Cautare

5040 de rezultate pentru "rezultate titularizar2010 judetul olt" (3.05 secunde)
Suspiciunea de rambursare ilegala de TVA care planeaza asupra sefilor de la Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Olt si care a inflamat intreaga institutie va aduce, se pare, reprezentantii ANAF in control, dupa cum a declarat ieri directoarea Elena Gherghina.
Constantin Emil Mot, fost director la Directia de Asistenta Sociala Olt si Garda de Mediu Olt (trecut de la PNL la PSD), va lucra ca secretar de stat la Ministerul Mediului, iar Cristina Crisu va trece din postul de director in cel de secretar de stat la Departamentul pentru Relatia cu Parlamentul.
Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR) a livrat recent catre organizatiile utilizatorilor de apa pentru irigatii (OUAI) din judetele Olt si Dolj, la solicitarea acestora, 22 de echipamente de udare din productia interna.
Si in Oltenia a fost pe la Valcea, Mehedinti si Olt. ... Mai mult, la nivelul regiunii Oltenia, stie ca doar camerele teritoriale Dolj si Gorj il sustin pe Victor Babiuc, despre celelalte trei judete din regiune (Olt, Mehedinti si Valcea) necunoscand pe ce pozitii se mai afla.
Este vorba de autoritatile din Turceni - Gorj, Corabia - Olt, Caracal - Olt, Brezoi - Valcea si Goicea - Dolj.
Giugea a declarat ca suprafata afectata de procesul de desertificare este de 70.000 de hectare, iar chestiunea va fi analizata împreuna cu prefectul de Olt, Octavian Popescu, dar si cu specialisti din cadrul Facultatii de Horticultura.
O delegatie de oameni de afaceri din Cehia se va afla joi în Olt, împreuna cu ministrul ceh al agriculturii, Petr Gandalovic, si mai multi subordonati ai acestuia.
O delegatie de oameni de afaceri din Cehia se va afla joi în Olt, împreuna cu ministrul ceh al agriculturii, Petr Gandalovic, si mai multi subordonati ai acestuia.
În cadrul proiectului „Dezvoltarea porturilor turistice dunarene, începând de la Mehedinti-Vidin pâna la Olt-Plevna“, finantat prin programul Phare CBC 2005 România Bulgaria, Consiliul Local al Întreprinderilor Mici si Mijlocii (CLIMM) Craiova a realizat un studiu privind identificarea prioritatilor deja existente si a actiunilor în implementare cu privire la dezvoltarea turistica a porturilor dunarene începând de la Mehedinti-Vidin pâna la Olt-Plevna.
Din informatiile pe care le avem, saptamanile trecute agricultorii din judet au refuzat sa imparta acelasi spatiu intr-o piata volanta cu producatorii din Olt. ... Autoritatile bucurestene nu au scos-o la capat cu ei pana cand producatorii din Olt nu au fost mutati intr-o alta piata volanta.
SC Altur SA a declarat ca va concedia 130 de persoane, incepand cu luna aprilie, in timp ce SC Eddie Schwarz a anuntat ca va disponibiliza 40 de persoane, incepand cu luna martie.În cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Olt au fost depuse 27 de sesizari.
Numai 5.333 de fermieri din Olt, din cei 7.584 care au fost programati sa depuna cererile pentru subventii in perioada 3-11 martie, s-au prezentat la centrele Agentiei pentru Plati si Interventii in Agricultura (APIA).Functionarii institutiei au trimis fermierilor din judet care au solicitat anul trecut subventia europeana ce se acorda in sectorul agricol invitatii, care contineau informatii legate de data si ora la care acestia erau programati sa depuna cererile.
Potrivit unor surse din unitate, Sindicatul Alroproduct a depus ieri la Tribunalul Olt o cerere de chemare in judecata. ... Ieri, avocatul care reprezinta interesele sindicalistilor a depus la Tribunalul Olt cererea de chemare in judecata a Alro.
Varstnicii isi pot face cumparaturile inainte de Paste, anunta Constanta Gheorghe, directoarea adjuncta a Casei Judetene de Pensii Olt. ... Conform evidentelor CJP Olt, in judet sunt peste 134.000 de pensionari.
La un moment dat, cativa dintre acestia fie si-au manifestat intentia sa-si deschida unitati in parcul industrial din Banie, fie au purtat discutii cu proprietari de terenuri din jurul Craiovei si chiar cu autoritati din judetele limitrofe (Olt).
Paul Stanescu, presedintele Consiliului Judetean Olt, si Marilena Bogheanu, sefa Agentiei Regionale pentru Dezvoltare (ADR) Sud-Vest Oltenia, au semnat ieri finantarea proiectului care vizeaza infiintarea unei burse de cereale in orasul Corabia.La Corabia se va construi o cladire in suprafata de 1.019 mp.
Autoritatile din cele cinci judete ale Olteniei, Dolj, Gorj, Olt, Mehedinti si Valcea, se pregatesc pentru noile Camere Agricole care vor fi infiintate dupa aprobarea unui proiect de lege care le da puteri sporite.
Bineinteles ca nu vor lipsi bauturile traditionale si spectacolele live de cantece ale lui Ion Popa si de dansuri ale ansamblurilor din Topoloveni (Arges) si Izbiceni (Olt).
In Olt, numarul firmelor noi aproape ca s-a dublat: ... In luna august a acestui an, de exemplu, in Dolj au intrat in insolventa noua societati, in Valcea - trei, iar in Gorj, Olt si Mehedinti nu s-a inregistrat nici o firma in procedura de insolventa.
Vicepresedintele Consiliului Judetean Olt, Jenel Copilau, a aratat ca "factorii de decizie importanti nu au luat pozitie ca drumul Craiova-Slatina-Pitesti sa se construiasca, in conditiile in care era aproape ca si eliberata autorizatia de construire. Aceasta investitie rezolva problema infrastructurii in cele doua judete, Dolj si Olt".
google-analytics.com