Cautare

62962 de rezultate pentru "rezultate divizia c din romania" (4.06 secunde)
Divizia A Energia Rovinari - CSU Atlassib Sibiu 96-81 Sala Sporturilor Targu Jiu, spectatori 600.
Garda Financiara Constanta, a doua din tara ca rezultate dupa divizia Bucuresti, trece printr-o perioada de reorganizare si primenire.
Formatia olteana ALRO Slatina va juca astazi, de la ora 17.30 (Digi Sport 1), la Oradea, impotriva echipei FC Bihor, confruntarea contand pentru etapa a 29-a din Liga a II-a, seria a 2-a. "E un meci de Divizia B, de ce sa fie dificil?
Gigantul american Ford va investi in Romania imprumutul in valoare de 400 de milioane de euro pe care divizia din Europa al companiei il va solicita Bancii Europene de Investitii (BEI), dar nu comenteaza intentia statului roman de a conditiona acordarea unei garantii guvernamentale pentru obtinerea acestui credit de reinvestire in tara noastra a profiturilor obtinute de fabrica de la Craiova.
Simulare computerizata a votului din 9 decembre O harta interactiva realizata pentru site-ul DeCe News permite prognozarea rezultatelor la parlamentare, pe baza unei simulari computerizate a votului din fiecare colegiu.
'Actiunile contra evaziunii fiscale, estimata la 10 miliarde euro, echivalentul imprumutului pe care Romania il va lua in 2010, sunt anemice din cauza intereselor politice si a complicitatii Fiscului.
Mihai Dragomir, cel care a creat conceptul cardio mix in Romania, ne-a raspuns in exclusivitatea la cateva intrebari. ... - Esti promotorul fitness-ului in Romania, ai o viata intreaga dedicata starii de bine a oamenilor.
Produsul Intern Brut pe cap de locuitor al Romaniei, calculat la paritatea puterii de cumparare, va reprezenta in 2015 mai putin de 40% din media inregistrata la nivelul Uniunii Europene largite, se apreciaza intr-un studiu al Institutului de Studii Economice Internationale de la Viena (WIIW).
Ministrul Sanatatii a anuntat ca in anul 2015 va fi reluat programul national de fertilizare in vitro, pe noi baze, rezultate si din analiza rezultatelor programului pilot desfasurat in perioada 2011-2012, in urma caruia s-au derulat peste 1.000 de proceduri ce au avut ca rezultat nasterea a aproape 200 de copii.
2011, oferit de Fundatia Pentru Comunitate si finantat de Compania MOL Romania. Juriul a avut o sarcina deosebit de grea deoarece a ales zece dintre cei 191 de candidati din domeniul sportului, artelor, culturii si stiintelor.
Ambasadorul Romaniei la Londra, Ion Jinga, a solicitat producatorilor emisiunii Top Gear sa modifice "remarcile jignitoare" la adresa Romaniei facute de prezentatorul Jeremy Clarkson in primul episod din seria 14, difuzat de BBC pe 15 noiembrie.
Shell si-a vandut ieri companiei franceze Rubis afacerea cu gaz petrolier lichefiat (GPL) din Romania si alte cinci state europene si a iesit defenitiv de pe piata locala.
Unul din sase cupluri recurge, la nivel mondial, la tratamente agresive de stimulare hormonala cu medicamente, in incercarea de a avea copii. Iar de multe ori acestea nu dau rezultate. ... La nivel global, infertilitatea afecteaza pana la 18% din populatia aflată
Afla cum si cand se face corect testul de sarcina, care sunt cele mai folosite marci din Romania si cat costa fiecare! ... - Este relevant din a saptea zi de conceptie. ... - Se poate folosi din prima zi de intarziere a menstruatiei.
In aprilie, domnul prim-ministru le cerea membrilor Cabinetului rezultate, nu doar idei, in ceea ce priveste politica guvernamentala.
Notiunea de rezecabilitate s-a extins, in prezent, la forme considerate altadata inoperabile, cum ar fi cancerele care invadeaza vena porta sau chiar una din arterele de vecinatate.
Cind m-am apucat de scris tocmai era la televizor o reclama imbecila cu nu stiu ce firma care zice ca brinza sau iaurtul produs de ei e facut din lapte care provine de la vaci inteligente. ... Pina acum erau sondaje diferite, cu rezultate diferite.
Compania de telecomunicatii UPC a anuntat, joi seara, pe pagina sa de Facebook, ca va difuza in premiera in Romania, gratuit toata luna decembrie, televiziunea Animal Planet HD, anuntul fiind facut in contextul in care RCS&RDS a scos din grilele sale toate canalele Discovery.
Totusi, in timp ce Romania se poate astepta la o reducere drastica a cresterii economice din cauza crizei economice, viziunea majoritatii este ca Romnia va scapa de recesiune.
Asa se face ca Rada Suprema de la Kiev a decis joi infiintarea "nominala si formala" a unei localitati pe Insula Serpilor, ucrainienii urmandu-si constiinciosi strategia pe baza careia spera sa obtina din partea Curtii Internationale de la Haga dreptul de posesiune asupra insulei.
google-analytics.com