Cautare

184 de rezultate pentru "reziliere abonament" (5.62 secunde)
Dupa care cumperi abonament la sala si o alungi la fitness, unde te antrenezi si tu. Te uiti cat de corect indeplineste toate exercitiile si o gonesti pana la a 7-a transpiratie.
Unul dintre spectatorii care au votat a castigat, prin tragere la sorti, un abonament la editia din 2020 a festivalului.
Dar, pentru a avea efectele optime dorite, este bine sa efectuati o serie minima de sedinte, minim un abonament. Terapeut acreditat in "Focused Touch Shiatsu" de catre "The Shiatsu Clinic and School" — Iowa City, SUA E-mail:
Mihai Dragomir a conceput special acest program de exercitii pentru persoanele care calatoresc mult si nu au timpul necesar pentru a ajunge la sala de fitness dar si pentru acele persoane care financiar nu isi pot permite un antrenor personal sau un abonament la sala.
Programul Gandeste sanatate cuprinde antrenamente de alergare, traininguri de nutritie, coaching anti-fumat, abonament la sala. Trei antrenori vor fi alaturi de angajati in aceste trei luni:
In plus, oferim o reducere de 5% din prima de asigurare clientilor care, la data incheierii politei iMed, detin un abonament activ la o sala de fitness, spune Cristina Netea, Manager Produs in cadrul UNIQA Asigurari.
In plus, cei care achizitioneaza un abonament pentru Zona 0 il pot folosi si pentru a parca in zonele 1 si 2.
E clar ca a fost ceva premeditat, caci cea mai mare portiune din tavan a cazut peste scaunele pe care le ocup prin abonament la concerte.
E clar ca a fost ceva premeditat, caci cea mai mare portiune din tavan a cazut peste scaunele pe care le ocup prin abonament la concerte.
Ce o fi acest abonament, altceva decit o consecinta a "privatizarii " fortate facute de actualul guvern, la presiunile - zice-se - Uniunii Europene?
Cum ca "investitorii ", companii de stat din Franta si Germania, se retrag daca nu li se garanteaza o rata de recuperare a investitiei. Din acest motiv imberbul ministru Codrut Seres s-a transformat in agentul comercial al asaziselor privatizari si ne-a impus abonament.
Stiu ca am promis ca voi scrie un editorial despre cum si-a batut guvernul joc de oamenii simpli, impunand un abonament aberant la gaze, dar nu pot sa ma tin de cuvant.
In unele cazuri, navetistii cica i-ar fi blestemat pe grevisti, ca au scos mai multi bani din buzunar pentru un serviciu pentru care isi facusera oricum abonament si pentru ca actiunile acestora se rasfrang asupra activitatii celorlalti, ca intr-un lant al slabiciunilor.
Macar opt ore iti sta gindul la alte chestii, ai colegi, eventual ai abonament la tramvai, ai si o carte de munca, apari prin statisticele unor institutii ca platitor de diverse contributii, iei un salariu, faci o rata si incep astfel sa scada tentatiile de a-ti procura banii prin alte metode.
a cosnitei de piata, bunurile de la supermagazin, sumedenia de facturi de la intretinere, telefon, electrica, abonament de transport si radio-tv, impozite, taxe, asigurari si alte cate si mai cate dajdii.
Aflam, dintr-un cotidian central serios, ca la Camera Deputatilor, la cerere, asadar in urma unei adrese speciale, o firma din Bucuresti a trimis oferta sa pentru un abonament "VIP+" de 1.053 euro, anual, de persoana, la pret promotional, prin care s-ar oferi parlamentarilor servicii de fitness, sauna uscata sau umeda si jacuzzi.
"de care abonament aveti?"; "Abonamentul, domne‘, nu intelegi ca e mort netul?"; "Pai trebuie neaparat sa stiti de care, ca suntem departamente diferite.
Omul nu isi mai poate plati darile catre stat si nici macar abonament la telefon. Si asta nu neaparat pentru faptul ca barbatul avea carte de identitate provizorie, ci pentru ca pe ea scria "lipsa strada".
Twitter subliniaza ca are o crestere a numarului de utilizatori zilnici activi. Serviciul de abonament Twitter Blue va costa 7,99 USD.
Dupa concert vom avea si o petrecere unde Orchestra invita publicul si unde ei vor canta jazz, muzica populara si va fi si un DJ, cu cateva pahare de bautura, intr-o atmosfera mai relaxata decit obisnuitele concerte de abonament ale Filarmonicii si unde sper ca tinerii care nu au mai fost la concerte sa descopere muzica clasica.
google-analytics.com