In data de 8 martie, PROFI si-a extins prezenta din Brasov prin inaugurarea celui de-al doilea magazin din localitate. Astfel, reteaua din Romania ajunge sa numere 85 de unitati care activeaza sub sloganul Mai ieftin, mai bun, mai aproape.
"De acum mai multi brasoveni se vor putea bucura de exceptionalul raportul pret/calitate pe care il ofera PROFI celor care isi fac cumparaturile la noul magazin din Racadau, str. Smeurei nr. 2", a declarat Pawel Musial, director general PROFI Rom Food.
Cu o suprafata de 899.4 mp, din care 392.66 mp suprafata de vanzare, magazinul este deschis intre
07.00 - 22.00, de luni pana sambata, si 08.00 - 22.00 duminica, si functioneaza asemenea intregii retele comerciale PROFI, care comercializeaza produse alimentare, de menaj si igiena intr-o gama sortimentala de peste 4000 de articole.
Amplasat intotdeauna in centrul aglomerarilor urbane, magazinul Profi ofera un confort deosebit la cumparaturi si reduceri pe care le aplica anumitor categorii de produse alimentare si nealimentare
deopotriva.
Reinnoite la fiecare 15 zile, promotiile sunt anuntate prin intermediul unei publicatii bilunare, distribuita gratuit in cartierele din vecinatatea magazinului si prin intermediul site-ul oficial PROFI la adresa www.profi.ro.