Cautare

61555 de rezultate pentru "rezultate examen titularizare 2009 din rm valcea" (6.94 secunde)
Unul din zece parlamentari, in campanie pentru alegerile locale Aproape 11% dintre parlamentari candideaza pe liste la alegerile locale, ceea ce inseamna ca sunt deja in campanie electorala.
Dezvaluirile cotidianului "Replica" cu privire la afacerile necurate ale deputatului independent de Valcea au starnit ecouri nebanuite in mediul de afaceri roman si international.
Mai multe clanuri de romi din Mehedinti au luat cu asalt ieri-dimineata SC Oltchim din Valcea.
Si locuitorii din Mehedinti si Olt au reusit sa faca economii in plus. In schimb, firmele din Oltenia si-au redus considerabil depozitele de la banci, in special cele constituite in lei.
Asa poate fi catalogat turul de doua zile al presedintelui in Valcea. ... Vizita prezidentiala nu a rezolvat nicicum gravele probleme economice din zona.
Mircia Gutau si Nicolae Dicu au fost scosi ieri din Penitenciarul de Maxima Siguranta Colibasi si adusi din nou la Tribunalul Valcea, urmand sa fie transferati la puscaria din Aiud, imediat ce dosarul va ajunge la Curtea de Apel din Alba.
World Vision Romania organizeaza o incursiune in judetul Valcea pentru a descoperi evolutia si transformarile comunitatilor din localitatile Stoilesti-sat Ursu, Scundu si Francesti de-a lungul timpului. ... In numeroase comunitati rurale din Romania schimbarile si evolutiile se produc zi de zi.
Dintre aceasta suma, aproximativ 45% apartine doljenilor, iar restul valcenilor, locuitorii din Mehedinti, Olt si Gorj nefiind reprezentati in top. ... Cel mai bogat om din regiune este Nicolae Sofianu, din Ramnicu Valcea, cu o avere estimata la 45 - 50 de milioane USD.
Intre doua partide din Liga Campionilor, campioana Romaniei la handbal feminin, Oltchim Ramnicu Valcea, evolueaza si in competitia interna. ... Handbalistele de la SCM Craiova joaca astazi, de la ora 18.00, pe terenul campioanei Oltchim Ramnicu Valcea, intr-o partida contand pentru etapa a doua din returul Ligii Nationale.
Mai multi utilizatori de cartele reîncarcabile au fost pagubiti în ultimele luni prin promotii false, din ce în ce mai ingenioase, anuntate prin e-mail, mesaje scrise sau apeluri telefonice, în care sunt folosite numele unor companii de telefonie mobila.Tepele cu cartelele reîncarcabile au facut victime si în Craiova.
Un ocol silvic privat din localitatea Horezu, judetul Valcea, administreaza si asigura paza unei suprafete de 1.000 de hectare de padure din comuna Bustuchin, judetul Gorj.
Comisarii Garzii de Mediu Dolj au demarat ieri controalele la primariile din judet, pentru a vedea daca acestea se ocupa de curatenia de primavara. ... la doi metri de noul sediu al primariei din localitate. ... "Sunt primar din 2004 si abia acum am primit sediu pentru primarie.
Constantin Mischiu din Horezu, Valcea, participa la Bucharest Christmas Market 2015 de la Universitate, unde intrarea este libera. ... "Am adus farfurii mici din ceramica de Horezu, cu Romania, cescute, canute, cesti de tuica si cani de cafea - acestea merg cel mai bine!
Primaria Ramnicu Valcea a fost sanctionata in urma cu doua zile cu o amenda de 100.000 de lei de catre Garda de Mediu pentru ca nu a reusit sa inchida platforma de deseuri menajere de la Raureni in termenul stipulat de acordul cu privire la oprirea activitatii in acest obiectiv.
IMM-urile vâlcene pot beneficia din toamna de o schema de finantare menita sa asigure consultanta în afaceri.
Razvan Lupu a comentat totodata si pe ideea aparuta la inceputul saptamanii, dupa Adunarea Generala, conform careia echipa sa, in cazul in care va termina pe locul trei in seria a doua din esalonul secund, ar fi nevoita sa sustina un baraj pentru promovarea in Liga I, cu echipa care va termina pe locul 15.
Tehnicienii campioanei Romaniei la handbal feminin, Oltchim Ramnicu Valcea, Jakob Vestergaard, Mette Klit si Steluta Luca au condus, luni, primul antrenament dupa pauza competitionala, la reunirea echipei fiind prezente 13 handbaliste, informeaza Mediafax. ... Toate se vor prezenta la Ramnicu Valcea la jumatatea lunii august.
11 judete din centrul si estul tarii sunt, de miercuri dupa-amiaza pana joi dimineata, sub avertizare Cod portocaliu de ninsori, ploi si vant, iar Bucurestiul si 29 de judete au fost avertizate cu Cod galben.
Senatorii Grupului Parlamentar al Partidului Social Democrat din Senat au primit cu tristete stirea incetarii din viata a colegului Ion Cilea, Presedintele Consiliului Judetean Valcea si lider al organizatiei judetene a PSD.
Lucrarile pentru reconstructia Salii Polivalente din Craiova intarzie sa fie demarate, din lipsa banilor.
google-analytics.com