Cautare

4639 de rezultate pentru "proiect" (5.80 secunde)
Asociatia Magistratilor din Romania si Consiliul Superior al Magistraturii nu accepta jocul electoral si de imagine al lui Traian Basescu concretizat prin asa-zisul proiect de revizuire a Constitutiei.
un proiect pentru o crestere economica sustenabila'.
Pana acum, in Dolj, nici un proiect nu a trecut la faza de aprobare a cofinantarii de catre banca desemnata sa finanteze proiectul.
In proiect, care social-democratii doresc sa fie luat in dezbatere si adoptat in procedura de urgenta, se propune ca aceasta comunitate de informatii pentru securitate nationala sa isi exercite activitatea sub controlul Parlamentului.
Cat priveste culoarea politica a viitoarei formatiuni rezultate din fuziune, presedintele PNL a tinut sa precizeze ca noul partid va trebui sa aiba o componenta puternic liberala, pentru a exista adeziunea membrilor la proiect.
Deputatul Marton Arpad a anuntat ieri ca UDMR si-a asumat elaborarea unui proiect de lege privind autonomia teritoriala.Marton, care este si presedintele executiv al UDMR Covasna, a declarat ca este deschis sa discute cu reprezentantii Consiliului National Secuiesc (CNS) despre autonomia teritoriala a tinutului Secuiesc, dar ca nu este de acord cu proiectul de lege intocmit si depus la Parlament de catre acest consiliu.
Nu este acesta un proiect prea costisitor pentru Romania? ... Acest lucru este recunoscut de statul roman inca din 1881, cand apare primul proiect de lege pentru construirea unei catedrale in Capitala.
Am efectuat peste 300 de vizite in tara, in comunitati rurale si urbane.Am avut, de asemenea, o prezenta activa pe langa organismele internationale, Comisia Europeana, Consiliul Europei, pe langa guvernele statelor membre UE si nu numai, pentru a evidentia eforturile constante facute de autoritatile romane, pentru ca cei aflati in situatii de marginalizare sociala sa poata fi ajutati si sustinuti sa depaseasca acest prag, cat si pentru a diminua impactul puternic negativ pe care manipularea acestei problematici l-a avut, il are sau il poate avea asupra imaginii Romaniei.In perioada in care am activat in pozitia de consilier al premierului pentru problematica roma, am contribuit la initierea unui proiect major, intitulat "Fundatia Proiect Ferentari".
Sunteti deja cateva mii de oameni in peste 50 de tari angrenati in acest proiect si care faceti cinste Romaniei."  Domnul Bogdan Lucian Aurescu, Ministrul Afacerilor Externe, a subliniat: ... Facem astazi un apel pentru adoptarea de urgenta a SMART Diaspora ca proiect de interes national.
Puteti citi in continuare acest text, in care autorul vorbeste despre un proiect minunat al unui serial in spatiul virtual, dedicat orasului sau de suflet, asezare in care si-a petrecut 55 de ani din viata si de care sunt legate importante realizari din prodigioasa sa cariera de profesor, istoric si om politic.
Inginerul Titus Cristescu din Calarasi a lucrat timp de 2 ani la un proiect senzational, care reda cu precizie Calarasiul interbelic si chiar mai vechi. ... Un proiect finalizat prin efortul comun al parlamentarilor PSD si PNL:
Secretarul general al Camerei Deputatilor, Georgeta Ionescu, a declarat ieri ca are de gand sa initieze un proiect, care sa fie adoptat de parlamentari, prin care spatiile verzi din fata si din spatele Palatului Parlamentului sa fie deschise accesului public dupa ce vor fi amenajate in mod corespunzator.
Acest proiect are drept scop cresterea transparentei actului decizional la nivelul consiliilor locale si al primariilor din 15 localitati ale tarii, Alexandria, Arad, Baia Mare, Botosani, Braila, Caracal, Constanta, Craiova, Galati, Onesti, Oradea, Piatra-Nemt, Ploiesti si Tulcea.
Un alt proiect de anvergura pentru acest an priveste sistematizarea si amenajarea zonelor din spatele blocurilor din localitate. "Este un proiect care va dura trei-patru ani de zile, in functie de sumele de la buget de care dispunem si care vizeaza reabilitarea tuturor spatiilor respective:
Dupa interventia de miercuri din parlament a presedintelui Basescu, parlamentarii se lauda acum ca seful statului nu face decat sa reia un proiect pe care ei l-au cerut aprobat cu insistenta de mai multi ani.
Taierile se fac insa in baza unui proiect ce nu a primit avizele unor furnizori de utilitati. ... "Mi-au promis ca isi vor muta retelele care ar putea fi afectate de proiect.
"Va intra in Parlament saptamina viitoare un proiect la care am contribuit foarte mult. Este un proiect pentru specializarea de medicina sportiva, care in ultimii ani s-a degradat extrem de mult. Practic este un proiect nascut la propunerea unor medici si cred ca va trece de Parlament.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat joi la sedinta Parlamentului privind suspendarea lui Traian Basescu ca actualul sef al statului trebuie suspendat, fiind "un capitol incheiat", si a propus demararea unui "mare proiect national" prin care sa se puna bazele unei noi Romanii.
Liderul executiv al PD, Adriean Videanu, a prezentat un proiect de modificare a Legii privind alegerea presedintelui Romaniei "care a circulat prin calculatoarele parlamentarilor PNL si PSD" si in care se prevede ca nu pot candida presedintii suspendati din functie.
Cu toate acestea, la sedinta de saptamana trecuta a Consiliului Judetului nu a existat niciun proiect privind parteneriatul public-privat de constituire a unei clinici private la Spitalul "Sfantul Andrei". "La ultima sedinta am convenit sa rediscutam subiectul, insa vad ca nu s-a facut nicio referire la acest proiect.
google-analytics.com