valcea, gata sa continue ascensiunea Celelalte trei formatii din Oltenia sunt pregatite sa continue seria rezultatelor bune.
Arges, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Ialomita, Ilfov, Mehedinti, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, Valcea si Vrancea. ... este vorba de judetele:Caras-Severin, Gorj, Mehedinti, Dolj, Olt, Valcea, Arges, Teleorman, Dambovita, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Buzau, Galati, Vrancea, Prahova, Braila, Ilfov, Tulcea, Constanta.
Potrivit meteorologilor, ploile vor fi insotite de descarcari electrice, intensificari ale vantului si izolat grindin Va ploua in intervale scurte de timp in județele Gorj, Valcea, Dolj, Olt, Arges, Dambovita, Prahova, Buzau, Covasna, Vrancea, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Ialomita si Calarasi, in municipiul Bucuresti.
Un primar din Olt a gasit "antidotul" pentru nepasarea unui localnic. Acesta i-a aruncat medicului din localitate gunoiul inapoi peste gard, cu excavatorul.
Un fost primar din Olt a ajuns la spital dupa ce a fost batut de doi barbati chiar in fata primariei
Echipe de salvatori din doua judete cauta un pescar disparut vineri pe raul Olt. In timpul misiunii sunt utilizate drone si echipe de scafandri.
Pe de alta parte, tot ieri, intr-o alta cauza, procurori din cadrul DIICOT - Structura Centrala, ca urmare a unei alte cereri de asistenta judiciara internationala formulata de autoritatile judiciare din Franta, au facut 17 perchezitii domiciliare pe raza judetelor Dolj, Olt, Bacau, Prahova, Bistrita Nasaud, Maramures si Cluj, in vederea documentarii activitatii infractionale desfasurate de membrii altui grup infractional organizat, format in principal din cetateni romani care, de la inceputul anului 2009 si pana in prezent, au realizat importante castiguri materiale injuste, utilizand pe teritoriul Frantei carduri bancare falsificate.
Mehedinti (9), Ilfov (1), Giurgiu (1), Olt (1) Prahova (9), Bucuresti (7), urmand sa fie puse in aplicare 25 de mandate de aducere.
Prefectul de Olt, Mario de Mezzo, ar putea sa aiba probleme cu legea. Mai multi locuitori din Slatina il acuza ca le-ar fi furat datele personale si le-ar folosi in scop electoral.
In Olt, un kilogram de varza costa intre 20 si 50 de bani, insa anul acesta nu prea sunt cumparatori.
„Autorizatia de utilizator final va fi solicitata si de beneficiarii uleiurilor minerale neaccizabile rezultate din prelucrarea titeiului sau a altor materii prime care au punctul de inflamabilitate sub 85 de grade Celsius“ (art. ... Unul dintre ele a fost descoperit în judetul Olt.
pe langa declaratiile de presa in care a laudat performanta organizatiei de la malul marii, care practic a inrosit judetul, a fost smulsa si promisiunea unui minister in viitorul guvern social-democrat.
Discursul sustinut de Victor Ponta, premierul Romaniei si presedintele PSD , la intalnirea cu cadrele didactice din judetul Gorj, din 14 noiembrie 2012 Buna seara!
UDMR va solicita in acest judet doar postul de subprefect l In schimb, UDMR l-ar putea avea prefect in judetul Olt pe Zoltan Erdei, “transferat“ in urma cu numai cateva saptamani de la PRM la formatiunea condusa de Markó Béla.
Printre drumurile din Dolj care au fost incluse la finantare in PNDI se regasesc DJ 605A Filiasi - 2 kilometri, DJ 561A, asa numita centura a Bailestiului - 5,5 kilometri, DJ 643D, DN 65 - Bulzesti pana la limita cu judetul Valcea - 2,1 kilometri.
cu ce primari si sefi de CJ vine opozitia in judetul tau Discutiile din cadrul USL privind stabilirea candidatilor Opozitiei pentru alegerile locale din 2012 se apropie de final.
google-analytics.com