Cautare

4548 de rezultate pentru "rezultate olimpiada de biologie 2012 liceul m eminescu" (3.21 secunde)
Fotbalul spectacol a pus stapanire ieri-dimineata pe terenul de sport al Scolii nr. 37 "Mihai Eminescu" din Craiova, care a gazduit Memorialul "Marin Bistriceanu", editia a 6-a, competitie care s-a adresat elevilor de clasa a V-a si a VI-a.
Incepand de astazi (31 Martie 2016), cei care doresc sa il vada jucand live pe numarul mondial la snooker isi pot rezerva un loc in sala si prin intermediul retelei Bilet.ro!
In pragul frumoasei varste de 77 de ani, Florin Piersic a avut amabitatea de a acorda un interviu in exclusivitate pentru Sinteza Zilei, unde a vorbit cu admiratie si respect despre unii dintre prietenii sai :
Organizatorul de evenimente Project Events iti vine in ajutor cu cateva idei, oferind chiar o reducere substantiala! ... Oricine cumpara in zilele de 11 si 12 aprilie 2013 un bilet la unul dintre cele trei concerte (Joe Cocker, Patricia Kaas si Megadeth) va beneficia de o reducere de 25%!
Incepand cu data de 7 mai, perioada de preturi promotionale pentru biletele de la METALHEAD Meeting se incheie. Astfel, mai sunt doar doua zile (5, respectiv 6 mai) in care biletele au preturile de 80 lei Acces General si 110 lei Golden Circle.
Dascalul de colinde” va readuce magia sarbatorilor in inimile romanilor, sustinand o serie de concerte de Craciun in peste 20 de localitati din Romania.
Cristina Ioana Avram, o tanara de 16 ani, eleva in clasa a IX-a la Colegiul National Mihai Eminescu din Oradea, face portrete superbe.
Fostul decan al Facultatii de Inginerie si Managementul Sistemelor Tehnologice din Universitatea Politehnica, Bucuresti, Gheorghe Amza, va lansa miercuri, 11.01.2017, de la ora 17.00, la Libraria Mihai Eminescu, un nou volum de poezii intitulat:
Miercuri, 11 ianuarie 2017, la libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, a avut loc lansarea volumului de poezii Libertate ucisa de Gheorghe Amza, in prezenta unui numeros public. Este cel de-al doilea sau volum de versuri, care se adauga numeroaselor carti de specialitate din prodigioasa sa cariera profesionala.
La libraria Mihai Eminescu are loc,astazi, lansarea celui de-al treilea volum de poezii scrise de Gheorghe Amza. Daca in primele volume, autorul a descris mai mult perioada grea prin care a trecut in timpul inchisorii, in cel de-al treilea volum isi exprima trairile de dupa.
Intre 29 mai si 3 iunie, Opera Comica pentru Copii ii asteapta pe cei mici impreuna cu familiile lor la cea de-a patra editie a Festivalului Opera Copiilor (FOC).
Nestor Damaso del Pino (6 iunie 1965) este un cunoscut artist grafic din Las Palmas, Gran Canaria, fiind considerat unul dintre reprezentantii cei mai importanti in domeniul caricaturii din Europa, opera sa fiind expusa in 50 de muzee si centre culturale , atat in Spania, cat si in Portugalia, Italia, Grecia sau Romania.
Dincolo de traditia iesirilor la iarba verde in aceasta zi libera, trebuie sa ne amintim ca 1 Mai este ziua in care sarbatorim munca si pe cei care muncesc, care isi castiga traiul in mod cinstit, pe cei harnici, pe cei care prin munca lor de zi cu zi fac ca Romania sa fie mai bogata, deoarece asa cum spunea Mihai Eminescu:
M-a sunat un social-democrat intr-o seara. Telefon de complezenta, cica. De fapt, il rodea pe om nostalgia. ... Unii colegi, a zis social-democratul, vor acum sa fie iubiti de Iliescu.
Are 24 de ani si e plecat de cinci ani din tara; ... Tara pe care o iubeste, desi nu i-a oferit conditii decente de existenta. Isi iubeste tara, i-e dor de ea si-l doare faptul ca multi dintre colegi ii considera pe romani hoti, vagabonzi, bisnitari.
Senatorul Sorin Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica intitulata:Plata titlurilor executorii rezultate din procesele intentate Guvernului Boc de profesori.
Ilfov nr.1, in spatele CEC-ului de pe Calea Victoriei) PROGRAM 17 - 29 martie Marti, 17 martie, ora 19.00 LA TIGANCI” dupa Mircea Eliade Proiect finantat in programul Bucuresti 555, sustinut de ARCUB Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti Regia si adaptarea :
Sase societati s-au inscris in cursa pentru contractul de salubrizare al orasului Otopeni. Firma va fi responsabila de colectarea si transportul deseurilor municipale, igienizarea cailor publice si deszapezirea orasului pe o perioada de zece ani iar valoarea contractului este de 16 milioane de euro.
Gabriela Antoniu) Fostul premier Victor Ponta prezinta pe pagina sa de Facebook ceea ce numeste ADEVARUL DESPRE SCANDALUL BLAIR, SITUATIA ASA CUM A FOST IN REALITATE, dupa ce judecatorii de la instanta suprema au decis sa-i ridice interdictia de a vorbi in public despre acuzatiile aduse de procurorii DNA Ploiesti.
Substratul acestui scenariu este ca de azi pana in 2012 PDL se face praf. Ultimele sondaje de opinie care indica scaderea dramatica a popularitatii gruparii Basescu & Boc & PDL a sporit adrenalina in randurile Opozitiei. ... Substratul acestui scenariu este ca, de azi pana in 2012, PDL se face praf.
google-analytics.com