Cautare

23859 de rezultate pentru "presedintele romaniei 2012" (6.11 secunde)
Udrea vrea sa castige Capitala cu Piedone si Ontanu Prezenta la Conferinta Organizatiei Bucuresti a Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR) de joi, Elena Udrea a declarat ca spera ca la Primaria Capitalei, la alegerile locale, sa castige un candidat din partea PDL-UNPR.
Prioritatile PDL pentru 2012 - revizuirea Constitutiei, adoptarea noii legi a sanatatii, asigurarea locurilor de munca Premierul Emil Boc a declarat luni ca prioritatile politice ale PDL sunt revizuirea Constitutiei, reorganizarea administrativ-teritoriala a tarii, asigurarea locurilor de munca si modernizarea statului, precum si reforma in domeniul sanatatii si adoptarea noii legi.
Mizele ascunse ale cvorumului la referendum Cei care l-au sustinut pe presedinte in 2012 sunt interesati sa mentina pastrarea cvorumului de participare. ... Chiar daca presedintele a ramas in functie, se va putea spune, inca o data, ca a fost salvat de o decizie arbitrara.
Consultarile convocate de presedintele Klaus Iohannis cu partidele parlamentare s-au dovedit o mascarada. Persoana pe care presedintele Romaniei dorea sa o nominalizeze pentru candidatura la functia de prim-ministru era deja stabilita, inca inainte de demisia Guvernului Ponta.
Noua lege a sanatatii, haos si limba de lemn Reforma sistemului sanitar arata ca mintea lui Traian Basescu Cei care au nervi si timp de pierdut pentru a lectura noua lege a sanatatii elaborata de "specialistii" de la Cotroceni ai lui Traian Basescu, vor constata ca mult invocata reforma a sistemului sanitar seamana izbitor cu haosul din mintea presedintelui Romaniei.
Guvernul gestioneaza niste bani, care sunt luati de la cetatenii Romaniei, pentru a fi folositi pentru cetatenii Romaniei. ... "In ultimii patru ani, datoria Romaniei a crescut.
"Dupa alegerile din 2011, presedintele Basescu va avea doua optiuni. ... (1) Toata senzatia de inevitabilitate a victoriei USL, senzatie pentru inducerea careia Opozitia face eforturi masive, este in larga masura o incercare disperata de a camufla realitatea distributiei concrete a centrilor de greutate in decizia politica postelectorala in 2012.
Consilierii PDL craioveni au anuntat ieri ca vor sustine alocarea in 2012 a unor sume de patru ori mai mari pentru serviciul de ecarisaj Bugetul Craiovei face obiectul unor vii discutii politice si in 2012, in preajma adoptarii sale in legislativul local.
Practic datele despre evaziune se impart in doua - pe de o parte este informatia pe care am primit-o cu totii anul acesta de la fostul sef al SRI, care ne spunea ca aceasta a coborat in ultimii ani la un procent 16-17% (din PIB - n.r.), un procent destul de ridicat, pe de alta parte avem datele Eurostatului si ale celor care fac aceste analize, din 2012, unde numai pe componenta TVA-ului avem o evaziune fiscala de aproximativ 44%, vorbim de datele din 2012, este posibil ca acest nivel sa fi coborat undeva la 35-37%.
"...Nu va grabiti cu concluziile privind alegerile din 2012.
Strategia fiscal - bugetara 2012 - 2014, o prognoza fara viitor Suntem si vom fi datori vanduti. ... Practic acest lucru se intampla, iar despre indatorarile viitoare citim negru pe alb, in Strategia fiscal - bugetara pe perioada 2012 - 2014, elaborata de catre Guvernul Romaniei.
Premierul a informat Senatul ca proiectul bugetului pe 2012 va fi depus dupa finalizarea discutiilor cu FMI si CE.
Zilele trecute, in timp ce anunta ca Fondul Monetar International (FMI) va revizui in scadere prognoza de crestere economica a Romaniei pentru 2012, din cauza efectelor problemelor cu care se confrunta restul Uniunii Europene, Jeffrey Franks a specificat ca, in ceea ce priveste cresterea salariilor in sectorul public in 2012, acest lucru se poate realiza numai daca guvernul va continua sa reduca personalul din sistem si va inregistra o crestere a veniturilor la buget.
Navy), vor organiza in luna iunie in Romania doua conferinte intitulate "Zilele Industriei".Prima este programata pentru data de 13 iunie 2012, la un hotel din Bucuresti, al carui nume va fi anuntat ulterior, la fel ca si ora de incepere a evenimentului.
Un esec al mandatului 2012-2016: ... Asa ca oficialii din Romania si Bulgaria s-au sfatuit in anul 2012 si au ajuns la concluzia ca e bine sa construiasca un alt pod peste Dunare, in apropierea celui care leaga Giurgiu de Ruse.
Fanii au votat cea mai mare realizare a Romaniei!7 meciuri sigure in 2012 care vor face National Arena neincapatoare: ... Finala Europa League din mai 2012 se va juca pe cel mai mare stadion din tara.
Am debutat cu dreptul in Cupa Europeana a Natiunilor din 2012! Romania - Portugalia 15-7 Romania a reusit sa castige primul meci din Cupa Europeana a Natiunilor din 2012, scor 15-7, impotriva reprezentativei Portugaliei.
Diana Popistasu, o studenta la drept in varsta de 21 de ani, va reprezenta Romania la Miss Earth 2012, un concurs de frumusete care are loc in Filipine, intre 5 si 26 noiembrie.
Momentele anului 2012 si "harta" lui 2013 in sport Anul sportiv 2012 a fost marcat de doua evenimente majore: ... Raportat la JO, a fost anul Sandrei Izbasa, al uluitorului Alin Moldoveanu, dar si al ciclistului Carol Eduard Novak, primul campion paralimpic al Romaniei. ... Exact 2012.
Lansat pe 13 noiembrie 2012 de catre editura britanica MP Publishing sub forma de eBook, volumul "Four Doors and Other Stories" ("Patru Usi si alte povesti") include douasprezece povestiri scurte, ce au ca tema principala iubirea.
google-analytics.com