Cautare

294 de rezultate pentru "raluca udristoiu" (7.07 secunde)
Conducerea PSD Vrancea a solicitat din cursul lunii trecute magistratilor sa constate incetarea mandatelor de consilieri judeteni ale lui Marius Florinel Vasii, Ciprian Stroia, Mihai Jalova Racovita, Raluca Avadani, Codrut Constantinescu, Enache Mandrescu si Spiridon Tudorache.
Dupa cum stia deja toata lumea, deputatii Raluca Turcan si Cristian Boureanu au fost exclusi pentru deserviciile aduse partidului prin criticile repetate aduse conducerii PNL.
Alexandru ii mai spune lui Tariceanu ca a patronat "judecata rusinoasa" in urma careia au fost exclusi din partid deputatii Raluca Turcan si Cristian Boureanu, considerati vinovati pentru acelasi motiv.
Deputatii Cristian Boureanu si Raluca Turcan, cei doi membri exclusi recent din PNL, acuza actuala conducere a partidului de lipsa de strategie politica.
La eveniment au participat Raluca Turcan, Cristian Boureanu si Radu F. Alexandru, cu totii recent exclusi din PNL. Stolojan a motivat existenta unei asemenea initiative:
De la 1 septembrie pana in prezent, din PNL au fost exclusi Mona Musca, Ioan Ghise, Raluca Turcan, Cristian Boureanu, Theodor Stolojan, Radu F.
Consilierii judeteni Marius Florinel Vasii, Enache Mandrescu, Mihai Jalova Racovita, Ciprian Stroia, Codrut Constantinescu, Raluca Avadani si Spiridon Tudorache, care au migrat de la PSD la PNL si PD, si-au pierdut mandatele de consilieri judeteni, locul acestora fiind luat de Paraschiv Macrineanu, Laurentiu Marin, Dragos Petrut Barladeanu, Luminita Teodorescu, Aurel Vranceanu, Lambrinia Bolovan si Costel Tica.
Si pentru a arata si doza de moralitate specifica platformistilor, senatorul a dezvaluit faptul ca fostul ministru si vicepresedinte al PNL, Gheorghe Flutur, ar fi votat cu amandoua mainile pentru excluderea din partid a dizidentilor Raluca Turcan si Cristian Boureanu.
Nu eu l-am exclus pe domnul Tariceanu sau Patriciu din partid, ci dansii ne-au exclus pe mine, pe domnul Stoica, pe Raluca Turcan, pe Cristi Boureanu si altii", a declarat Stolojan.
Raluca Turcan, Cristian Boureanu si Mona Musca. De asemenea, la cei 27 de parlamentari se adauga si afilierea deputatului ex-peremist Ioan Stoica.
Raluca Turcan a declarat ca data de 13 mai "nu incomodeaza" PLD. "Atat timp cat in PLD se afla cele mai credibile persoane care au construit Alianta D.A., orice data este buna", a apreciat Turcan.
"Un partid de securisti, turnatori, secretare care faceau cafea proasta- ma refer aici la Raluca Turcan, acum au venit si militienii- generalul Pitulescu.
Ca exemple de politicieni tineri, Gusa i-a nominalizat pe Lia Olguta Vasilescu (PRM), Kelemen Hunor (UDMR), Cristian Boureanu si Raluca Turcan (PLD).
Mona Musca va fi inlocuita in Comisia de politica externa de deputatul Raluca Turcan (PLD). Deputatul Mona Musca a anuntat miercuri ca demisioneaza din Parlament si din PLD.
Termenul-limita pentru depunerea candidaturilor este azi, pana in acest moment anuntandu-si intentia de a candida pentru o functie de vicepresedinte deputatii Raluca Turcan, Cristian Boureanu si Gabriel Sandu.
Pentru posturile de vicepresedinte s-au inscris deja in cursa Raluca Turcan, Cristian Boureanu si Gabriel Sandu. Turcan vizeaza postul pentru strategii de comunicare si imagine, in timp ce Boureanu doreste sa devina vicepresedinte responsabil cu relatiile internationale.
Astfel, purtatorul de cuvant al PLD, Raluca Turcan, a afirmat ca orice Executiv nou, care sa aiba si o sustinere majoritara in Parlament, este unul mai bun decat Cabinetul Tariceanu II si a reluat ideea ca cea mai buna solutie sunt alegerile anticipate:
De aceeasi parte a baricadei cu Basescu, Partidul Liberal Democrat a transmis ieri, prin intermediul unui comunicat de presa semnat de Raluca Turcanu, ca "raspunsul Guvernului Calin Popescu Tariceanu catre presedintele Romaniei referitor la problema legii pensiilor este sfidator si demagogic.
La conferinta au participat Theodor Stolojan, presedintele PLD, vicepresedintii Raluca Turcan, Gheorghe Flutur, Gabriel Sandu, secretarul general responsabil cu Regiunea Nord Est, Dumitru Pardau, presedintele filialei Iasi a PLD, Dumitru Oprea, rectorul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza", presedinti si vicepresedinti ai organizatiilor PLD din judete ale Moldovei.
Ne vom consulta cu oameni precum Raluca Turcan sau Cristian Boureanu, care sunt mai apropiati de varsta noastra, pentru a gasi formula politica fericita in vederea infiintarii organizatiei de tineret al PDL", a aratat fiica cea mica a sefului statului.
google-analytics.com