Cautare

23856 de rezultate pentru "presedintele romaniei 2012" (4.28 secunde)
LONDRA 2012 - ATLETISM GARDURI. Sportivul care a sarit spre medalia de aur la JOCURILE OLIMPICE de acum patru ani 110 M GARDURI masculin, proba de ATLETISM de la JOCURILE OLIMPICE 2012 LONDRA, celebrata astazi printr-un GOOGLE DOODLE, incepe pe 7 august si se incheie pe 8 august.
Ce premiu a primit actrita in contextul Festivalului de la Roma Fotomodelul Madalina Ghenea a primit premiul "Sorriso diverso Roma 2012", pentru rolul interpretat in filmul "Razzabastarda" de Alessandro Gassman, distinctia fiind acordata de o asociatie culturala in contextul Festivalului International de Film de la Roma.
Intre anii 2010 si 2012, datele masurate de la 1881 au fost modificate, astfel incat acestea sa arate o incalzire semnificativa, mai ales dupa 1950.
Imi permit sa-l ajut pe domnul profesor Emil Boc, amintindu-i ca acesti doi indicatori sunt prezentati chiar in Strategia fiscal - bugetara 2012 - 2014, gandita de guvernul domniei sale. ... crestere economica in anul 2012, intre 3,5% si 4,0%.
Economia romaneasca ar putea reveni pe crestere in trimestrul doi din 2012, insa aceasta va fi mica, in principal din cauza tensiunilor din zona euro, a declarat, marti, pentru AGERPRES, economistul Daniel Daianu, consilier de stat in cadrul Aparatului Propriu de Lucru al primului-ministru.
Mesaj din SUA pentru Romania.Un punct de vedere american privitor la prezentul si viitorul Romaniei Textul de mai jos este o scurta conferinta - sustinuta intr-unul din amfiteatrele Facultatii de Drept - de Wess Mitchell, presedintele CEPA.
Guvernul nu-l poate exclude pe presedintele Romaniei din delegatia care participa la Consiliul European in perioada 28-29 iunie, seful statului fiind cel care ia parte la reuniunile de acest fel, iar premierul poate merge doar daca este delegat expres de presedinte.
"Gala este o reuniune a valorilor din toate domeniile si in fiecare an aminteste de gloria oamenilor de suflet si de intelectualitatea Romaniei, aduce in atentia publicului personalitati marcante care au impresionat publicul din punct de vedere professional, celebritati inzestrate cu talent, ambitie, vointa si perseverenta, care au lasat in urma momente unice pentru public", spune Mihaela Serban Categoria activitate sociala 1.
Premierul Emil Boc le-a spus parlamentarilor PDL ca niciunul dintre ei nu are alta prioritate decat "sa-i" dea premierul, decizie care trebuie luata in mod rational de partid pentru a atinge obiectivul castigarii alegerilor din 2012, conform unei inregistrari audio difuzate de Antena 3.
'Premierul Emil Boc a fost atentionat de Comisia Europeana ca a trimis un raport "cosmetizat" cu privire la evolutia economica a Romaniei in 2010, adica total nerealist.
Londra 2012: Ceremonia de inchidere a Jocurilor Olimpice sarbatorita de Google cu un logo special Google isi schimba pentru ultima oara logo-ul cu ocazia Jocurilor Olimpice Londra 2012.Ceremonia de inchidere a JO Londra 2012 este sarbatorita de Google cu un logo special.
Presedintele interimar al Romaniei, Crin Antonescu: ... Presedintele interimar al Romaniei, Crin Antonescu: ... Se refera la legea pentru alegerea presedintelui Romaniei. ... Presedintele interimar al Romaniei, Crin Antonescu: ... Sunteti totusi presedintele interimar al Romaniei, a vorbit si un judecator al Curtii Constitutionale... Presedintele interimar al Romaniei, Crin Antonescu:
Convins de nevinovatia sa, el mai spune ca este gata sa prezinte si alte aspecte relevante legate de acest caz care pun in pericol nu doar interesele PSD, ci si imaginea Romaniei.
USL contesta la Curtea Constitutionala ordonanta Guvernului privind inghetarea salariilor si pensiilor pentru anul 2012 Uniunea Social Liberala a depus marti la Secretariatul General al Camerei Deputatilor o contestatie catre Curtea Constitutionala a Romaniei in care sustine neconstitutionalitatea ordonantei de urgenta a Guvernului care prevede inghetarea salariilor si pensiilor pentru anul 2012.
Acum ramane ca jucatorii sa se inteleaga cu clubul din Vaslui in vederea semnarii contractelor", a anuntat presedintele CA al clubului Pandurii, Marin Condescu. ... Pintilii, convocat oficial Selectionerul Victor Piturca a anuntat lotul Romaniei, in vederea turneului de la Belek (Antalya).
Parlamentul a adoptat declaratia privind reprezentarea de catre premier la Consiliul European din 28 iunie Plenul Parlamentului a adoptat marti, cu 249 de voturi pentru, 30 impotriva si o abtinere, o declaratie prin care recomanda reprezentarea Romaniei de catre premierul Victor Ponta la reuniunea Consiliului European din 28 iunie.
Fie ca-i spune Alba ca Zapada, fie Miscarea Populara, Lazaroiu considera ca, fara o asemenea structura, prezenta PDL la guvernare in urmatorii ani ar fi pusa sub semnul intrebarii, pentru ca democrat-liberalii ar pierde alegerile prezidentiale, iar presedintele este cel care joaca cel mai important rol in ceea ce priveste prezenta unui partid sau altuia la putere.
USL va actiona in trei directii in 2012 Presedintele PNL, Crin Antonescu, a enuntat trei directii majore ale Uniunii in 2012, anume finalizarea programului de guvernare, definitivarea candidaturilor printr-o "noutate in politica romanesca" - implicare societatii civile, si intalniri cu liderii europeni "si nu numai".
Atunci, in acea editie din 15 mai a emisiunii Dupa 20 de ani, George Maior, directorul SRI, a dezvaluit secretele Romaniei. ... combaterea terorismului si eventualele amenintari asupra Romaniei, lupta pentru combaterea crimei organizate, criminalitatea cibernetica, siguranta energetica si ascultarea telefoanelor.
In cadrul discutiilor de la Cotroceni, seful statului a dat asigurari ca guvernul roman nu a uitat lectia crizei si ca va continua pe drumul reformelor, in pofida faptului ca unii politicieni sunt mai interesati de campania electorala din 2012.
google-analytics.com