Cautare

62969 de rezultate pentru "rezultate divizia c din romania" (8.94 secunde)
Grupul Carrefour si WWF Romania au inceput anul acesta un parteneriat strategic pe trei ani care are ca scop protejarea a 21.000 ha de paduri.
Din Israel sosesc astazi in Europa ideile de moda, bijuterii, produse cosmetice si make-up. Bijuteriile realizate de designeri israelieni cunosc un mare succes in Europa dar mai ales in Romania.
Orange a iesit din vartejul marilor scaderi dupa cel mai mic declin din ultimii trei ani Orange Romania, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala detinut de gigantul telecom France Telecom, a raportat venituri in scadere cu 2% in cel de-al treilea trimestru al anului dupa ce in anii de criza s-a confruntat cu scaderi trimestriale cuprinse intre 4 si 24%.
De ce fanii civilizati din Romania nu mai vin la stadion (3) (Continuare) prosport.ro/11 cauze pentru care fanii civilizati din Romania nu mai vin la stadion.
'In urma cu aproape doua luni, vestea ca Romania a acceptat sa gazduiasca un interceptor terestru de tip Standard Missile 3 producea o oarecare iritare la Moscova, dar dadea si un ascendent moral rusilor care puteau negocia cu americanii altfel, semnarea, in curand, pe data de 8 aprilie a noului tratat START.
Tara democratiei cu epoleti Marturisesc din capul locului ca ma revolta tot ce traim in ultima vreme. ... Pentru a ajunge la esenta, incercati sa priviti din avion ultimele evenimente, nu de aproape. Singurul subiect clar al campaniei prezidentiale din 2014 este o ceata totala.
Mai multe tari din Europa care importa gaz rusesc prin gazoductele ucrainene resimt deja efectele acestei decizii. ... Aceasta deoarece mare parte din gazul rusesc importat de Europa Occidentala trece prin gazoducte ucrainene.
OBI, retailerul german de bricolaj, divizia grupului Tengelmann, sarbatoreste primul an in Romania. ... "Ghiciti pretul!" este un concurs special, in care participantii trebuie sa ghiceasca pretul corect pentru minim 3 din 5 produse, castigand astfel unul din cadourile oferite de partenerii OBI.
pentru 2016 S-au semnat si angajat contracte de inchiriere pentru 65% din spatiul total inchiriabil ParkLake, centrul comercial dezvoltat de Sonae Sierra si Caelum Development in Sectorul 3 al Bucurestiului, tocmai a semnat cu Grupul Carrefour Romania un contract privind vanzarea si operarea zonei de hipermarket, lantul de magazine devenind partener co-proprietar al proiectului.
Viorel Vacaru, Director medical si reglementari in domeniul farmaceutic Laboratoire Innotech International, Reprezentanta pentru Romania Parte a Grupului Innothera Anul trecut, Grupul INNOTHERA a implinit 100 de ani de la infiintare, o varsta venerabila chiar si printre marile companii farmaceutice mondiale.
la 30 Decembrie 1922, in tara lui Lenin a fost proclamata crearea URSS, constituita initial din patru republici: ... - URSS a existat pana in anul 1991 si a fost in acea perioada cel mai mare si mai puternic stat din lume.
27 februarie 2017 este o zi speciala pentru restaurantele La Mama, pentru ca inseamna 18 ani de la deschiderea primului restaurant La Mama din Bucuresti. ... Un meniu ce a cuprins recomandarile La Mama din cei 18 ani de bucatarie citadina:
De ceva vreme insa, romanii au inceput sa castige si din piata de capital, domeniu inca nou la noi si cu o legislatie cam neclara.
Juriul care va desemna cel mai bun burger de la BURGERFEST este format din Nico Lontras (Chef Rare Foods), Florin Scripca (Chef Foa - MasterChef) si Marius Tudosiei (Bacania Veche).
Raportul realizat de ArtmarkHistoricalEstate ofera o analiza a situației actuale a cladirilor istorice din Romania, cu exemple de transformari de successi informații grupate pe regiuni:
Referitor la pozitia lui Cristoiu fata de istoria Revolutiei din decembrie 1989, sunt opinii diverse. In opinia profesorului Ion Scurtu, reputat istoric, unele din marturiile lui Cristoiu sunt incarcate sentimental si infrumusetate politic.
ELECTRICA Oltenia a obtinut si premiul "Investitorul anului 2005 in Romania", acordat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR).
Grupul Rolls Royce intentioneaza sa produca in Romania componente pentru industria navala, avand in acest sens discutii cu ministrul Economiei si Comertului, Varujan Vosganian, cu fabricanti de echipamente si componente in domeniu, precum si cu reprezentantii principalelor santiere navale.
In radioterapie, situatia in Romania este ingrijoratoare. ... OANA BUGEAG) (continuare) IN TOATA ROMANIA, LA 20 DE MILIOANE DE OAMENI, SUNT DOAR 25 DE ACCELERATOARE - Dupa caderea lui Ceausescu, nu v-ati gandit niciun moment sa va intoarceti in tara?
1989 - 2009 - Viziune si Perspective dupa 20 de ani de Tranzitie", organizata la Bucuresti de Fundatia ERSTE si Institutul pentru Studii Economice Internationale din Viena. ... "Felicit Fundatia ERSTE si Institutul pentru Studii Economice Internationale din Viena pentru organizarea acestei conferinte.
google-analytics.com