Cautare

62969 de rezultate pentru "rezultate divizia c din romania" (8.89 secunde)
Albumul aniversar este realizat in beneficiul Asociatiei Nevazatorilor din Romania. Muzica si o parte din texte sunt semnate de Margareta Paslaru. ... Prin urmare, la aniversare 2018 va daruiesc proprii compozitii izvorate din preaplinul framantarilor', spune indragita artista, potrivit sursei citate.
Un primar obosit, dupa cum au observat si cetatenii din Mangalia. ... Nu cred ca in Romania se pot stabili aliante comune, din primul tur, la candidatura unui primar.
Prabusirea concernului General Motors, unul dintre cele mai mari falimente din istoria industriala a Statelor Unite, va avea un impact minim asupra activitatii diviziei europene a grupului si dealerilor din Romania.
Se va realiza un parteneriat public-privat, concesiune, mai pe româneste, iar firma care va aduce finantarea pentru pod îsi va recupera ulterior investitia din exploatare".
Dupa ce Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) a anuntat in martie acest an ca intentioneaza sa devina, indirect, actionar la Distrigaz Sud, si International Finance Corporation (IFC), divizia de investitii in sectorul privat a Bancii Mondiale, intentioneaza sa se implice financiar la Distrigaz Sud, societate pentru care Gaz de France a semnat acordul de privatizare in octombrie anul trecut, potrivit unui anunt al institutiei, preluat de Mediafax.
OBI, retailerul german de bricolaj, divizia grupului Tengelemann, continua cu succes campania "OBI ESTE APROAPE DE TINE" , implicand in strategia sa de promovare Directiile de Stare Civila din Bucuresti si o serie de companii de consultanta si brokeraj imobiliar din toate orasele in care OBI are magazine (Bucuresti, Arad, Oradea si Pitesti).
Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din pal si mobilier tapitat din Romania, deschide vineri, 15 august 2014, un nou magazin propriu in Pitesti.
Gica Hagi, la 50 de ani - Cele mai frumoase goluri din cariera "Regelui" - Dobrin ar trebui sa aiba o statuie, nu eu Gica Hagi a implinit, joi, 50 de ani.
Stocarea celulelor stem recoltate din sangele si tesutul cordonului ombilical al nou-nascutului este o procedura din ce in ce mai utilizata.
Saptamana aceasta a venit cu o premiera pe piata foto din Oltenia. Digiland, unul dintre cei mai importanti parteneri Nikon Romania, a lansat vineri primul magazin specializat de echipamente foto din Craiova.
Pirelli, companie care detine 24 de unitati de productie in 12 tari, printre care si Romania (doua fabrici, ambele la Slatina), este din nou lider mondial anual, a patra oara consecutiv, in zona Piese Auto si Anvelope a indicilor Dow Jones Sustainability Europe si Dow Jones Sustainability World, au anuntat, in 9 septembrie, SAM si Dow Jones Indexes, care evalueaza activitatile marilor producatori la nivel mondial in functie de o multime de criterii cu caracter tehnic, ecologic, social, de management al riscurilor si de eficienta energetica.
In mod concret, solicitarea de acordare a licentei audiovizuale pentru Adevarul TV a fost depusa la CNA de societatea Adevarul Digital Media SRL din Bucuresti, ai carei actionari sunt Adevarul Holding - 95% si Tipomedia - 5%, au declarat pentru Mediafax reprezentantii CNA.
Mult asteptatele modele Ford Fiesta si Ford Ka vor fi disponibile pe piata auto din Romania din 3 martie, potrivit unui comunicat de presa al Romcar.   Fiesta, noul model din clasa mica, a fost conceput si creat de divizia europeana de dezvoltare a constructorului Ford.
Potrivit unui comunicat de presa transmis de Divizia "BitDefender", din cadrul companiei Softwin, topul virusilor pentru luna mai include aceleasi programe periculoase remarcate in lunile anterioare, cu deosebirea ca s-a inregistrat o activitate mai intensa in randul virusilor cu arie de raspandire restransa, dar care aduc creatorilor lor profituri substantiale.
Dl Iohannis pune plebiscitul din Marea Britanie pe seama nationalismului, nu a nevoii de demnitate pe care stravechiul popor din insula a inteles s-o reafime fata de birocratia apatrida tot mai bugetofaga si suficienta siesi, de la Bruxelles.
Pe de alta parte, intr-o conferinta de presa din 12 mai, Dinu Patriciu a anuntat ca a cumparat un post de radio pe care intentioneaza sa-l integreze intr-o retea radio locala.
RTC Holding a lansat în România un dispozitiv UVPC (Ultra Value Personal Computer), care ofera aceleasi avantaje ca ale unui computer obisnuit, dar are dimensiuni mult mai mici, informeaza pagina de internet www.bloombiz.ro.
Mercedes-Benz va da un raspuns concret în cel mult trei saptamâni referitor la deschiderea unei uzine în România, a declarat ieri omul de afaceri Ion Tiriac, care importa aceasta marca prin divizia auto a Tiriac Holdings.
Alianta Confederatiilor Patronale din România (ACPR) împreuna cu Uniunea Generala a Industriasilor din România (UGIR-1903) si Consiliul National al Întreprinderilor Private Mici si Mijlocii din România (CNIPMMR) au semnat ieri acordul privind înfiintarea organismului patronal "Business Romania".
Alianta Confederatiilor Patronale din România (ACPR) împreuna cu Uniunea Generala a Industriasilor din România (UGIR-1903) si Consiliul National al Întreprinderilor Private Mici si Mijlocii din România (CNIPMMR) au semnat ieri acordul privind înfiintarea organismului patronal "Business Romania".
google-analytics.com