Cautare

585 de rezultate pentru "protest" (6.16 secunde)
La Iasi are loc o prima incercare de destabilizare a regimului Ceausescu, cand cateva persoane, in numele Frontului Popular Roman, au initiat un miting de protest in Piata Unirii. ... Au loc manifestatii de protest si greve ale muncitorimii timisorene la intreprinderile 6 Martie, Azur, Elba, Solventul.
Despre actiunea de protest organizata in fata sediului Ministerului Muncii de pensionarii din orasul nostru s-au spus foarte multe lucruri in ultimele doua zile. ... Punctul de protest s-a aflat, la o distanta de aproximativ 200 de metri de sediul ministerului, intr-o parcare plina cu masini.
Deputatul conservator a tinut sa precizeze ca initiativa sa nu are nici o legatura cu actiunea de protest a soferilor profesionisti care a avut loc pe strazile orasului zilele trecute. "Nu are nici o legatura cu acel protest.
Doi secretari de stat si un consilier al ministrului justitiei au demisionat ieri în semn de protest fata de cererea lui Tudor Chiuariu de a-l revoca din functia de sef al Sectiei a II-a din cadrul DNA pe procurorul Doru Tulus.Cristian Danilet, fost consilier al Monicai Macovei, Ion Codescu, secretar de stat pentru Afaceri europene, si Laura Stefan, directoare în cadrul Directiei de relatii cu Ministerul Public, si-au înaintat ieri dimineata demisiile din functiile detinute la Ministerul Justitiei.Cei trei îl acuza pe noul ministru ca a încercat sa influenteze actul de justitie.
Actiunea a fost organizata in semn de protest fata de tentativele de obstructionare a activitatii Comisiei parlamentare pentru elaborarea codului electoral orchestrate de o serie de politicieni PSD.
Presedintele Organizatiei Judetene a Partidului Noua Generatie - Crestin Democrat, Adrian Smarandoiu, spune ca vrea sa organizeze la Matca o actiune de protest fata de conditiile in care se desfasoara actul medical.
Forumul Civic al Romanilor din judetele Covasna si Harghita, ce reuneste 13 organizatii nonguvernamentale, ar putea organiza manifestari de protest fata de adoptarea noilor insemne ale judetului.
Actiunile de protest ale transportatorilor rutieri sunt evident de natura politica si vizeaza altceva decat cererile propriu-zise, care sunt de o incoerenta stridenta, a declarat marti premierul Calin Popescu-Tariceanu, precizand insa ca Executivul este dispus la o discutie pe teme realiste.
Participantii au sustinut ca nu reprezinta vreo institutie si ca s-au adunat, pe cont propriu, pentru un protest. Chiar si asa insa, potrivit oamenilor legii, le era necesara o autorizatie.
Acesta este o forma de protest fata de modul in care i-a tratat pana acum clasa politica si, cand la rezultate se va constata ca 60-70% din voturi au fost anulate, atunci vor fi nevoiti sa acorde o mai mare atentie atat electoratului, dar si societatii civile care ii reprezinta", ne-a declarat presedintele fundatiei "Valurile Dunarii", George Codreanu.
PNL, PSD, PC si PRM Brasov au lansat luni un protest comun fata de PD=L, sustinand ca democrat-liberalii "acapareaza" cea mai mare parte a spatiilor publicitare, intrucat membrii acestui partid ar avea control asupra principalelor firme de publicitate din Brasov.
Nemultumirile s-au transformat intr-un protest in toata regula. Peste 10 mii de oameni in frunte cu principalul lider al opozitiei fostul premier Nawaz Sharif au plecat din orasul Lahore spre capitala Islamabadintr-un lung mars de protest.
"In cazul in care Guvernul nu da un raspuns pozitiv revendicarilor noastre vom declansa actiunile de protest la nivel national, dupa cum urmeaza:
Presa bulgara scrie ca operatorii din Vidin si Oreahovo ameninta Romania cu reclamatii la Bruxelles si vor sa inchida porturile in semn de protest.
Sindicatul National al Politistilor si Vamesilor "Pro Lex", filiala Dolj, a anuntat ieri declansarea unor miscari de protest, politistii doljeni fiind nemultumiti de faptul ca trebuie sa scoata bani din buzunar pentru a-si plati chiriile, dar si pentru ca au ramas fara bani pentru echipament si primele de vacanta.
Decizia lui Iliescu este o forma de protest Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a mentionat ca in opinia sa hotararea anuntata de Ion Iliescu este o forma de protest fata de evolutiile din ultima vreme din PSD si fata de deciziile luate luni la CEx.
Crin Antonescu a facut acest gest ca semn de protest fata de convocarea si tratarea pe picior de egalitate la aceste consultari a delegatiei grupului senatorilor "independenti", grup format din parlamentari care au dezertat din PSD si PNL in ultima perioada.
Versiunea initiala a politiei a fost ca tanarul s-ar fi intoxicat cu fum in timpul actiunii de protest din 7 aprilie. ... Versiunea initiala a politiei a fost ca tanarul s-ar fi intoxicat cu fum in timpul actiunii de protest din 7 aprilie.
"No Basescu Day" este forma spiritualizata a unui protest dureros la adresa realitatilor actuale din tara si a viitorului pe care actualii guvernanti il pregatesc intregii societati romanesti.
La protest iau parte senatorul PSD Cosmin Nicula, deputatul Laurentiu Nistor, consilieri locali si judeteni ai partidului.
google-analytics.com