Cautare

2873 de rezultate pentru "proces civil 4476 tribunal caras severin" (3.33 secunde)
Trei persoane au ajuns la spital dupa ce au fost lovite de un taximetru, in noaptea de sambata spre duminica, pe o trecere de pietoni din municipiul Drobeta Turnu Severin.
Proprietarii a patru autoturisme, printre care si un politist din Drobeta Turnu Severin, au avut parte ieri-dimineata de o surpriza neplacuta. ... Pompierii, la datorie Pompierii de la Primaria Drobeta Turnu Severin impreuna cu cei de la ISU au avut ceva de munca pentru a indeparta copacul de pe masini.
Si nu se bazeaza chiar pe nimic, in afara citorva marturii din proces si din media, care si ele pot fi supuse judecatii. ... Marturiile din proces Sa vedem impreuna marturiile din proces. ... Astea sunt marturiile din proces. Cu ele s a cistigat acest proces, dupa 9 ani.
Am înteles ca exista un anumit plafon care nu poate fi modificat, însa subventia poate fi mai mare deoarece numarul bovinelor eligibile este mai mic fata de cel pentru care s-a calculat plafonul“, a declarat ieri, pentru NewsIn, presedintele Sindicatului Crescatorilor de Taurine din România, Costel Caras.Acesta a precizat ca nici sprijinul financiar de 0,3 lei pentru un litru de lapte nu este suficient în raport cu problemele specifice sectorului.
Deputatul Adrian Severin, seful Departamentului Externe din PSD, a declarat ieri ca partidul sau ia in calcul posibilitatea declansarii grevei parlamentare si a retragerii reprezentantilor sai din administratia publica locala, in cazul in care Coalitia aflata la putere va actiona in continuare pentru schimbarea presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului.
Ministrul economiei, Adriean Videanu, aflat vineri intr-o vizita de lucru la Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare (RAAN) din Drobeta Turnu Severin, a declarat ca aceasta va deveni rentabila numai dupa o restructurare a activitatii, proces care va insemna si reducerea locurilor de munca.Cateva sute din cele peste 2.500 de locuri de munca existente in sucursalele RAAN din judetul Mehedinti ar putea sa dispara.Ministrul a solicitat conducerii RAAN sa fie atenta la cheltuirea banului public.
Presedintele PPCD Bucuresti, Remus Opris, a declarat ieri ca inregistrarea la tribunal a aliantei politice Polul Popular Crestin Democrat-PBND si PCD reprezinta “o mare injustitie“, care nedreptateste flagrant partidul.
Liderii PD si PLD au convenit, la inceputul acestei saptamani, sa se intalneasca in fiecare luni, in vederea colaborarii politice si parlamentare, in acest sens urmand ca cele doua partide sa semneze un protocol, dupa ce democratii vor anula la tribunal protocolul Aliantei PNL-PD.
Liderii PIN considera ca decizia Biroului Electoral Central de respingere a semnului electoral al aliantei al carei candidat pentru Primaria Generala a Capitalei este Cozmin Gusa este un "atentat la competitia libera", motiv pentru care au contestat-o la organul emitent, la tribunal si la ICCJ.
Mai precis, noua formatiune, Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (una dintre denumirile analizate) ar dori sa se inregistreze la tribunal la inceputul lunii aprilie, pentru a "prinde" rezultatul congresului PSD.
Dan Voiculescu, vicepresedinte al Senatului, considera ca prioritatea Opozitiei este realizarea unei aliante politice oficiale, inregistrata la tribunal pana la 31 ianuarie 2011. ... Este esential ca, pana la 31 ianuarie 2011, sa se realizeze o Alianta Social Liberala, inregistrata la tribunal.
"Daca s-ar uita presedintele Basescu in legea partidelor politice, acolo spune ca si o alianta inregistrata la tribunal care castiga alegeri da premier. Tot el ne-a spus sa ne inregistram la tribunal.
Nu stim ce ar spune Ion Iliescu la tribunal, daca judecatorii il vor considera vinovat… Dar lucrurile trebuie transate in tribunal, si nu pe culoarele politicii. ... Toti trebuie adusi in tribunal sa raspunda pentru faptele lor.
Nu stim ce ar spune Ion Iliescu la tribunal, daca judecatorii il vor considera vinovat… Dar lucrurile trebuie transate in tribunal, si nu pe culoarele politicii. ... Toti trebuie adusi in tribunal sa raspunda pentru faptele lor.
"Jurnalul National" a scris, recent, ca senatorul Ioan Talpes vrea, la trei ani dupa ce a demisionat din PSD, sa candideze pentru un nou mandat de senator la Caras-Severin sub umbrela Aliantei PSD+PC.
Iar daca PSD si-a cerut iertare pentru mineriade, PD(-L) nu a facut-o niciodata, chiar daca partidul lor este legatar juridic al FSN (il poarta ca denumire la tribunal).
Mai putin decat la privat In Marea Britanie sunt mai putin de 500.000 de persoane care lucreaza in "Civil Service" - armata de functionari britanici care cuprinde angajatii din tot aparatul administrativ, din ministere si agentii guvernamentale, care nu sunt numiti politic.
Miile de pelerini veniti la Iasi au fost adapostiti in cinci corturi de mare capacitate, amplasate in centrul municipiului, si au fost paziti de 500 de jandarmi, politisti in civil si politisti comunitari.
Noul Cod Civil, aprobat miercuri de Guvern, va intra in vigoare intr-un an si jumatate - doi, a declarat ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, precizand ca acest lucru depinde si de Parlament, care are posibilitatea de a adopta mai repede proiectul.
Membrii subcomisiei parlamentare de Cod Civil au cerut detalii suplimentare privind oportunitatea introducerii prestatiei compensatorii a unei persoane fata de fostul sot, majoritatea lor considerand ca aceasta ar face din casatorie o afacere.
google-analytics.com