Cautare

585 de rezultate pentru "protest" (3.64 secunde)
ßedinta a inceput cu o intarziere de o ora, in semn de protest fata de neclaritatile privind impozitarea castigului obtinut de pe piata de capital. ... ßi Bursa Monetar Financiara si de Marfuri Sibiu (BMFMS) a recurs la aceeasi modalitate de protest.
Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) nu este de acord sa majoreze subventiile, iar fermierii nu dispun de finantarea necesara pentru demararea campaniei agricole de primavara, motiv pentru care vor fi declansate actiuni de protest, a declarat ieri Stefan Niculae, presedintele Agrostar.
00 un mars de protest. ... De asemenea, prin aceasta forma de protest sindicalistii isi exprima indignarea fata de indulgenta cu care comisarul sef al Garzii Nationale de Mediu - Comisariatul Judetean Constanta, Vasile Petro, intelege sa permita functionarea statiei de betoane detinuta de S.
, un mars de protest in vederea sensibilizarii opiniei publice si a organelor competente asupra faptului ca SC Alas Premix SRL functioneaza de peste 365 de zile fara aviz de mediu.
Cine sunt oamenii care iau producatorii de combustibil la bani marunti, blocand benzinariile "Buna ziua, ati venit la protest sau la stadion"?, era intrebarea de intampinare a fiecarui automobil care cauta loc de parcare prin fata Stadionului National, in dupa-amiaza zilei de 30 decembrie.
Miercuri, in semn de protest fata de controversatul proiect de lege, o parte dintre cele mai populare website-uri s-au "autocenzurat" pentru 24 de ore. ... La miscarea de protest au mai aderat BoingBoing, Wordpress sau Tucows.
Pentru ca ii pasa si pentru ca pledeaza pentru aplicarea legilor europene atat pentru drepturile omului, cat si pentru drepturile animalelor, Nadine isi asteapta semenii duminica, la un nou protest.
Un videoclip din Hamburg a devenit viral in urma unui protest. ... Aproximativ 8.000 de oameni s-au strans la protest.
Protest de amploare la aceasta ora in Capitala. ... Interesant este ca la protest participa si alte sindicate din tara
Protest masiv al angajatilor din sanatate, in Bucuresti.Medicii si ceilalti angajati din Sanatate s-au adunat din toata tara, in cadrul unui protest, la Bucuresti.
UCM Covasna va organiza astazi un mars de protest in fata Casei cu Arcade din Sfantu Gheorghe, pentru a-si exprima nemultumirea fata de prezenta in judet a liderului Partidului Socialist Ungar, Hiller Istvan, care se opune acordarii dublei cetatenii pentru etnicii maghiari.
Angajatii Agentiei Domeniilor Statului (ADS) au oprit ieri activitatea in semn de protest fata de noile reduceri salariale, dar si pentru ca nu si-au primit salariile aferente lunii octombrie, deoarece le-au expirat contractele colective de munca, a declarat liderul de sindicat Stelian Naciadi.
Am observat ca nu ati imbratisat imediat ideea ca USL sa organizeze un miting de protest.
El a spus ca presedintele si-a incalcat juramantul si a participat la un protest neautorizat.
La vremea respectiva, aratau acestia intr-un protest inaintat presedintelui Traian Basescu, cat si Guvernului Romaniei, Ministerului Mediului, ANAT, Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc se incerca, printr-o campanie agresiva de presa, distrugerea turismului prin isteria gripei aviare.
In semn de protest, reprezentantii PNL si PD au parasit sala de sedinte. ... Consilierii PNL si PD au parasit sala de sedinte in semn de protest fata de „tradarea“ consilierilor PC.
Trebuie sa reinvatam cultura dialogului, nu a confruntarii cu orice pret Cand am adus vorba despre miscarea #rezist, senatorul a facut mai intai o trimitere la vestele galbene franceze, spunand ca, spre deosebire de alte tari, la noi aceasta miscare de protest nu atinge nicio problema sociala.
Trebuie sa reinvatam cultura dialogului, nu a confruntarii cu orice pret Cand am adus vorba despre miscarea #rezist, senatorul a facut mai intai o trimitere la vestele galbene franceze, spunand ca, spre deosebire de alte tari, la noi aceasta miscare de protest nu atinge nicio problema sociala.
Toti consilierii din municipiul Vulcan au amenintat ca isi dau demisia in bloc si au inaintat un protest public, gestul lor venind in replica la decizia Directiei de Sanatate Publica a judetului Hunedoara de a inchide doua sectii ale spitalului din localitate.
Lui Politeanu sau Chiloteanu (mereu ii confund pe astia!) de la Coruptia ucide se pare ca nu i-a fost de ajuns fasaiala de protest de duminica (noaptea, ca hotii!) si mai incearca o data la lumina zilei.
google-analytics.com