Cautare

4548 de rezultate pentru "rezultate olimpiada de biologie 2012 liceul m eminescu" (3.35 secunde)
Unul dintre cele mai spectaculoase show-uri de patinaj artistic revine in 2012 in Romania: Kings On Ice va aduce la Bucuresti noi demonstratii uluitoare de patinaj ale celor mai renumiti campioni ai patinajului international!
Juniorii craioveni se afla in fata unei noi provocari, sambata si duminica urmand sa se desfasoare prima editie a Cupei Constructorul 2012, care se adreseaza copiilor nascuti in 2001 si 2002.
Bucurestenii vor putea urmari meciurile Campionatului European de Fotbal 2012 pe un ecran gigant in Centrul Vechi Meciurile Campionatului European de Fotbal 2012 vor putea fi urmarite de bucuresteni, pe un ecran gigant amplasat in Centrul vechi al Capitalei.
EURO 2012. TVR si Dolce vor transmite simultan meciurile de la Campionatul European de Fotbal TVR va transmite in direct toate meciurile din cadrul EURO 2012, oferind Romtelecom dreptul de a transmite simultan aceste meciuri, incepand de sambata, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.
INOT SINCRON la LONDRA 2012. 104 sportive se lupta pentru medalii la JOCURILE OLIMPICE 2012 La JOCURILE OLIMPICE 2012 LONDRA, proba de INOT SINCRON incepe pe 5 august si se incheie pe 10 august.
LONDRA 2012 - ATLETISM GARDURI. Sportivul care a sarit spre medalia de aur la JOCURILE OLIMPICE de acum patru ani 110 M GARDURI masculin, proba de ATLETISM de la JOCURILE OLIMPICE 2012 LONDRA, celebrata astazi printr-un GOOGLE DOODLE, incepe pe 7 august si se incheie pe 8 august.
Ce premiu a primit actrita in contextul Festivalului de la Roma Fotomodelul Madalina Ghenea a primit premiul "Sorriso diverso Roma 2012", pentru rolul interpretat in filmul "Razzabastarda" de Alessandro Gassman, distinctia fiind acordata de o asociatie culturala in contextul Festivalului International de Film de la Roma.
"Cateii lui Basescu de la ANI sunt protejati de cei de la DNA".
Friedrich Karl Ewert lanseaza acuzatii fara precedent la adresa NASA dupa ce a verificat datele legate de incalzirea globala.Din datele disponibile publicului, savantul german a facut o descoperire incredibila.
Fundatia Romanian Angel Appeal (RAA) si partenerii sai, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice - Directia Protectia Copilului (MMFPSPV-DPC) si Asociatia de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania (APCCR) organizeaza de miercuri, 28 august, orele 10.30, la Hotel CARO, sala Eminescu, Blvd.
Toate dovedesc profunda nedumerire, la nivelul guvernelor si al fortelor armate, privind manifestarile acestui fenomen, nedumerire care transpare si din istorioara de mai jos. In 1970, sursele de informatii ale Statelor Unite aflasera ca Uniunea Sovietica cheltuia anual 60 de milioane de ruble pentru cercetari de psihotronica.
Irinel Popescu, presedintele Congresului Mondial al Asociatiei Internationale a Chirurgilor, Gastroenterologilor si Oncologilor, saluta prezenta la acest eveniment a profesorului Victor Velculescu, o somitate in domeniul oncologiei Intre 18 si 21 septembrie, Palatul Parlamentului gazduieste cel de-al 23-lea Congres Mondial al Asociatiei Internationale a Chirurgilor, Gastroenterologilor si Oncologilor (IASGO), eveniment care reuneste peste 250 de speakeri din 35 de tari.
Devenita o obisnuinta saptamanala, deputatii PSD au sustinut, si in cursul zilei de ieri, o conferinta de presa.
Neagu Udroiu Fostul ambasador al Romaniei la Helsinki, publicistul Neagu Udroiu implineste astazi 72 de ani. ... SOARELE ROTUND SI PALID SE IVESTE PRINTRE NORI CA UN VIS DE TINERETE PRINTRE ANII TRECATORI...
Iordanescu a fost, potrivit declaratiilor sale, unul dintre putinii copii pe care Securitatea a incercat sa-i racoleze, insa, fiu de disident, acesta a refuzat oferta si nu a putut fi convins nici prin santaj, fiind ulterior urmarit de securisti pana la Revolutia din 1989.
Cateva miliarde de lei au ramas in bugetul comunei Poiana Mare, pentru ca primarul Petre Simion si directorii scolilor nu se inteleg in privinta cheltuirii banilor pentru lucrarile de reparatii.
Costume populare, buciumasi, paine si sare, cantece populare, urari de bine si imbratisari fratesti au marcat momentele inaugurarii punctului de trecere a frontierei romano-ucraineane Sighet-Solotvino si a podului peste Tisa, festivitati la care au fost prezenti atat presedintii Romaniei si Ucrainei, cat si seful Delagatiei Comisiei Europene la Bucuresti, Donato Chiarini.
Joi seara, la Liceul "Matei Basarab", locuitorii din cartierul Nord s-au intalnit cu primarul Mircia Gutau, cu reprezentanti ai SC Electrica, CET Govora, SC ETA SA, SC ACVARIM SA, SC Distrigaz Sud, Politiei de Proximitate, Politiei Comunitare, SC URBAN SA, directori si consilieri din cadrul primariei.
Pedelista Diana Busoi a acuzat-o sâmbata pe Ersilia Oprescu, sefa Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ), ca a demis mai multi directori de unitati scolare din Dolj pe criterii politice.
Cu toate ca Marian Sarbu a solicitat ca abia de pe 23 martie a.
google-analytics.com