Cautare

5904 de rezultate pentru "protest spontan casa de pensii arges" (2.74 secunde)
Domnule Victor Ponta, USL a decis ca, de la 1 februarie, deputatii si senatorii Uniunii sa recurga la un protest parlamentar.
Parlamentarii opozitiei au intrat in "protest parlamentar pe perioada nedeterminata" Grupurile parlamentare reunite ale PSD si PNL au aprobat, miercuri, cu majoritate de voturi, inregistrandu-se doar doua abtineri, propunerea lui Victor Ponta ca opozitia sa intre in "protest parlamentar pe perioada nedeterminata".
Mitingul si marsul de protest pe care sindicalistii de la Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor au intentionat sa-l organizeze in data de 12 iunie nu va mai avea loc deoarece membrii comisiei, respectiv reprezentantii Politiei, Jandarmeriei, Politiei Comunitare, nu au dat aprobarea la propunerea primarului.
Inceput de an - lume care inca se reculege dupa sarmale. ... Dar, considera dumnealor, nu ei sunt de vina, ci presa a naibii ce e ea!
Saturn este acum in casa IX si aduce o perioada de asezare, de stabilizare a conceptiilor dv.
Saturn este acum in casa IX si aduce o perioada de asezare, de stabilizare a conceptiilor dv.
Daca pensionarii doljeni sperau ca anul 2007 sa le aduca mai multe facilitati, bani mai multi si, pentru cei mai tineri, posibilitatea de a contribui la un fond de pensii privat, care se anunta obligatoriu o data cu intrarea tarii noastre in Uniunea Europeana, din pacate toti mai au de asteptat.
Evenimentul zilei informeaza ca Ministrul Muncii, Mihai Seitan, a declarat ca termenul limita pentru depunerea declaratiilor si plata contributiilor la pensii si somaj se amana cu doua saptamani.
Aproximativ 500 de angajati ai Televiziunii Romane participa, luni dimineata, la un protest spontan in curtea institutiei. Angajatii TVR sunt nemultumiti de criteriile de evaluare pentru restructurarile care vor fi facute in perioada urmatoare.
Reprezentantii Casei Judetene de Pensii (CJP) Dolj si cei ai Politiei Comunitare verifica la domiciliu pensionarii pe caz de boala care isi ridica pensiile prin cont bancar. Din 374 de persoane verificate in Craiova, mai putin de jumatate au fost gasite acasa.
Cozi interminabile, functionari platiti din banul public foarte "scarbiti" de deranjul pe care li-l faci atunci cand le adresezi chiar si o banala intrebare, la care se adauga si un drum istovitor, de cel putin trei ore, acesta este sacrificiul facut de locuitorii Mangalia atunci cand apeleaza la Casa de Pensii Constanta.
Bombardati de scumpiri, botosanenii cu pensii pe caz de boala au plecat ieri distrusi de la spital.
Dascalul de colinde” va readuce magia sarbatorilor in inimile romanilor, sustinand o serie de concerte de Craciun in peste 20 de localitati din Romania.
In iulie, cand filma pentru emisiune la bazinul olimpic de la Bacau, iubita lui, ramasa la Bucuresti, pierdea o sarcina. Viata bate filmul pentru Serban Copot (34 de ani) de la Animal X. Solistul a trecut de curand prin emotii negative in timp ce filma pentru emisiunea Splash!
Iata secretele si sfatul de la Desprecopii.com. Evitati ovulele si spermatozoizii batrani Mariti numarul spermatozoizilor partenerului dumneavoastra inainte de a ramane insarcinata Nu incercati sa concepeti un copil daca ovulatia se produce dupa ziua 17 Secretul Nr.
t Derby-ul seriei, Gaz Metan - FC Arges, s-a incheiat cu victoria gazdelor care au devenit astfel noii lideri ai seriei t Privind tabelul rezultatelor din aceasta etapa, ne dam seama ca a fost o runda a remizelor t Meciul "raurilor", Muresul vs.
Purtatorul de cuvant al PSD, senatorul Olguta Vasilescu, a declarat, joi, ca, prin retinerea presedintelui Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, Directia Nationala Anticoruptie ‘si-a atins scopul de a ingropa subiectele zile‘ si a invocat diferenta de tratament intre oamenii politici.
Dezvaluirea a fost facuta de prim vicepresedintele PD-L, Adriean Videanu.
Regina Ana a fost inmormantata in noua catedrala de la Curtea de Arges Regina Ana a fost inmormantata, sambata, in Noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala, ridicata in vecinatatea manastirii de la Curtea de Arges.
Tribunalul Arges a admis la inceputul saptamanii cererea Petrom de suspendare a deciziei Agentiei de Mediu Pitesti, potrivit Mediafax. Ca urmare a acestei decizii, Rafinaria Arpechim va functiona pana la pronuntarea instantei de fond.
google-analytics.com