Cautare

1585 de rezultate pentru "rezilieri contract" (4.89 secunde)
In cazul celor care lucreaza cu contract de munca peste granita, atunci lucrurile sunt clare, pentru ca lor li se considera vechime in munca respectivele contracte.
Deoarece acest contract va contine unele informatii clasificate, contractorul general al acestuia va fi obligat sa detina o autorizatie de securitate. Cel de-al doilea contract va include toate facilitatile Fortelor Navale ale SUA, cu o infrastructura mai redusa in perimetrul elementelor sistemului de aparare antiracheta al SUA.
(…) Dupa aceasta inventariere se va lua fiecare contract in parte. Este posibil sa fie un contract care are valabilitate inca trei ani sau doua luni. Nu se poate incheia un contract pur si simplu", a explicat Andrei Zaharescu.
Aici ma refer la faptul ca bancile comerciale au incheiat contracte de credit, nu clientii, iar un contract ramane contract, cu stipularile de rigoare. ... Si cred ca la un moment dat trebuie sa gasim un sistem prin care omul sa citeasca de trei ori un contract inainte sa-l semneze.
- chiria aferenta spatiului in care se desfasoara activitatea, cea aferenta utilajelor si altor instalatii utilizate in desfasurarea activitatii, in baza unui contract de inchiriere; ... - cheltuielile cu functionarea si intretinerea, aferente bunurilor care fac obiectul unui contract de comodat, potrivit intelegerii din contract, pentru partea aferenta utilizarii in scopul afacerii;
Craiova exista incheiat un "Contract de cooperare"
Da teste la toate, insa doar Brabhams ii ofera un contract de pilot de curse, restul propunandu-i sa fie pilot de teste pentru un an. ... In a85, dupa un an de contract cu Lotus, s-a clasat pe locul 4.
La data de 2 aprilie 2009, in mandatul primarului Alberto Ruiz Gallardon, Tiriac a semnat un contract de sponsorizare cu Primaria Madrid, in baza caruia primea anual 1.882.198 euro.
Un alt avantaj ar fi acela al acordarii de facilitati fiscale angajatorului pentru fiecare contract de internship incheiat. ... Cat despre regimul juridic al contractului de internship, acesta ar trebui sa fie reprezentat de un contract individual de munca de tip particular.
Contractul educational intre unitatile de invatamant cu parintii sau tutorii copiilor - un contract perfectibil. ... Una dintre noutatile acestui an scolar este semnarea unui contract educational intre unitatile de invatamant cu parintii sau tutorii copiilor, in care vor fi stabilite drepturile si obligatiile reciproce ale partilor.
Am fost ieri sa semnez noul si faimosul contract cu Distrigaz.
Radoi si-a dorit un contract pe o perioada mai lunga, lucru pe care federalii n-au fost gata sa i-l ofere. ... A vrut un contract mai mare, nu doar pe sase luni doar pe Liga Natiunilor.
un nou formular de contract de inchiriere a spatiului unde se afla sediul LNR Constanta. ... Insa, in data de 28 octombrie a.c., practic la numai doua zile de la primirea formularului de contract, la sediul LNR Constanta soseste tot prin posta ordinul de evacuare a spatiului din str.
Cel mai "gras" contract al lui Radu Dan Florea este alimentat cu fonduri de la Ministerul Educatiei si Cercetarii si are o valoare de 12,3 milioane de lei. ... Lucrari pe bani publici si la Motru Firma omului de afaceri deruleaza in prezent un contract si cu Primaria Motru.
dupa descentralizare si, in paralel cu inchiderea spitalelor ineficiente, se va trece pe proiecte-pilot, in care medicii sa nu fie angajati ai statului, ci ai spitalului, cu contract si cu prestatie definita ca pret - dupa noua lege, si dascalii vor avea contract cu scolile;
In februarie 1998 directorul executiv al Alcoolprod, Cristian Nechita, cu acordul presedintelui Consiliului de Adminsitratie al societatii, Adrian Cornel Bologa, a incheiat un contract extern de vinzare-cumparare cu SC BIP SRL Chisinau, reprezentata de Ion Baranciuc.
Ei au drept de folosinta si la conducte petroliere, porturi si docuri. În urma deciziei Curtii Internationale de Justitie de la Haga si a scandalului privind contractul de exploatare pentru 30 de ani incheiat cu firma Sterling Resources Ltd care a precedat-o, Agentia Nationala de Resurse Minerale (ANRM) a publicat pe site-ul sau cel de-al 11-lea act aditional si nota de fundamentare a HG care a stat la baza intelegerii.Potrivit actului aditional incheiat pe 12 noiembrie 2008, ANRM a concesionat companiei canadiene Sterling dreptul exclusiv de a executa operatiuni petroliere in doua perimetre din Marea Neagra, XIII Pelican si XV Midia.„Contractul de explorare si impartire a productiei din perimetrele XIII Pelican si XV Midia prevede explorarea, pe contul si riscul partenerilor straini, a suprafetelor contractuale si, in caz de reusita, exploatarea zacamintelor descoperite in comun cu o entitate reprezentand statul roman, in cote procentuale de impartire a costurilor si a productiei convenite in contract“, se arata in Nota de fundamentare postata pe site-ul ANRM, cu precizarea ca durata acordului petrolier este de 30 de ani de la data intrarii in vigoare, cu drept de prelungire cu pana la 15 ani.Actul aditional permite unei terte parti sa deruleze operatiuni miniere in aceste perimetre atat timp cat acestea nu intra in conflict cu operatiunile petroliere acordate Sterling.
Tineretului, firma cu care, in 2005, Global Video Media SA incheie un contract de consultanta si promovare pentru Realitatea TV.
Primaria Bucovat nu are contract de salubrizare, desi se afla la o aruncatura de bat de Craiova. ... a facut demersuri pentru aprobarea locatiei unei gropi de gunoi, dar Sanepidul nu a fost de acord, a vorbit la primaria craioveana pentru incheierea unui contract cu salubritatea etc.
Cel putin asa sustine edilul-sef care, la presiunea opiniei publice, a facut cunoscuta o parte din celebrul contract de executie de aproape 300 de miliarde de lei, semnat cu UTI International.
google-analytics.com