Cautare

294 de rezultate pentru "raluca udristoiu" (4.36 secunde)
Cu aceasta ocazie, persoanele pasionate de fashion au putut afla care sunt tendintele sezonului in materie de incaltaminte si de accesorii, discutand despre noua colectie ECCO cu gazda serii, Raluca Leafu de la revista The ONE.
Proiectul initiat de deputatii Raluca Turcan, Valentin Iliescu si Cristian Radulescu prevede ca cei 13 membri ai consiliilor de administratie ale celor doua societati sunt numiti la propunerea grupurilor parlamentare (7 locuri), a Presedintiei (un loc), a Guvernului (un loc), a societatii civile (2 locuri), a minoritatilor reprezentate in Parlament (un loc) si de angajatii societatii in cauza (un loc).
Deputatul Raluca Turcan, membru al Biroului Permanent Central al PNL, a declarat ieri ca includerea conceptului de buna guvernare in Strategia de securitate nationala ar fi un gest de minima consecventa politica.
(Germania) BZN (Olanda) si Zdob si Zdub (Republica Moldova) vor incanta focsanenii in noaptea de Revelion, impreuna cu Corina Chiriac, Keo si Dj Sava & Raluca.
In opinia acestuia, ar mai putea vota pentru motiune deputatii Raluca Turcan si Mona Musca. Crin Antonescu mai sustine ca cei care ar vota impotriva cabinetului Tariceanu risca sa fie exclusi din Partidul National Liberal.
Pe langa acesta ar mai putea vota pentru motiune deputatii Raluca Turcan si Mona Musca, ambele apropiate ale presedintelui Basescu.
Totodata, presedintele Comisiei de cultura din Camera, Raluca Turcan, a anuntat ca toate persoanele audiate au fost avizate favorabil, dar a precizat ca va exista o problema in plen, pentru ca au fost sase propuneri pe cinci locuri vacante in CNA.
O expunere sistematica a evenimentelor se gaseste in volumul Anotimpul OZN-urilor (editura aradeana Mirador, 1995), autori Raluca Marinache, Ovidiu Somesan si Sorin Ghilea, ultimul dintre acestia devenind ulterior membru ASFAN.
Duminica, in data de 14 octombrie 2007, in jurul pranzului, Valean Flaviu profesor de geografie la Grupul Scolar Industrial Horea din Deva, 35 de ani, casatorit cu un copil, impreuna cu parteneri din asociatia ecologica Abeona (Cornel Alexandru, Raluca Iovescu si Alin Iovescu) se aflau in rezervatia naturala Magura Uroiului de langa Simeria.
Aflu ca si Ciolos este prezent la miting cu celebra Raluca Pruna. Si se mira unii ca PSD va conduce tara si in urmatorii 20 de ani!
Se naste Eminescu Pe 15 ianuarie 1850, se nastea in casele lui Gheorghe Eminovici, caminarul de la Botosani, casatorit cu Raluca, fiica boierului Iurascu, Mihail, pruncul ce la maturitate va deveni poate cel mai important nume al literaturii si gazetariei romanesti.
Astfel, Teodor Stolojan, Mona Musca, Valeriu Stoica, Raluca Turcan, Cristian Boureanu si Mircea Cinteza au semnat un document prin care cer liberalilor "organizarea unei platforme politice alternative la reteaua intereselor de grup impusa partidului de Calin Popescu-Tariceanu".
"Valeriu Stoica este un frustrat" "Valeriu Stoica este un frustrat, noroc ca nu a nominalizat-o si pe Raluca Turcan la presedintia PNL, a demonstrat ca doi neuroni tot mai are.
Theodor Stolojan, Mona Musca, Valeriu Stoica, Cristian Boureanu si Raluca Turcan au devenit practic personaje indezirabile, liberalii constanteni condamnand modalitatea subversiva a acestora de "a face politica la televizor", contrar principiilor adoptate de forurile de conducere a PNL, cu atat mai mult cu cat dizidentii aveau acces direct la acestea.
Nici deputatul liberal Raluca Turcan nu crede ca Musca a facut vreun rau propriilor studenti si ar trebui apreciata pentru ca a avut curajul sa-si faca public dosarul.
Turcan: "O decizie pripita" Deputatul Raluca Turcan, una dintre vocile anti-Tariceanu din cadrul PNL, sustine ca decizia a fost surprinzatoare.
Corul contestatarilor din PNL a fost completat de deputatul Raluca Turcan, care a criticat in termeni extrem de duri decizia excluderii Monei Musca.
Deputatii PNL Raluca Turcan si Cristian Boureanu au pierdut ieri sprijinul grupului parlamentar liberal de la Camera pentru functiile de presedinte a Comisiei de Cultura, respectiv vicepresedinte al Comisiei de Industrii.
Cat priveste alte probleme, ca de exemplu tensiunile create in PNL de Raluca Turcan sau de Theodor Stolojan, Victor Manea a apreciat ca, deocamdata, integrarea este mai importanta decat "iesirilor anumitor persoane" si ca deocamdata in cazul celor doi se va incerca o "recuperare", iar daca nu se va putea, inevitabil se va reveni la ideea excluderii acestora.
Delegatia Permanenta a PNL ar putea discuta o propunere privind excluderea din partid a deputatilor Raluca Turcan si Cristian Boureanu pentru declaratiile publice impotriva deciziilor partidului, precum si retragerea sprijinului politic pentru seful Cancelariei premierului, Aleodor Francu, si pentru deputatul Titu Gheorghiof, pe motiv ca au colaborat cu fosta Securitate.
google-analytics.com