Cautare

294 de rezultate pentru "raluca udristoiu" (5.00 secunde)
In Vrancea, nu de mult unul dintre fiefurile electorale ale PSD, consilierii judeteni PSD Mihai Jalova Racovita, Ciprian Stroia, Codrut Constantinescu, Raluca Avadani, Enache Mandrescu au ales sa treaca la PNL, iar Marius Vasii si Spiridon Tudorache la PD.
Raluca Turcan, vicepresedinte al PLD a declarat sambata, la Buzau, ca liberalii si social-democratii nu isi doresc votul uninominal, adaugand in acelasi context ca, dupa euroalegeri, PNL si PSD vor forma, foarte probabil, un pol.
Astfel, au aratat acestia, au fost promovati pe functii de vicepresedinti oameni noi, ca de exemplu Laurentiu Enceanu (departamentul social), Cristian Tincu, Marius Chiriac (departamentul politic - inlocuindu-l astfel pe Decebal Fagadau, ocupat in prezent sa gestioneze probleme ale municipalitatii, din postura de viceprimar), George Dragan (departament relatii cu presa) si Raluca Rusu (departament cultura).
Presedintia comisiei este asigurata de Raluca Turcan (PNL), vicepresedinti sunt Eugen Nicolicea (PSD) si Lia Olguta Vasilescu (PRM), iar secretari Ionica Constanta Popescu (PUR) si Valentin Iliescu (PD).
La grup au aderat, printre altii, Valeriu Stoica, Mona Musca, Raluca Turcan si ministrul Gheorghe Flutur. Acestuia i-a fost retras sprijinul politic de catre PNL, iar premierul i-a solicitat demisia.
Un alt reporter al TVR, Raluca Brumariu, a declarat ca in departamentul stiri a aparut, din 2002, o atmosfera incarcata.
38 - Nici Raluca Turcan nu a fost prezenta in plen la momentul votului. UPDATE 15:00 - Motiunea de cenzura a trecut cu 235 de voturi "pentru" si 9 "impotriva".
In replica, presedintele comisiei, deputatul PNL Raluca Turcan, a declarat ca prin activitatea comisiei s-a urmarit evitarea unui verdict politic “fara intelegerea exacta a tuturor elementelor de functionare a celor doua societati“.
- Asteptarea este ca aceste coduri, aceste constructii legislative, odata ce sunt adoptate sa fie acolo pentru a dura, nu pentru a dura 100 de ani, dar macar o perioada voi colabora cu Parlamentul, dar cred ca asta e o obligatie profesionala pe care nimeni nu ar trebui s-o spuna, e de la sine inteles., sustinea de curand doamna Raluca Pruna, ministrul Justitiei.
Spectacol inspaimantator in Parlament Nici in visele cele mai negre ale cuiva nu se putea imagina un spectacol sinistru precum cel facut, ieri, in Parlament, de niste forme de viata ratacite in politica. De la Raluca Turcan â€" nicio surpriza, toata compasiunea.
- Dl Raluca Pruna, cea care a inflamat discutia despre CEDO, e cea care in 30 noiembrie a anuntat ca unul din proiectele ei e comasarea DNA cu DIICOT.
“A fost un joc inutil, extrem de prost condus de Raluca Turcan, presedintele comisiei“, crede Mihalache.
Astfel, vor fi observatori deputatii Mona Musca, Mircea Cosea, Raluca Turcan, Ovidiu Silaghi, Tiberiu Barbuletiu si senatorii Adrian Cioroianu si Nicolae Vlad Popa, iar supleant deputatul Adina Valean.
Atunci cand a venit vorba despre SRR si SRTV, presedintele Comisiei de Cultura din Camera Deptatilor, Raluca Turcan, nu a scapat ocazia sa ii arunce in fata lui Tariceanu ca nu a tinut cont de parere parlamentarilor in desemnarea reprezentantilor PNL si CA ale celor doua institutii si ca nu a sprijinit-o in activitatea Comisiei de ancheta asupra activitatii SRR-SRTV.
Parlamentarii Aliantei PNL-PD, senatorul Adrian Cioroianu si deputatii Raluca Turcan, Valentin Iliescu si Cristian Radulescu, si-au retras la inceputul saptamanii proiectul de lege privind functionarea societatilor de radiodifuziune si televiziune pentru a depune unul nou-nout.
Pe de alta parte, noul proiect a fost finalizat la sfarsitul saptamanii trecute de catre o comisie din care fac parte ministrul Culturii, Adrian Iorgulescu, deputatii Raluca Turcan (PNL) si Valentin Iliescu (PD) etc.
Noi telefoane si tablete Nokia in trimestrul al 4-lea / by Raluca Vaceff Un total de 3 sau 4 dispozitive Nokia, incluzand tablete sitelefoane, vor fi dezvaluite la sfarsitul anului acesta, potrivit lui Mike Wang, presedintele echipei de management Nokia din China.
Sotia lui, Raluca a nascut un baietel pe nume Tudor. Mircea Radu sustine ca fiul sau are deja voce de prezentator de televiziune.
Mona Musca, Monica Mihaela ßtirbu, Raluca Turcan si Adina Valean. De asemenea, in grup sunt 63 de barbati, inclusiv premierul Calin Popescu-Tariceanu.
Obosita, Raluca Istrate ne-a declarat ca a fost cel mai reusit 8 Martie pe care l-a sarbatorit in compania prietenelor.
google-analytics.com