Cautare

1154 de rezultate pentru "raportull aur argint" (5.69 secunde)
Marin Ghita din comuna Buzescu participa zilele acestea la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, cu bijuterii vechi, din argint:
Bratarile din argint costa de la 50 RON pana la 500 RON. La acest targ am adus si obiecte din argint vechi, de la branduri vechi, iar ca stiluri rococo, art deco.
Banca Nationala a Romaniei va pune in circulatie, in scop numismatic, incepand cu data de 15 iulie, o moneda din argint dedicata aniversarii a 150 de ani de la infiintarea de catre domnitorul Alexandru Ioan Cuza a Oficiului de Statistica. Caracteristicile monedei din argint sunt urmatoarele: ... argint 999‰;
"Imoportam bijuterii din argint din Thailanda! ... Daca o pereche de cercei din argint cu tortite costa 10 RON, un colier din argint cu model deosebit costa 2.500 RON.
cercei cu surub din argint si cu pietre - intre 20 - 25 RON, bratari din argint si ametist - la 290 RON (cu inel si cercei), cu lapis lazuli - la 340 RON, cu malachit - 180 RON, coliere din coral, cianoit, amazonit, adular (piatra lunii), ochi de pisica, jasp visiniu si agat, inele reglabile din argint cu pietre semipretioase, cristale naturale montate in argint, cristale maestru - intre 15 - 40 RON.
"La standul meu gasiti bijuterii vechi din argint! ... Puteti achizitiona de la inele din argint, cu pietre semipretioase, la 50 RON pana la lanturi din argint - la 150 RON, 200 RON si 300 RON si briliante - la 2.000 de euro", ne-a spus Marin Buzescu.
La standul sau puteti gasi bijuterii vechi din argint, precum: lantisoare din argint, cercei din argint cu pietre semipretioase: ametist, turcoaz, rubine, dar si bratari din argint superbe, care sunt extrem de cautate datorita modelelor lor unicat.
La standul sau puteti gasi bijuterii vechi din argint, precum: lantisoare din argint, cercei din argint cu pietre semipretioase: ametist, turcoaz, rubine, dar si bratari din argint superbe, care sunt extrem de cautate datorita modelelor lor unicat.
De asemenea, tot la standul Claudiei Bureata puteti gasi si coliere din argint in stil art nouveau (lucrate manual), ceasuri frumoase, cutii pentru bijuterii, dar si obiecte argintate sau chiar din argint (un ceainic superb).
Fosta campioana olimpica la canotaj Elisabeta Lipa, presedinta Clubului Sportiv Dinamo Bucuresti si a Federatiei Romane de Canotaj, a declarat astazi ca sportivii romani vor cuceri la Olimpiada de la Londra si medalii de aur si de argint si de bronz.
Romania ocupa locul 26, cu 4 medalii - 1 aur, 1 argint si 2 bronz. Potrivit clasamentului oficial, care tine cont de valoarea medaliilor (aur, argint sau bronz), si nu neaparat de numarul lor, clasamentul pe medalii la data de 14 August 2016 se prezinta astfel:
Senatorul Radu Berceanu declara bijuteriile de aur ale sotiei, estimate la 10.000 de euro.
4 medalii de aur la Festivalul International al Vinului de la Bucuresti, Medalia de aur pentru vinurile Tamaioasa Romaneasca 2013, Grasa de Cotnari 2000 si Tamaioasa Romaneasca 1990 la Concursul national de Vinuri Bachus”, doua medalii de aur si una de argint la cea de-a 9-a editie a Concursului Strugurele de Aur, obtinute dupa ce, in urma cu un an, Statiunea primise Marea Medalie de Aur a editiei a 8-a, la care se adauga o medalie de aur obtinuta la cel mai mare festival de profil din lume.
Un inventator doljean a obtinut medalia de argint la prestigiosul Salon al inventatorilor, organizat luna aceasta la Geneva.
Medalii de aur au obtinut Daniel Matei (CSS Caracal, copii I) si echipa feminina de la CS Pandurii Targu Jiu (Laura Popescu, Maria Cretan, Flori Suciu, Mariana Fica, Adela Gosa).
Cu aceasta ocazie, sarbatorita la Sala Palatului din Bucuresti, au fost oferite, de catre presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, medalii de aur si argint pentru 120 de membri.
Astfel ca un kilogram de aur care acum valoreaza aproximativ 15.500 euro se va scumpi continuu, iar la sfarstul anului 2006, va ajunge la pretul de 16.500 euro.
Monede de aur pentru numismatici BNR a lansat ieri in circuitul numismatic trei emisiuni dedicate aniversarii a 140 ani de la infiintarea Sistemului Monetar Romanesc, precum si pentru aniversarea a 10 ani de la infiintarea Muzeului BNR.
Echipajul feminin de dublu rame al Romaniei a luat medalia de aur la CE Echipajul feminin de dublu rame al Romaniei a castigat, duminica, medalia de aur la Campionatul European de Canotaj de la Sevilla.
A avut o sora recompensata cu 3 kg de aur de Securitate. ... Dl Quintus a mai povestit cum a ajutat Securitatea sa recupereze 40 de kg de aur dintr-o banca din Elvetia, sora sa primind ca recompensa 3 kg de aur.
google-analytics.com