Cautare

174 de rezultate pentru "premiile" (8.18 secunde)
Premiile sugereaza mai mult defectele castigatorilor sau situatiile neplacute in care s-au aflat decat calitatile sau bunele initiative ale acestora.
Desi premiile anuntate pentru castigatorii concursului "Cea mai curata asociatie" nu sunt deloc de lepadat - ridicarea gunoiului menajer gratis timp de trei, doua si o luna -, doar 22 dintre cele 368 de asociatii craiovene s-au inscris in intrecere.
Cerandu-si scuze pentru "forma fizica", Tariceanu a parasit apoi Gala TNL. Nu au lipsit de la Gala tinerilor liberali si premiile acordate adversarilor politici.
Liberalii si-au lansat vineri seara, cu surle si trambite, candidatului pentru Primaria Galati, cu ocazia celei de-a XV-a editie a Galelor PNL, in cadrul carora s-au acordat si premiile anuale.
Astfel, intr-un cadru select, Ion Ovidiu Brailoiu, edilul Eforiei, impreuna cu reprezentantii celor doua cluburi mentionate mai sus, au inmanat premiile competitiei.
Aceasta lucrare o facem cu Episcopia si in 28, cand vom da premiile municipiului cu ocazia sarbatorii Sfantului Andrei.
Brancusi. Societatea Culturala Noesis a fost nominalizata (in 2002) la premiile Internetics pentru cel mai bun site cultural din Romania.
Societatea Culturala Noesis a fost nominalizata (in 2002) la premiile Internetics pentru cel mai bun site cultural din Romania - Asociatia Solidaritatea pentru libertatea de constiinta este nominalizata la Gala Societatii Civile pe anul 2004, la premiul pentru cea mai buna campanie din Romania si la premiul pentru sectiunea Comportament civic si participare publica.
Premiile de buna purtare nu valoreaza nimic. Mai ales cu jurii de rea credinta. Ii respectam pe aliatii nostri atat timp cat ne respecta.
Contravaloarea biletelor de tratament si odihna pentru angajati este considerata venit neimpozabil, conform recentelor modificari ale normelor metodologice de aplicare a Legii privind Codul Fiscal.
Ordinul Industria, Industriasul Anului si Titlul de Senior Honoris Causa. De asemenea, vor fi acordate distinctii ale organizatorului pentru marile personalitati feminine ale Romaniei si premiile UGIR-1903 pentru mass-media.
Suma ramasa la dispozitie - 1,5 miliarde, va fi utilizata in valori orientative, intre activitatile prevazute la acest capitol aflindu-se organizarea Expo Flora - 300 milioane, asigurarea sunetului si a prezentarilor la scena din Piata 25 Octombrie - 20 milioane lei, campania publicitara in presa scrisa, la radio si televiziunea locale - 200 milioane, spectacol de fanfara si majorete, respectiv premiile sportivilor - 100 milioane lei.
Premiile oferite fiecarui liceu au fost compuse din: calculator Pentium IV cu monitor LCD, respectiv un video proiector oferit de SELGROS Oradea, Matros 94 SA, Amur Sistem si Expo Varadinum.
Unii considera ca succesul inseamna sa castigi cat mai multi bani, altii spun ca importante sunt recunoasterile oficiale, premiile, faima intr-un anumit domeniu sau o meserie palpitanta, plina de neprevazut.
Totusi, acesta crede ca introducerea unei astfel de tombole va impulsiona locatarii sa-si achite la timp intretinerea. "Din punct de vedere economic, premiile insumeaza niste cheltuieli.
"Vreau sa ma fac inginer si sa lucrez ca tati, la Doljchim" Gazdele si-au servit oaspetii premianti cu dulciuri, fructe si suc si, dupa ce i-au felicitat, i-au invitat sa isi ridice premiile.
Tot cu ocazia aniversarii a unui an de prezenta in Romania, in toate magazinele Real din tara- care pana la acest moment numara 9 unitati- se deruleaza o campanie promotionala constand in organizarea unei tombole la care pot participa toti clientii hypermarketurilor Real din Romania, premiile totale oferite insumand nu mai putin de 319.486,86 RON.
Premiile vor fi platite clientului prin alimentarea contului de card. Banca nu percepe comision pentru efectuarea de plati din conturile de card.
Concursul "Masinile de vis ale Germaniei", organizat de publicatia Auto Strassenverkehr, a avut ca si castigator la categoria SUV tot modelul Q7, care a ocupat si locul al treilea la categoria "SUV si OFF-ROAD" in cadrul competitiei "Premiile pentru Flote 2006", organizata de revista Autoflotte.
Noul motor de 1.4 l, dezvoltand o putere de 170 CP, a obtinut doua premii la competitia "Premiile internationale - cel mai bun motor al anului 2006".
google-analytics.com