Cautare

942 de rezultate pentru "revista" (2.69 secunde)
Trecerea in revista a proiectelor de hotarire prevazute astazi pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu Local a constituit tema conferintei de presa organizata ieri de primarul Iuliu Ilyes.
Cand a devenit clar ca social-democratii se apropie de un scor care le permite sa guverneze singuri, Ponta s-a dispensat de liberali. Mai in gluma, mai in serios, liderul PSD dezvaluie, intr-un interviu pentru revista Kamikaze, un secret de bucatarie interna:
Cand a devenit clar ca social-democratii se apropie de un scor care le permite sa guverneze singuri, Ponta s-a dispensat de liberali. Mai in gluma, mai in serios, liderul PSD dezvaluie, intr-un interviu pentru revista Kamikaze, un secret de bucatarie interna:
Scurta vizita a ambasadorului Turciei in orasul nostru a cuprins o vizita in cladirea CCDJ si trecerea in revista a grupelor de cursanti care se pregatesc la institutia galateana si o conferinta de presa.
Pentru ca cele trei functii trecute in revista pana acum - presedinte, presedinte executiv si secretar general - reprezinta varful ierarhiei PSD-iste, este cazul sa amintim ca Ion Iliescu si Miron Mitrea sunt considerati favoritii curselor in care s-au inscris.
Daca Adrian Nastase s-a axat mai mult pe trecerea in revista a celor realizate in cei patru ani de guvernare, Ion Iliescu a explicat de ce a acceptat sa candideze la functia de presedinte al PSD.
Dupa cum era de asteptat, Nastase a tinut si el sa treaca in revista, intr-un adevarat discurs, meritele Guvernului condus de el in finalizarea procesului de aderare.
Purtatorul de cuvint al PSD a trecut in revista si investitiile din sectorul sanitar si dotarile din ultima perioada de guvernare a PSD.
Doctorand in stiinte politice, Dan Voiculescu a tinut sa faca o trecere in revista a principalelor doctrine politice in fata delegatilor la congres.
Intr-o atmosfera melo-dramatica, presedintele PUR a propus schimbarea titulaturii in Partidul Conservator, si asta dupa ce facut o trecere in revista a principalelor doctrine politice existente.
Doi jurnalisti, Ion Itu de la revista Tinerama si Serban Orascu de la Radio Europa libera au scris despre venirea in Romania a liderului Miscarii Legionare, Horia Sima, in 1991, pentru o intalnire cu directorul SRI, Virgil Magureanu.
Corneliu Vadim Tudor a enumerat “afacerile murdare“, relatate de presa, ale lui Anghel Stanciu, neuitand sa treaca in revista numeroasele autoturisme ale acestuia, neconsemnate in declaratia de avere.
Astfel, daca trecem in revista toate privatizarile pe care autoritatile romane le-au facut dupa caderea comunismului, putem ajunge foarte usor la concluzia ca, indiferent de domeniul de activitate, din nici una dintre aceste vanzari statul nu a avut prea mult de castigat.
Potrivit site-ului Yahoo!News, care citeaza un articol din revista Business Week, reprezentantii Toyota au propus deja conducerii gigantului american un acord prin care ar urma sa se puna bazele celui mai mare constructor de autoturisme, la nivel global.
Dumitrescu a precizat ca in cadrul clubului se executa in permanenta monitorizare TV si revista presei pentru fiecare calup de stiri si a mentionat ca accesul la Internet este permis pentru toate persoanele, indiferent daca sunt membri si simpatizanti ai PSD sau nu.
O sursa apropiata Renault a declarat pentru revista britanica Autocar ca in viitorul apropiat constructorul francez ar putea comercializa SUV-ul Duster sub sigla Nissan.
Totusi, compania a lansat revista "Ok" si a cumparat "Tango", dar a si inchis "Adevarul TV" si "Bilk" din Ucraina.
Oficialul MFP a trecut in revista principalele modificari ale Codului Fiscal si a subliniat ca, pe baza acestui plan, Romania va fi in 2019, probabil, tara cu cel mai redus nivel al taxelor si impozitelor din UE.
Prima conferinta de presa a Biroului Permanent Municipal (BPM) Zalau al PNL, intrunit in noua sa formula, a avut loc ieri, dupa cateva peripetii demne de semnalat in revista "Urzica".
Modelul a castigat Miss Liverpool cand avea doar 16 ani si a fost aleasa printre cele mai fierbinti aparitii din lume de revista Maxim.
google-analytics.com