Cautare

1154 de rezultate pentru "raportull aur argint" (2.90 secunde)
Am adus cateva obiecte din argint, unele destul de vechi, precum si cu o colectie de bricege de marca si mai ales bricege romanesti, de la cele mignon de 11 RON pana la cele mai mari.
De asemenea, tot la standul Claudiei Bureata puteti gasi si coliere din argint in stil art nouveau (lucrate manual), o brosa cu diamante (model art nouveau), icoane, ceasuri frumoase, cutii pentru bijuterii, dar si tablouri vechi pictate in ulei (de pictori amatori) - ce variaza intre 100 - 150 euro, vase din argint lucrate manual:
Am adus malachit, amazonit, chihlimbar, am facut cercei noi din carneol, lapis lazuli, perle, obsidian, ametist, cuart roz, inele montate in argint din lapis lazuli, coral, ametist brut, calcedonie albastra din estul Africii, chiar si o piramida de ametist, ne-a spus Andrei Costin Victor.
Clubul CSM Craiova a obtinut opt medalii (trei de aur, trei de argint, doua de bronz), iar reprezentantii Liceului cu Program Sportiv "Petrache Triscu" s-au intors acasa cu patru medalii (trei de argint, una de bronz).
"Consumatorii cumpara aur aliat, iar in pretul final se aduna manopera, care nu trebuie neaparat sa creasca si pretul aliajului, care de asemenea nu trebuie neaparat sa creasca.
Banca Comerciala Romana (BCR) a cumparat de la populatie si firme in ultimii doi ani aproximativ 200 de kilograme de aur, fiind singura institutie de credit care ofera acest serviciu, se arata intr-un comunicat al bancii.
Guvernul a decis sa aloce 600.000 lei pentru dublarea premiilor acordate lotului feminin de gimnastica al Romaniei, banii fiind acordati din Fondul de rezerva, informeaza Mediafax.Suma va fi repartizata gimnastelor, in functie de medaliile obtinute, si antrenorilor acestora.Echipa feminina a Romaniei s-a intors de la Campionatul European din Belgia cu patru medalii de aur, din cinci posibile, si doua de argint.Rezultatele au fost urmatoarele:
a obtinut nu mai putin din zece medalii, dintre care trei de aur, doua de argint si cinci de bronz.
a castigat noua medalii, din care doua de aur Bilant extraordinar al gimnastelor romance la Campionatul European de gimnastica feminina, junioare si senioare, de la Sofia: noua medalii, din care doua de aur, cinci de argint si doua de bronz, obiectivul fiind de castigare a trei-patru medalii.
Intre 2010-2014 a obtinut, datorita cercetarilor in domeniul Stiintelor nonconvetionale, 62 de premii internationale si 32 de medalii, intre care 15 de aur si 2 de argint.
La standul sau puteti gasi bijuterii vechi din argint, precum: lantisoare din argint, cercei din argint cu pietre semipretioase: ametist, turcoaz, rubine, dar si bratari din argint superbe, care sunt extrem de cautate datorita modelelor lor unicat.
De asemeenea, gasiti si malachit, amazonit, chihlimbar, cercei noi din carneol, lapis lazuli, perle, obsidian, ametist, cuart roz, inele montate in argint din lapis lazuli, coral, ametist brut, calcedonie albastra din estul Africii. ... Inelele reglabile din argint cu pietre semipretioase sunt bijuterii superbe create de geologul Andrei Costin Victor.
Banca Comerciala Romana (BCR) a deschis saptamana aceasta la Pitesti si Oradea doua puncte de lucru pentru cumpararea de aur de la populatie si firme, a anuntat ieri institutia bancara.
BNR vinde o moneda din aur dedicata aniversarii a 140 de ani de la nasterea lui Nicolae Iorga In conformitate cu prevederile Legii nr.312/2004 privind Statutul Bancii Nationale a Romaniei, Banca Nationala a Romaniei va pune in circulatie, in scop numismatic, incepand cu data de 25 iulie 2011, o moneda din aur dedicata aniversarii a 140 de ani de la nasterea lui Nicolae Iorga.
aur, argint si bronz. In aprilie urmeaza lansarea monedei de argint “125 de ani de la infiintarea Bancii Nationale a Romaniei“, emisiune al carei tiraj va fi de 500 de exemplare.
"Ma retrag fara regrete" Gimnasta Catalina Ponor a declarat ca Jocurile Olimpice au fost ultima competitie din cariera, care se incheie cu cinci medalii olimpice in palmares, dintre care trei de aur.
Slovena Tina Maze si elvetianca Dominique Gisin au terminat in acelasi timp, castigand medaliile de aur, iar bronzul a revenit elvetiencei Lara Gut.
Delegatia SUA a cucerit 19 medalii pana acum (cele mai multe), dintre care 5 de aur, 7 de argint si 7 de bronz, fiind urmata de China cu 13 medalii.
Descinderea de la Garant, in urma careia au fost ridicate aproape 140 kilograme de aur, zeci de mii de euro si dolari si miliarde de lei vechi, reprezinta cea mai spectaculoasa actiune din istoria recenta a Garzii Financiare, Serviciului de Investigare a Fraudelor (SIF) si Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului Constanta (OJPC).
Incep excavatiile si se pare ca se descopera peste o suta de placi din aur, cu o greutate totala de peste o tona si jumatate. ... Regele hotaraste, impreuna cu primul-ministru de atunci (Lascar Catargiu) si cu aprobarea marilor istorici, sa topeasca placile si sa le transforme in aur comercial.
google-analytics.com