Cautare

61555 de rezultate pentru "rezultate examen titularizare 2009 din rm valcea" (4.87 secunde)
Fundasul central Alexandru Dandea este sigur ca transferul sau din aceasta iarna, la Gaz Metan Severin, nu poate fi decat de bun augur, considerand ca formatia de pe malul Dunarii are resursele, conditiile si lotul necesar pentru a accede in primul esalon fotbalistic al tarii.
din Ramnicu Valcea Sala Sporturilor "Traian" din Ramnicu Valcea, acolo unde isi disputa meciurile campioana Romaniei la handbal feminin, Oltchim, a gazduit weekend-ul trecut editia a 13-a a competitiei de karate Cupa Saishin.
din Severin, dintre Gaz Metan si Muresul Deva, Gheorghe Constantin si-a anuntat retragerea din functia de presedinte al clubului oltean. Costica Valcea si-a justificat decizia chiar in programul de meci, invocand singuratatea si problemele de sanatate. ... Din pacate, in orice activitate exista si un sfarsit.
Ieri a fost emis un mandat de arestare pentru 29 de zile pe numele lui Mircia Gutau, primarul din Ramnicu Valcea.
Primarul orasului Ramnicu Valcea, Mircia Gutau, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, ca trimiterea lui in judecata de catre procurorii Serviciului Teritorial Pitesti al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), pentru abuz in serviciu contra intereselor publice, este o intentie de sicanare, deoarece se stie ca pe 17 februarie are loc procesul in care edilul e acuzat pentru luare de mita.
Guvernul va garanta in proportie de 80% creditele care urmeaza sa fie contractate de combinatul chimic Oltchim Ramnicu Valcea, in valoare de aproape 500 de milioane de euro, si va incepe procedurile pentru conversia in actiuni a datoriilor companiei fata de AVAS, potrivit premierului Emil Boc.
Eduard) Stefan Banica sustine in luna noiembrie un turneu national in 8 orase din tara. ... Mi se pare cea mai frumoasa parte din meseria asta. ... De abia astept sa ma intalnesc cu publicul meu de la Ramnicu Valcea, Timisoara, Resita, Craiova, Constanta, Galati, Bacau, Brasov!
Sindicatul Liber OLTCHIM picheteaza sediul Guvernului Sindicatul Liber OLTCHIM, reprezentativ in cadrul SC OLTCHIM SA Ramnicu Valcea, organizeaza in data de 9 aprilie, intre orele 11.00 - 15.00, un miting la sediul Guvernului, cu participarea a 1.000 salariati ai SC OLTCHIM, informeaza un comunicat de presa al Cartel Alfa.
La Camera Deputatilor, USL a obtinut 58,6%, ARD - 16,6%, PP-DD 13,5% si UDMR 5,3%, dupa numararea voturilor din 81,49 % din sectii, arata datele BEC.
Divizionara secunda CSM Valcea este cantonata la baza sportiva din Zavoi de la inceputul saptamanii, iar antrenorul-jucator Marius Mitu este decis sa-i puna la punct cu pregatirea fizica pe elevii sai, asta pentru ca in retur sa nu mai sufere la acest capitol.
Roxana, care are 32 de ani, este in culmea fericirii ca va deveni mama, dar in echipa pregatita de Bogdan Burcea si Grigore Albici se va resimti absenta jucatoarei venite in iarna de la campioana Oltchim Ramnicu Valcea.
Dupa doua remize si o victorie, formatia oradeana a cedat lamentabil in fata candidatei la promovare, CSM Rm. Valcea, coborind astfel in zona celor patru locuri retrogradabile, parca tot mai greu de evitat. CSM Rm.
Seful Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Valcea, Ion Stoica, a fost numit ieri in functia de secretar general al Ministerului Administratiei si Internelor (MAI), in locul chestorului de politie Irina Alexe, informeaza Mediafax.ro.
Conducerea Consiliului Judetean (CJ) Vâlcea intentioneaza sa ceara ajutor guvernamental pentru a plati datoriile pe care Centrala Electrica de Termoficare (CET) Govora le are catre creditori. ... Noua conducere a CJ Vâlcea spune ca un ajutor guvernamental ar fi necesar ca unitatea strategica sa îsi desfasoare în continuare activitatea.
„La nivelul judetelor, aceasta a inregistrat valori pozitive in Olt (710 milioane de euro), Valcea (258 de milioane de euro) si Mehedinti (64 de milioane de euro) si negative in Dolj (-59 de milioane de euro) si Gorj (-12 milioane de euro)“, a declarat Mariana Tanase, directoarea executiva a Directiei Regionale de Statistica Dolj.
Dolj - 10, Olt - 2, Vâlcea - 6, Mehedinti - 1. ... Dolj - 2, Vâlcea - 6, Gorj - 6. ... Au fost declarate câstigatoare patru proiecte, dintre care trei în judetul Vâlcea si unul în Dolj, cu o valoare medie a grantului de 36.000 de euro.
Locomotiva unui tren de marfa care transporta carbune a deraiat marti dimineata pe ruta Babeni-Alunu, in judetul Valcea. In urma accidentului, rezervorul locomotivei s-a spart si circa doua tone de motorina s-au scurs in sol, au transmis reprezentantii ISU Valcea.
ANRE analizeaza cererea si ia in calcul faptul ca in 2010 gazele din import au fost si mai scumpe si mai multe decat anii anteriori.
- Ghita s-a plimbat prin 9 tari din UE. ... - Inteligentele arme americane lovesc din nou. In Siria, 18 combatanti din opozitia moderata, aia clocita de americani, au fost ucisi de o racheta aer-sol, care, in marea sa desteptaciune, i-a luat drept opozitie radicala. Din motive de barbi identice.
Grupul Documentar Alfa (GDA) a intocmit un studiu pe marginea Uniunii Social-Liberale, alianta celor 3 partide din opozitie: PSD, PNL, PC, din care puteti citi in continuare partea cincea.
google-analytics.com