Cautare

5306 de rezultate pentru "rezultate suplinire 2009 calificati arges" (3.15 secunde)
Cu toate acestea Santierul Naval Damen nu are probleme cauzate de lipsa de personal deoarece au fost angajati oameni care, desi nu erau calificati, au urmat cursuri de specializare in cadrul societatii.
Desi numarul lor, la nivel judetean, este destul de mare, putini îsi gasesc un loc de munca, deoarece nu sunt calificati în meseriile cerute de angajatori. ... Însa, aici, putini au sorti de izbânda, daca nu sunt calificati.
Desi numarul lor, la nivel judetean, este destul de mare, putini îsi gasesc un loc de munca, deoarece nu sunt calificati în meseriile cerute de angajatori. ... Însa, aici, putini au sorti de izbânda, daca nu sunt calificati.
Anume, sa scriu despre prostia postului (teoretic, anti-Basescu) de a-l trece in culise (practic, pe unul din cei mai calificati adversari ai regimului Basescu). Faptul ca nu se urmareste demolarea regimului antinational e demonstrat si de preferinta pentru unii portocalii mascati, in detrimentul unor jurnalisti calificati.
Salariatii fug in agricultura Lucrul acesta atrage consecinte grave, cum ar fi munca la negru sau emigrarea muncitorilor calificati. ... in crestere cu 3,1% fata de T1 2010 si cu 0,9% fata de trimestrul II 2009.
Impozitul pe cladiri si taxele locale nu pot creste in 2009, sunt de parere finantistii craioveni. Craiovenii au dat buzna la ghiseele Directiei Taxe si Impozite Locale a primariei, speriati ca vor fi obligati sa plateasca dari majorate chiar in 2009.
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
Acestea trebuie sa se caracterizeze prin specialisti care sa aiba expertiza necesara fiecare in domeniul lui in primul rand si care sa fi probat in timp rezultate si in al doilea rand prin caracterul multidisciplinar, prin constituirea unor echipe din care fac parte gastroenterologi, anatomopatologi, radiologi, chirurgi.
In toate studiourile Hypoxi autorizate, sunteti supravegheati de antrenori calificati. ... Antrenamentul este personalizat in functie de nevoile dumneavoastra - pentru obtinerea celor mai bune rezultate antrenorii Hypoxi va vor asigura in mod constant supraveghere si indrumare, in studiourile autorizate.
Conducerea PSD Arges a decis ieri sa o ierte pe deputatul Daciana Sarbu pentru acuzele aduse conducerii partidului. ... Ieri, la sedinta biroului judetean al PSD Arges, Daciana Sarbu si-a mentinut afirmatiile la adresa sefilor politici si a reiterat faptul ca imaginea PSD este proasta.
Comitetul National al PSD se va intruni maine intr-o sedinta extraordinara in judetul Arges. ... Potrivit unor surse din interiorul partidului, practic maine la Arges conducerea social democrata va decide daca iese sau nu de la guvernare.
Prefectul de Arges, Ion Carstoiu, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca dupa 1 ianuarie, daca va trebui sa aleaga, se va autosuspenda din functia de lider al PD Arges.
Cum se corecteaza astigmatismul - Corectarea astigmatismelor se face cu lentile cilindrice, de plus sau de minus, sau combinatii sferocilindrice, in functie de tipul acestora - Multe persoane apeleaza la ochelari, iar la lentile apeleaza in special sportivi din jocurile de contact, gen rugby, fotbal sau hochei Poreclit Chioru‘ la Pitesti In perioada in care Prepelita a evoluat la FC Arges, era poreclit de catre colegi Chioru‘, tocmai pentru ca inca de pe acea vreme el avea respectiva problema la ochi.
Numai in judetul Arges, vanatori pesedisti sunt Filip Georgescu, Constantin Nicolescu, Constantin Tamaga, Ion Mihailescu, Constantin Istratescu, presedintele AJVPS si, nu in ultimul rand, Ion Dumitru, edilul-sef al comunei Albota, care are cea mai impresionanta colectie de arme de vanatoare.
Spre deosebire de seful sau din primarie, viceprimarul Gheorghe Nedelescu a facut o vizita de doua ore parintilor in judetul Arges, inainte de a se intoarce la treburile din primarie, care l-au tinut ocupat toata perioada Sarbatorilor Pascale.
Orasul Curtea de Arges se pregateste, zilele acestea, sa-l primeasca pentru totdeauna pe Regele Mihai I.
Si conducerea filialei Arges a Partidului Democrat ar putea fi inlocuita, din cauza rezultatului inregistrat la alegerile pentru europarlamentare, unde a obtinut cu aproape 10% mai putine voturi decat Partidul Social Democrat.
PSD Arges a decis, miercuri, ca in locul lui Nicolae Vacaroiu in Senat sa mearga medicul Luminita Gheorghiu, fost vicepresedinte la Autoritatea Nationala pentru Persoanele cu Handicap.
Bineinteles ca nu vor lipsi bauturile traditionale si spectacolele live de cantece ale lui Ion Popa si de dansuri ale ansamblurilor din Topoloveni (Arges) si Izbiceni (Olt).
Cea mai uzitata comparatie de pana acum a fost cea cu despagubirea de un million de euro platita de o companie de asigurari familiei a doua fetite, una decedata si una ranita grav in urma unui accident rutier din judetul Arges.
google-analytics.com