Cautare

1557 de rezultate pentru "pro tv pitesti camatari" (3.31 secunde)
Politia se ia de camatari, dar de banci nu se ia. Ar trebui sa se înfiinteze o politie a bancilor.
- Dan Bitman, personaj de succes, consilier al ministrului de Finante este garantia pentru creditul tau imobiliar (desi in reclama TV, el canta si se scalambaie impreuna cu o baba sclerozata si cu niste spalati pe creier).
Bancile au ajuns sa fie considerate adevarati camatari. Multe persoane se trezesc ca trebuie sa munceasca intreaga viata doar pentru a plati ratele la banca.
Situatie incredibila in Capitala acolo unde un barbat de 35 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile dupa ce ar fi amenintat si santajat un medic.
Politistii BCCO Craiova, coordonati de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Serviciul Teritorial Craiova, au destructurat un grup de camatari din Craiova, una dintre persoanele retinute fiind fratele unui procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Cornetu.
In municipiul Pitesti au fost decupate trei colegii uninominale, ficare avand arondate si doua commune.
Carrefour, cel mai important lant de hipermarketuri in functie de vanzari, a anuntat pentru 2008 sase noi magazine, la Oradea, Arad, Pitesti, Suceava, Iasi si la Bucuresti, in cadrul centrului comercial Vitantis.
Astazi, reteaua PROFI s-a extins la 283 de magazine prin inaugurarea la Pitesti, Jud. ... In momentul de fata, in Arges activeaza 11 magazine PROFI din care 7 in Pitesti si cate unul in Costesti, Campulung Muscel, Mioveni si Topoloveni.
Fostii presedinti - si actuali disidenti ai PNL, Theodor Stolojan si Valeriu Stoica, au prezentat ieri, la Pitesti, o noua platforma-program pentru relansarea liberala.
"Daca tot vorbim despre Berceanu, putem sa discutam despre contractul de pe autostrada Bucuresti-Pitesti, acolo unde a castigat compania de pe locul doi, care oferea dublu fata de concurenta.
Prefectul de Dolj va emite ordinul de suspendare a primarului Craiovei, Antonie Solomon, dupa ce magistratii Curtii de Apel Pitesti au respins luni recursul lui Solomon.
Curtea de Apel Pitesti a suspendat executarea hotararii Tribunalului Judetean Arges prin care a fost admisa rezilierea temporara a contractului de privatizare a societatii ARO, preluata de firma americana Cross Lander.
Chiar si la recentul Targ International de la Geneva, masina fabricata la Pitesti sub marca Renault a adunat in jurul sau o multime de curiosi.
Mircia Gutau spune ca este obligat sa puna in aplicare hotararea Curtii de Apel de la Pitesti in legatura cu salubrizarea Ramnicului.
Saptamana trecuta, firma de paza Quartz Security Sistems, din Pitesti, a anuntat ca a inceput asigurarea pazei mobile pe autostrada Bucuresti-Pitesti, in baza unui contract semnat cu Compania de Drumuri.
Curtea de Apel Pitesti solutionând rejudecarea apelurilor declarate de ambele parti, în 2005, a stabilit ca valoarea imobilului cu teren cu tot e de 900.487 de lei.
Curtea de Apel Pitesti solutionând rejudecarea apelurilor declarate de ambele parti, în 2005, a stabilit ca valoarea imobilului cu teren cu tot e de 900.487 de lei.
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, in localitatea argeseana Bascov, ca a fost aprobat studiul de fezabilitate pentru constructia tronsonului de autostrada Pitesti-Sibiu, iar lucrarile vor incepe cel mai tarziu la 1 octombrie 2009.
Comisia Europeana solicita Ministerului Transporturilor si Infrastructurii taxa de drum pentru Coridorul IV PanEuropean de transport rutier, care cuprinde tronsoanele Constanta - Bucuresti - Timisoara - Arad - Nadlac, iar cererile de finantare pe POS-T trebuie sa aiba in vedere aceasta politica.Ministrul transporturilor si infrastructurii (MTI), Radu Berceanu, s-a intalnit marti cu o delegatie a Comisiei Europene, condusa de responsabilul pentru Romania al Directiei Generale de Politici Regionale a Comisiei Europene, Anastassios Bougas, precum si cu reprezentanti ai Bancii Europene de Investitii (BEI).Oficialul european a adus in discutie problema taxarii pentru Coridorul IV PanEuropean de transport rutier, care cuprinde tronsoanele Constanta - Bucuresti - Timisoara - Arad - Nadlac, varianta care ar trebui sa fie luata in calcul inca de la lansarea investitiei respective, iar cererile de finantare pe POS-T trebuie sa aiba in vedere aceasta politica.Radu Berceanu le-a precizat reprezentantilor Comisiei Europene prioritatile investitionale ale Romaniei in transporturi, mentionand faptul ca obiectivul major al mandatului sau este dezvoltarea Coridorului IV Pan-European.De asemenea, acesta a punctat faptul ca MTI a facut toate demersurile necesare pentru finalizarea autostrazii Bucuresti - Constanta, urmand sa se discute si reducerea termenului de realizare a centurii Constantei.Ministrul Radu Berceanu a precizat ca tronsonul de autostrada Nadlac - Sibiu este alta prioritate, tronsonul Arad - Timisoara si centura Aradului fiind in constructie, iar celelalte parti ale acestei autostrazi sunt in stadiul de pregatire, lucrarile pentru realizarea lor urmand sa inceapa pana in anul 2010.In acest sens, pentru interconectarea intregului Coridor IV PanEuropean trebuie "atacate" lucrarile de constructie la inelul de centura Bucuresti si la partea de autostrada Pitesti - Sibiu.Proiectele POS-T trebuie sa aiba prioritateStrategia pentru autostrazi vizeaza acordarea catre acelasi constructor nu numai a unei concesiuni pentru construirea unei sectiuni de autostrada, dar si a dreptului de a opera alta sectiune existenta.
Directorul hipermarketului s-a vazut nevoit sa-i linisteasca pe angajati, sustinand ca reprezentantii de la Pitesti vor veni sa rezolve situatia si ca salariile vor fi platite pana la finalul acestei luni.
google-analytics.com
Notice: Undefined variable: php_errormsg in /home/estiri.ro/public_html/index.php on line 152

Notice: Undefined variable: timp_incarcare_pagina in /home/estiri.ro/public_html/index.php on line 168