Cautare

2916 de rezultate pentru "rezultate admitere liceu 2002" (4.88 secunde)
A fost angajat la Teatrul din Petrosani, la cel din Sibiu, apoi in Bucuresti, la Odeon (1992-2002), iar din iunie 2002, la Teatrul National.
Recalibrarea rezidentiatelor si Universitatilor, in sensul ca se impune implementarea unei politici sanatoase de personal, astfel incat necesarul de cadre medicale sa fie evaluat corect tinand cont de numarul celor care parasesc sistemul, prin urmare se impune ca numarul locurilor scoase la concursul de admitere in Universitatile de Medicina sa fie in acord cu necesarul de medici;
Ministerul Educatiei a decis ca, in calculul mediei de admitere in invatamantul liceal, ponderea mediei claselor V-VIII va reprezenta 20%, in comparatie cu 25% cum este in prezent. Admiterea la liceu se va realiza intr-o singura etapa computerizata, urmata de o etapa in care se vor analiza cazurile speciale.
Primaria Craiova a propus consilierilor locali retragerea din actionariatul clubului de fotbal Universitatea Craiova si al celor doua societati rezultate in urma divizarii.
Cum organizezi o intalnire cu colegii din scoala generala sau liceu sau facultate dupa multi ani? Sa zicem ca ai de organizat o intalnire cu colegi de-ai tai de scoala generala, liceu sau facultate dupa multi-multi ani.
in 2002, dupa infiintarea PNA,Moldovan a fost numit procuror-sef al Serviciului Teritorial Oradea.
Grupele de juniori nascuti in 1999 si 2001-2002 ale CSJ Stiinta U Craiova au avut parte de o experienta frumoasa in intervalul 28 martie - 2 aprilie, disputand cateva partide amicale pe pamant turcesc, la invitatia clubului Galatasaray Istanbul.
Supravegherea frontierei, vize, fluxuri de admitere inseamna investitii, scolarizari de personal, comunicatii. ... Pentru asigurarea conditiilor de admitere a fost inclus si STS - serviciul de informatii devenit societate comerciala -, sarcini mai putin banoase avand Ministerul de Externe, Ministerul Justitiei, Vama.
Comisia pentru sanatate, care a analizat directiva europeana in calitate de comisie raportoare, a intocmit un raport de admitere considerand ca propunerea respecta principiul subsidiaritatii, avand in vedere ca obiectivele sale nu pot fi indeplinite in modsatisfacator de statele membre, putand fi mai bine realizate la nivelul Uniunii Europene.
Ministrul Educatiei, Ligia Deca, a anuntat luni ca evaluarea nationala va ramane in forma actuala in noile legi ale educatiei, iar liceele vor putea organiza, daca doresc, concursuri de admitere la profilurile unde exista concurenta dovedita in ultimii ani.
Proiectul de lege si-a urmat calea procedurala, fiind adoptat, mai intai, in Camera Deputatilor, la data de 9 aprilie 2002, dupa care a fost trimis la Comisia pentru Cultura, Culte, Arta si Mijloace de Informare in Masa a Senatului, care adopta un raport favorabil cu majoritate de voturi.
Indicele saraciei extreme, care analizeaza situatia populatiei cu un venit zilnic situat sub 2,15 dolari, adica sub 64,5 dolari pe luna, ceea ce inseamna mai putin de 2.000.000 de lei vechi pe luna, a scazut de la 16 puncte in 2002 la 12 puncte in 2003.
Conducerea Asociatiei Patronale a Transportatorilor Europa 2002 (APTE 2002), care are sediul in Arad si reprezinta 190 de firme care detin cinci mii de camioane, a declarat, luni, ca soferii romani sunt discriminati fata de cei maghiari, pe teritoriul Ungariei, primind amenzile maxime pentru aceleasi nereguli pentru care maghiarii primesc amenzi minime.
Scopul urmarit de Traian Basescu, un scandal pe tema Adrian Nastase - constructie Zambaccian, se releva prima data prin comunicatul de presa, din 26 ianuarie 2002, al Primariei Municipiului Bucuresti, prin care Traian Basescu anunta ca "a transmis presedintelui Ion Iliescu si primului ministru Adrian Nastase trei documente ale Primariei care dovedesc constructia ilegala a imobilului din strada Zambaccian".
Pentru al saselea an consecutiv, KFC si Pizza Hut strang fonduri pentru copiii romani care traiesc in mediul rural, astfel incat acestia sa isi poata continua studiile la liceu. ... "In zonele rurale din Romania, doar 55% dintre tineri isi continua studiile la liceu.
- Este minunat sa gasesti in universul elevilor de liceu idei extraordinare care demonstreaza pasiunea lor pentru stiinte.
Ii consiliez pe tinerii unui liceu din Targu-Mures, unde ii ajut sa depaseasca problemele emotionale, consumul de droguri, violenta, dar si probleme legate de sexualitatea lor.
Este bine stiut ca unii din elevi, in special cei de liceu, chiulesc de la ore si stau la cite un pahar cu alcool si o tigara in crismele aparute cu mare ingaduinta pe linga unitatile de invatamint.
Conform unor date din anii 1939-1940, salariul unui invatator definitiv era de peste 4 mii de lei, iar al unui profesor de liceu era de aproape 9 mii.
Exemplul evidentiaza cat de urgenta este nevoie de reforma curriculara in liceu in special. Ministerul Educatiei precizeaza insa ca abia din 2025-2026 elevii de liceu vor avea manuale noi.
google-analytics.com