La trei luni de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor, familia politicianului se lupta cu datorii si procese. Lidia, fiica Tribunului”, a dezvaluit ca au ramas fara bani dupa ce conturile au fost blocate.
Lidia Vadim Tudor a povestit in emisiunea lui Catalin Maruta de luni, 14 decembrie, ca singura sursa de venit a familiei sunt pensiile de urmas, pe care le primesc mama si sora ei. Familia are conturile blocate”, a declarat fiica politicianului.
Mai grav este ca in urma au ramas procese pe care familia trebuie sa le rezolve cumva. Unul dintre ele a fost pierdut in favoarea Anei Birchall, careia trebuie sa-i plateasca 40.000 de euro.
Am aflat de aceaste procese dupa moartea lui, pentru ca tata ne-a tinut departe de aceste lucruri. Am reusit sa rezolvam cu domnul Victor Piturca, cu domnul Ion Cristoiu si dansii si-au retras plangerile”, a spus Lidia Vadim Tudor.
Am incercat sa fac acelasi lucru si cu doamna Ana Birchall. Am vorbit la telefon, ea mai mult, eu mai putin. Am prezentat scuzele mele, desi nu era obligatia mea sa fac acest lucru. Dumneaei se lupta cu un om care a murit”, a continuat fiica Tribunului”.
Dumneaei mi-a spus ca doreste o recompensa morala. Am incercat si pe alte cai, mai multi oameni au incercat sa ne ajute, Monica Tatoiu, Mircea Geoana sau Liviu Dragnea, pentru a gasi o cale de dialog. Dumneaei nu doreste asta si vrea 40.000 de euro pe care sa-i dea unor orfani. Noi nu avem acesti bani acum. Doreste acesti bani de la licitatie. Noi nu avem de unde sa platim 40.000 de euro, asa ca o asteptam la noi acasa si sa-si aleaga ce doreste”, a mai declarat tanara.
Dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor la 14 septembrie 2015, au ramas in urma sotia Doina si fiicele Lidia si Eugenia, care trebuie sa supravietuiasca fara o sursa de venit consistenta.