Un liceean de 19 ani a agresat sexual o tanara de 24 de ani in scara unui bloc de pe bulevardul Unirii din Buzau. Incidentul a avut loc la orele amiezii, cand zona era intens circulata.
Atacatorul a fost identificat dupa ce oamenii legii au vizionat imagini de pe camerele de supraveghere aflate la locul producerii incidentului, scrie stiridebuzau.ro.
Victima de 24 de ani a trait clipe de groaza in momentul intalnirii cu atacatorul. A fost urmarita pana in scara blocului imediat dupa ce si-a luat ramas bun de la prietenul ei. Ajunsa in dreptul liftului, fata povesteste ca a fost atacata cu salbaticie de un necunoscut.
"A incercat sa-mi dea pantalonii jos, am tipat si apoi m-am luptat cum am putut cu el pret de vreo 2 minute. Desi tipam cat puteam nu-mi dadea drumul. A reusit sa ma pipaie pe sani apoi mi-a bagat mana in chiloti. Ca sa nu-mi dea pantalonii jos m-am lasat pe vine si apoi m-am prabusit incercand sa-l lovesc cu picioarele. Am avut noroc cu vecinii care au sarit sa ma salveze si l-au pus pe fuga", a declarat Cristina B, victima de 24 de ani.
In tot acest timp parintii victimei habar nu aveau prin ce calvar trece fiica lor pe casa scarii.
"Am vazut-o pe geam cand a venit la intrarea in bloc, si m-am dus sa deschid cand a sunat la interfon. De la geam am vazut pe cineva in spatele ei dar n-am stiut ca o va urmari in bloc. Am inceput sa-mi fac griji cand am vazut ca nu mai ajunge in casa.
Intr-un tarziu cand a sunat la usa mi-am dat seama ca s-a intamplat ceva rau pentru ca plangea in hohote", ne-a declarat Elena B, mama victimei.