Incepand din aceasta saptamana, si locuitorii din Crasna, Pogoanele, Peretu si Teaca, precum si un numar crescut de bacauani se bucura de produsele variate, de calitate si la preturi avantajoase oferite de PROFI la momentul cand cu totii se pregatesc sa-si umple camara cu bunatati pentru iarna.
Cu totii gasesc acum cu usurinta unele dintre cele mai savuroase fructe si legume din recolta romaneasca si nu numai, gata sa fie transformate in traditionale dulceturi si muraturi, precum si uleiul de floarea soarelui tocmai bun pentru zacusca, si condimentele bine alese pentru conservele preferate. In ce-i priveste pe cei care nu-si petrec mult timp in bucatarie, o larga varietate de bucate gata preparate ii asteapta in magazine.
Unitatea in format Loco din localitatea Crasna, judetul Salaj se afla pe strada Cserey Farkas, nr. 17. Magazinul ocupa o suprafata totala de 390 m2, a carei suprafata de vanzare este de 276 m2.
Tot in format Loco se gaseste si magazinul din localitatea Pogoanele, judetul Buzau. Unitatea aflata pe strada N. Balcescu, nr.112 se intinde pe o suprafata totala de 375 m2 , avand o suprafata de vanzare de 255 m2.
In localitatea Teaca s-a deschis cel de-al saptelea magazin din judetul Bistrita Nasaud, pe strada Principala, nr. 348. Unitatea in format Loco are o suprafata totala de 293 m2 si o sala de vanzari de 193 m2.
Noua unitate din judetul Teleorman funcționeaza in comuna Peretu pe strada Sosea Vale, nr.258. Magazinul in format Loco are o suprafata totala de 350, 2 m2, a carei suprafata de vanzare este de 230 m2.
Inaugurat astazi, cel de-al 10-lea magazin din Bacau opereaza in format City. Acesta se afla pe strada Republicii, nr. 54, avand o suprafata totala de 495 m2, a carei sala de vanzari este de 269 m2.
Cu peste 10.000 de angajati, PROFI totalizeaza acum 448 de unitati in 220 localitati din toate judetele si municipiul Bucuresti, fiind reteaua de retail cu cea mai mare extindere geografica din Romania.