Cautare

4548 de rezultate pentru "rezultate olimpiada de biologie 2012 liceul m eminescu" (3.90 secunde)
Inca de la primele ore ale diminetii, politicienii s-au prezentat la sectiile de vot unde erau arondati pentru a-si exprima preferintele electorale. ... "Este foarte important, este modul in care cetateanul poate sa participe la democratie", a declarat Johannis, la iesirea de la urne.
Scolile vor avea 17 ateliere moderne, pentru care s-au accesat 2,6 milioane de euro. Primariile au castigat si ele proiecte in valoare de 3,12 milioane de euro pentru colectarea selectiva a deseurilor.
Elevii constanteni care au obtinut distinctii la olimpiadele si concursurile internationale din anul 2007 vor fi premiati de Ministerul Educatiei Cercetarii si Tineretului joi la Palatul National al Copiilor din Bucuresti. In cadrul aceleiasi manifestari vor fi premiati profesorii si unitatile de provenienta ale elevilor.
Doljul are peste 26.000 de someri. Acestia sunt invitati sa se recalifice profesional pentru a-si spori sansele de reintegrare pe piata muncii.
Ziua Dobrogei, celebrata prin pictura Mai multi elevi din Capitala vor strabate Dobrogea, incepand de saptamana viitoare, pentru a celebra, prin pictura, ziua acestei stravechi regiuni, vatra multimilenara pentru numeroase culturi si popoare.
Ioan Silviu Batariuc este prezent impreuna cu sotia sa, Roxana, la targul Traditii si flori de sarbatori organizat zilele acestea in Parcul Cismigiu. Acesta este profesor de religie la Liceul Tudor Vladimirescu, iar sotia sa, Roxana, este profesoara de religie la Liceul Chiritescu.
Ioan Silviu Batariuc va recomanda o tinuta barbateasca superba pentru aceste zile frumoase de primavara. Acesta a fost prezent impreuna cu sotia sa, Roxana, la targul Traditii si flori de sarbatori organizat de Creart in Parcul Cismigiu.
Peste 200 de copii din 13 centre de plasament si scoli speciale s-au jucat impreuna cu artistii Operei Comice pentru Copii, servind totodata pranzul in aer liber, inconjurati de constructii reprezentative din toate zonele etnografice ale Romaniei.
I-au incantat timp de o ora pe cei 300 de medici pediatri, romani si bulgari, in Sala Grand Ballroom de la Marriott Bucuresti, care i-au aplaudat indelung. ... Orice asemanare cu alte personaje cantand sau formatiuni de tenori este absolut imposibila.
MISCAREA DE REZISTENTA: ... Cu ceea ce i s-a intamplat pana in 1989 ar fi avut material pentru cel putin trei filme despre sine, ar fi putut turna un fel de cantec despre mine insumi cu urias succes de casa.
Dar vizitatorii targului, au putut gasi, la standul meu, obiecte precum braie traditionale, cusme de dac, la 40 RON, camasi din in - la 120 RON,ii de dama - la 120 RON, tichii - 30 RON, fuste din lana - la 80 RON, sacouri feminine cu motive neo-populare - la 150 RON, ne-a spus Silviu Batariuc.
Ca noutati am adus carticele cu poemele scrise de mine, pe care le-am ilustrat tot eu, care costa 10 RON bucata (tiparite de mine). Am 4.000 de volume de poezii vandute de mine. Dar si cu obiecte din lemn pictate cu motive naive de sotia mea, Roxana.
Acestia sunt prezenti in cadrul targului de Sfintii Mihail si Gavriil si astazi, in curtea MTR. Acesta este profesor de religie la Liceul Tudor Vladimirescu, iar sotia sa, Roxana, este profesoara de religie la Liceul Chiritescu.
SZOBI CSEH a murit la varsta de 71 de ani. ... "Buza de iepure" suferea de cancer osos, iar ultimii ani din viata au fost pentru el un adevărat chin, scrie click.ro. ... SZOBI CSEH s-a nascut intr-o familie de secui.
In luna octombrie, KFC si Pizza Hut sustin organizatia World Vision Romania prin cea de-a saptea editie a campaniei "Vreau in clasa a noua". Prin acest proiect de strangere de fonduri sunt sustinuti copiii din mediul rural din Romania, pentru a-si continua studiile la liceu.
Trofeul Concursului de Stiinte Eroii Viitorului, organizat de BASF in parteneriat cu Societatea de Chimie din Romania si Bucharest Science Festival, a fost castigat de echipa Eco-Bolintinenii, formata din elevi ai Liceului Teoretic Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti.
Monica Ghiorghe) Marius Dulce, actualul viceprimar al municipiului Calarasi, este unul din cetatenii care aspira la functia de edil al acestui oras, la alegerile locale, din vara.
Opere de arta, in locul peretilor cu var alb Andreea Gabriela Tudor este eleva care a pictat scara blocului in Braila. La doar 16 ani, adolescenta, care invata la Liceul de Arte, a transformat peretii cu var scorojit intr-o adevarata oaza de natura.
Colegiul National Sfantul Sava Colegiul National Sfantul Sava (C.N.S.S.) este una dintre cele mai vechi si prestigioase institutii de invatamant din Bucuresti, Romania. Este descendentul direct al Colegiului Sfantul Sava, divizat in 1864 de catre domnitorul Alexandru Ioan Cuza in Universitatea din Bucuresti si prezentul colegiu.
Mircea Vintila este un interpret roman de muzica folk, cu o activitate discografica si concertistica bogata. Cantecele sale debordeaza de melodicitate si o atentie deosebita acordata "vorbelor". De la "Lordul John" la "Drama de cartier", fanii au savurat o lista intreaga de adevarate hituri.
google-analytics.com