Cautare

965 de rezultate pentru "racoviceanu petre" (3.53 secunde)
- Presedintele si-a numit cu grabire judecatorul SAU la Curtea Constitutionala in persoana Siminei Tanasescu, fosta sa consiliera, demisionata dupa scandalul presiunilor asupra judecatorului Petre Lazaroiu, al carui loc il si ocupa . - Petre Daea anunta, dupa ce s-a consultat cu Dragnea, ca subventia la usturoi va creste de trei ori.
In acest context, iritata, ca si sefii de la centru, de mult prea obraznicul si pata care se numea Petre Stanca (un element care, din punctul de vedere al centrului, strica relatiile cu presa si imaginea partidului), a purces la schimbarea lui.
Desi asocierea poate parea fortata, Calin Popescu-Tariceanu duce azi in spate crucea lasata de izbeliste in urma cu 14 ani de Petre Roman.
La sindrofia de la Libraria „Mihail Sadoveanu“, atit Ion Iliescu, cit si Petre Roman au pus accentul pe nevoia de dialog. ... Au luat cuvintul Ion Iliescu, Petre Roman, Sorin Butnaru. ... Petre Roman a tinut sa ne vorbeasca din nou despre realizarile guvernului sau, debarcat de mineri.
La sindrofia de la Libraria „Mihail Sadoveanu“, atit Ion Iliescu, cit si Petre Roman au pus accentul pe nevoia de dialog. ... Au luat cuvintul Ion Iliescu, Petre Roman, Sorin Butnaru. ... Petre Roman a tinut sa ne vorbeasca din nou despre realizarile guvernului sau, debarcat de mineri.
Fondatorii - Ion Iliescu si Petre Roman - nu se grabesc sa ne ofere amanuntele impuse nu numai de norma democratica a transparentei, dar si de cerintele eficientei.
Ma multumesc sa citez cateva din ideile enuntate pe la 1900 de Petre Carp si va las sa trageti singuri concluzii. ... Cred ca vorbele lui Petre Carp, actuale si azi, v-au spus mai multe si mai bine decat o puteam face eu.
Ministrul Agriculturii, Petre Daea, este audiat vineri dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA). Petre Daea a ajuns in fata procurorilor anticoruptie ca sa dea explicatii in calitate de martor, in dosarul predecesorului sau, Adrian Chesnoiu.
Petre Roman, fost premier al Romaniei, a prezentat cateva masuri de baza care crede ca ar pune capat scumpirilor.
Petre Bran, de 50 de ani, din Cetate-Dolj, era cercetat initial in libertate, pentru trafic de persoane, pe motiv ca, in perioada 2009 - 2010, ar fi racolat, transportat in Spania si exploatat patru victime, trei dintre acestea exploatate prin munca si una obligata sa se prostitueze.
Petre Roman, prezent la emisiune in calitatea sa de fost premier, nu a dezmintit cele spuse de Radu Vasile, desi la vremea respectiva conducea PD si stia prea bine ce facea in Guvern principalul ministru al partidului. Declaratia lui Radu Vasile se adauga la cele facute de Petre Roman.
Liderul taranist Corneliu Coposu este salvat de furia minerilor in ultima clipa, prin interventia lui Petre Roman. ... A fost momentul in care a cazut Guvernul Petre Roman.
Intr-un comunicat al viceliderului Maria Petre se arata ca aceste afirmatii “ingrijoreaza prin neseriozitate si partizanat politic incompatibil cu functia de presedinte al Senatului“, considerand ca Nicolae Vacaroiu nu ar fi trebuit sa-si asume acest demers din postura de presedinte al Senatului, “daca nimeni din PSD nu mai are curajul sa faca declaratii de presa“.
Adeziunea a fost semnata de reprezentantii celor doua partide, Zoe Petre, vicepresedinte AP, si Danut Silviu Popa, presedinte PCD.
In cele din urma, Eugen Marius Opran, reprezentantul Asociatiei Patronale din Romania si Petre Costel, liderul sindicatelor portuare sunt singurii membri ai Consiliului de Administratie care pot fi exclusi cel putin teoretic din tabara sustinatorilor lui Moldoveanu si a politicii de jaf puse la cale de acesta.
Consideram ca procesul intentat fostului consilier prezidential Zoe Petre si declaratiile sub juramant in fata instantei judecatoresti a fostului presedinte Emil Constantinescu aduc grave acuzatii ce nu trebuie asociate cu organizatia in fruntea careia se afla Constantin Nita“, se arata in scrisoare.
La nivel doar de zvon deocamdata, se spune despre proaspatul detronat din varful PSD-ului ca ar fi pus la cale ceva intelegeri cu fostii tovarasi de lupta - Petre Roman si Marian Enache, de exemplu.
La sfarsitul anilor 80, studentul Marian Munteanu de la Filologie il vizita des in garsoniera sa insalubra pe marele filosof nationalist Petre Tutea.
Senatorul Maria Petre a precizat, de asemenea, ca a aflat in primul rand din presa despre intentia lui Adriean Videanu de a renunta la depunerea unei motiuni de centru, pe care o anuntase miercurea trecuta in sedinta Biroului Permanent National al PD.
Secretarul BP, Petre Popeanga, a declarat ieri ca membrii Comisiei Juridice au hotarat ca solicitarea Ministerului Justitiei de a fi verificati anumiti deputati tine de competenta Secretariatului general al Camerei.
google-analytics.com