Cautare

1585 de rezultate pentru "rezilieri contract" (2.91 secunde)
Bacila a refuzat oferta Presedintele executiv al pandurilor, Eugen Parvulescu, sustine ca gruparea gorjeana i-a oferit lui Cosmin Bacila un contract marit cu 25% fata de actuala intelegere, insa jucatorul a cerut timp de gandire.
In ceea ce priveste posibilitatea acordarii revansei, Bute spune ca Froch este obligat prin contract sa accepte lupta. "Din cate stiu eu avem o clauza foarte clara in contract prin care e obligat sa-mi acorde revansa. ... Clauza este clara in contract.
In ceea ce priveste posibilitatea acordarii revansei, Bute spune ca Froch este obligat prin contract sa accepte lupta. "Din cate stiu eu, avem o clauza foarte clara in contract, prin care e obligat sa-mi acorde revansa. ... Clauza este clara in contract", a mai spus Bute.
"Ma rog la Dumnezeu ca sotul meu sa prinda un contract bun in strainatate, sa plecam si sa scapam de nenorocirile din Romania" Steaua e campioana 99 la suta, dupa 7 ani de pauza, insa fanii nu se pot bucura pe deplin.
"Acest contract a fost incheiat cu nerespectarea prevederilor actelor normative incidente in speta si cu nerespectarea cadrului procedural aplicabil" Concluziile Curtii de Conturi Un raport la sertar Timp de o luna, raportul a fost tinut secret.
Sa fie insa un contract de publicitate ori un turneu de categorie Premier (in abia a patra categorie valorica din circuit) motivul pentru care Halep absenteaza de la o intalnire cruciala pentru Romania?
"Incepand din 13 aprilie 2012, clientii care aleg pachetele de televiziune, voce fixa si internet de la Romtelecom pot sa faca economii de 300 lei (TVA inclus) pentru orice contract incheiat pe o perioada de 2 ani, beneficiind si de un telefon fara fir, inclus", potrivit oficialilor Romtelecom.
Respectiv un pretins contract semnat intre grupul Adamescu si Black Cube. ... Acest straniu contract ar fi trebuit sa provoace o uriasa explozie. ... In mod straniu, insa, despre acest contract nu s-a mai vorbit.
Un contract OZN surprinzator (Autor:
Evaziune pe banii primariei Pe 11 iulie 2007, firma SC Cavi Imexco SRL a incheiat cu Primaria Craiova un contract de lucrari in valoare totala de 2,55 milioane de lei pentru modernizarea obiectivului Piata Garii.
-talon auto (persoana fizica) in original si copie si, dupa caz, copie contract de leasing cu numele utilizatorului sau copie contract de comodat auto incheiat intre parti;
60, la care erau asociati fiul Mitel Munteanu si tatal Gheorghe Munteanu, si ambele avindu-l ca administrator pe Florin Bilteanu - un contract de investitii in care era stipulat ca SC OIL GRUP va sustine financiar construirea benzinariei amintite de catre SC DAGMAR COM, urmind ca, la finalizarea investitiei, SC DAGMAR sa cedeze constructia catre OIL GRUP.
Printr-o hotarare a Consiliului Local Ciocarlia, in anul 2004, Nicolae Marghiol, pe atunci primar, a incheiat un contract - 42/11.03.2004 prin care AF Marghiol inchiria 53 de ha de teren arabil din sola A 316 pentru cultivarea de floarea-soarelui.
Pensionarii din Galati doresc sa incheie un contract sau cel putin un protocol cu politicienii care promit in campaniile electorale ca vor face multe pentru cei saraci.
Copiii rromilor scurma printre seringi si pansamente uzate Cel mai grav aspect relevat de seful Agentiei de Protectia Mediului Constanta se refera la faptul ca Salport-ul a "asigurat pe baza de contract si preluarea unor deseuri periculoase (deseuri infectioase medicale, inclusiv rezultate din tratamentul SIDA), fara a avea dotarile necesare si autorizarea impusa de lege pentru aceste tipuri de deseuri speciale/periculoase si fara sa se asigure ca destinatia acestor deseuri este una legala”.
Cioroianu a prezentat un proiect de contract care ar putea fi semnat intre SRR si directorul magazinului “Muzica“, Eugen Pavel Rotaru. ... Cioroianu a avansat ipoteza ca acest contract este paravanul pentru inlesnirea contractelor dintre Dragos Seuleanu si politicieni americani.
Asa ca, in intelepciunea lui, edilul-sef i-a dat lui Mititelu doua milioane de lei in luna mai a acestui an, dupa ce consilierii locali au aprobat un contract de asociere.
ginerele ministrului de interne Vasile Blaga ar fi primit un contract pentru paza "cu dedicatie" de la Compania Nationala a Huilei - una din companiile cu cele mai mari datorii la stat aflata in subordinea ministrului economiei Adriean Videanu.
"Nu cunosc detaliile contractului de privatizare, dar va pot spune ca in baza unui contract exista angajamente de ambele parti.
"Construiam cea mai scumpa autostrada din lume, intr-un contract in care ambii parteneri au vrut sa fure. Un contract care s-a atribuit fara licitatie.
google-analytics.com