Intr-o postare pe blog, Dan Voiculescu dezvaluie ca Vasile Caciula - Deleanu, proprietarul firmei Rovigo, administrator judiciar al Realitatea Media SA, a dat note despre el la Securitate.
Voiculescu prezinta pe blog documente prin care arata ca Vasile Caciula a fost ofiter de securitate in timpul regimului Ceausescu.
"Printre securistii care s-au ocupat de urmarirea angajatilor fabricii de comert exterior Vitrocim a fost si Vasile Caciula. Acesta este personajul care a dat zeci de note despre mine. (...) Printre altele, securistul Vasile Caciula a propus sa mi se suspende viza, ceea ce, pentru un angajat in comertul exterior, echivala cu trecerea pe linie moarta. Dupa revolutie, securistul Vasile Caciula a devenit, se pare, avocatul Vasile Deleanu, unul dintre juristii implicati in transarea conflictului de la Realitatea".
Vasile Deleanu are 70 de ani si este tatal Aurei Deleanu, 35 ani, asociat al firmei de practicieni in insolventa Rovigo.
Firma Rovigo a fost aleasa in cadrul procedurii de insolventa in urma recomandarilor facute de Arin Stanescu, presedintele UNPIR si lichidator al Petromservice.