Cautare

8664 de rezultate pentru "preuri mici vnzari apartamente craiova" (9.05 secunde)
Apartamentele din Craiova nu se mai tranzactioneaza. ... cresterea dobânzilor la creditele ipotecare si scumpirea nejustificata din partea vânzatorilor.Cumparatorii nu se mai ating de apartamentele scoase la vânzare la preturi astronomice, de o luna încoace, desi cererea de locuinte este destul de mare în Craiova.
Având în vedere ca oferta de apartamente este redusa în Craiova, rata tranzactiilor a ramas constanta sau chiar a scazut, considera unele agentii imobiliare. „Oferta de apartamente nu este atât de bogata.
O "viziune urbanistica" oficializata in 2000 a permis Primariei Craiova sa inghita hotarele istorice si administrative ale comunelor Malu Mare si Carcea.
Cele mai cautate apartamente in anul 2010 au fost cele situate in cartierele Militari si Titan cu precadere, zone sub care s-au dezvoltat ansambluri rezidentiale pozitionate foarte avantajos fata de mijloacele de transport in comun.
Peste 30% din cumparatorii de locuinte noi aleg sa achizitioneze apartamente pentru a le inchiria, deoarece randamentul acestora este de 5-7%, mai bun decat dobanda pe care o ofera bancile pentru depozite.
Cele mai mari chirii pentru apartamente cu 2 camere sunt cerute de proprietarii din Sectorul 1 - 457 de euro - cum ar fi in zonele Banul Manta- Primaverii- Promenada. Cele mai mici chirii sunt percepute de proprietarii apartamentelor din cartierele Sectorului 6 - Militari, Drumul Taberei, Ghencea, Giulesti.
in perioada dumneavoastra de jucator la Fiorentina (1972 -1987) ati jucat in Cupa UEFA cu Universitatea Craiova in doua editii (1973-74 si 1982-83), dar in ambele, Fiorentina, cu dumneavoastra titular, a fost eliminata din primul tur.
Oferta bogata de case in ansambluri rezidentiale sau apartamente in blocuri noi la Targul privat de vile de la World Trade Center care s-a incheiat recent. ... O alta firma, Triumf Construct, ofera apartamente de doua sau trei camere in imobile situate pe soseaua Bucuresti-Targoviste.
"Este vorba atat despre ridicarea unor noi hoteluri sau mini-hoteluri, de unitati de alimentatie publica, dar si de imobile cu apartamente de vacanta, care au fost deja achitate, in buna parte, de noii proprietari.
Faptul ca in Craiova, ca si in celelalte orase din tara, cererea de locuinte depaseste cu mult oferta este un lucru binecunoscut. ... "Exista foarte putini speculanti in randul celor care vand apartamente", a spus Valeriu Onescu, directorul general al agentiei RAI Imobiliare.
Inceperea anului universitar corelata cu aparitia noilor norme ale Bancii Nationale a Romaniei vor determina o crestere a chiriilor la apartamente cu circa 10%, ne-a declarat Liviu Ureche, presedintele Asociatiei Romane a Agentiilor Imobiliare (ARAI). ... „Proprietarii de apartamente vor ridica pretul chiriilor cu 20-25%“, a precizat Zilisteanu.
Dezvoltarea sectorului imobiliar face ca targurile de apartamente sa devina neasteptat de dese. ... Astfel, peste 10.000 de apartamente si aproximativ 3.000 de vile isi asteapta cumparatorii. ... Targul lanseaza oferte de apartamente, vile, penthouse-uri si locuinte de lux.
O parte din oferta va fi rezultatul finalizarii mai multor ansambluri de apartamente noi cu finisaje si facilitati premium, in zone centrale, langa parcuri sau lacuri.
Astazi, au fost inaugurate 20 locuinte pentru tineri si 49 pentru chiriasii evacuati, dupa ce, in luna decembrie 2010 au fost inaugurate alte 97 unitati locative din ansamblul care cuprinde un total de 166 unitati locative (76 garsoniere si 90 apartamente cu doua camere), beneficiarii fiind tineri cu varsta de pana la 35 ani, care isi desfasoara activitatea in sectorul 2 (117 locuinte) si persoane evacuate din locuinte retrocedate (49 locuinte).
Prima parte a complexului Edenia, finalizata in 2009 si formata din doua cladiri cu 226 de apartamente a fost vanduta in intregime. Alte 126 de apartamente cu una, doua sau trei camere, vor fi construite in faza a doua a proiectului, in perioada octombrie 2012 - toamna anului 2013.
Piata este avida de proiecte rezidentiale precum Edenia Titan si Evocasa Optima si asteapta cu nerabdare extinderea lor, din cauza deficitului de apartamente construite in cele mai cautate zone din Bucuresti, orientate spre satisfacerea dorintelor clientilor.
Investitorii romani, care dezvolta proiectul de apartamente pasive LOFT Green Apartments in Mogosoaia, anunta ca vor vinde in luna decembrie apartamente care nu vor avea facturi la utilitați.
Dezvoltatorul roman Ecovillas a scos la vanzare primele 44 de apartamente din Romania care utilizeaza 100% energie regenerabila, in proiectul LOFT Green Apartments din Mogosoaia. ... LOFT Green Apartments va finaliza in mai 2019 primele apartamente, al caror preÈ› pleaca de la 43.000 de euro fara TVA.
Un barbat care are domiciliul in Craiova si-a cumparat, in urma cu cativa ani, o casa neterminata, situata la intrarea in comuna Carcea. ... "Toti vecinii mei platesc impozit la Carcea, eu de ce sa platesc la Craiova?
Gigantul american General Motors nu mai este interesat de achizitionarea uzinelor Daewoo din Craiova. Firma constructoare de masini din Detroit doreste insa in continuare sa achizitioneze motoarele fabricate la Craiova.
google-analytics.com