Cautare

174 de rezultate pentru "premiile" (4.19 secunde)
De asemenea, vor face parte din baza de calcul premiile anuale si cele din cursul anului sub diferite forme, altele decât cele reprezentând participarea salariatilor la profit, al 13-lea salariu, primele de vacanta, aprovizionarea de iarna, primele acordate cu ocazia sarbatorilor nationale sau religioase.Nu se plateste CAS la drepturile de autorScutirile de la plata contributiei de pensie prevazute de actuala lege a pensiilor sunt mentinute:
Astfel, cei trei liceeni olimpici constanteni sunt toti de la Liceul Teoretic "Ovidius" din Constanta si sunt pregatiti de profesorul Victor Mihalascu. Cei trei premiati au fost Armina Dobrica, Oana Costea si Elena Mega, premiile constand in telefoane mobile.
solda bruta lunara, indemnizatiile, primele, premiile, sporurile si alte drepturi ale soldatilor si gradatilor voluntari, acordate si suportate, potrivit legii, de unitati;
La acestea s-au adaugat cele din partea Asociatiei Mondiale a IMM-urilor (WASME), a Uniunii Europene a Artizanatului si a IMM-urilor (UEAPME), precum si premiile pentru excelenta în afaceri.
"Acesta a fost un stimulent pentru manageri sa isi asume riscuri pe care fie nu le-au inteles, fie le-au neglijat pentru a mari profitabilitatea de care erau legate premiile", se arata in disertatia lui Isarescu.
, au fost inmanate premiile castigatorilor acestui proiect. Locul I a fost castigat de Deacu Andrei, Ionita Catalina si Moldoveanu Delia Roxana, absolventi ai Universitatii de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" Bucuresti.
Oricare ar fi stadiul in care se afla acum afacerea dvs, CEOSpace este locul perfect. Recunoasterile si premiile CEOSpace din ultimul an includ :
Oricare ar fi stadiul in care se afla acum afacerea dvs, CEOSpace este locul perfect. Recunoasterile si premiile CEOSpace din ultimul an includ :
Premiile puse in joc de BAXI Romania, reprezentanta locala a Baxi Group, unul dintre liderii europeni in industria termotehnica si a energiilor regenerabile, impreuna cu OBI Romania, au fost vanate de aproape 80,000 clienti ai magazinelor OBI.
Ei vor beneficia de o prezentare despre pericolele posibile si masuri de protectie a locuintei din partea echipei UNIQA si vor primi informatii despre cum pot participa la concurs, premiile puse in joc si modalitatea de desfasurare a acestui concurs.
Premiile sunt acordate pentru 11 categorii, precum si pentru castigatorul clasamentului general. Ceremonia de decernare a avut loc pe 23 iunie.
Premiile sunt acordate pentru 11 categorii, precum si pentru castigatorul clasamentului general. Ceremonia de decernare a avut loc pe 23 iunie.
Acest eveniment de o zi include Conferintele Webstock, cu prezenta a peste 1000 de participanti si Premiile Webstock. Anul acesta, juriul compus din cele mai influente nume de pe piata management-marketing din tara, a acordat Roton Romania doua premii, la categoriile Audio Video si Viralul Anului.
Pentru categoria celor interesati de oferta, premiile constau intr-un laptop, un aparat foto si un expresor.
Concursul si premiile care pot fi castigate in cadrul campaniei lansate reflecta conceptul e-Cont: ofera valoare semnificativa fara a implica insă
La premiile Gopo, Ionut i-a spus maestrului Rebengiuc, pe care il admiram enorm, ca ne gandim la Achim ca nume pentru baiat.
Reputatia Puratos Romania a fost puternic consolidata in ochii clientilor din tara, odata cu premiile obtinute in 2009, 2010 si 2011 respectiv "Furnizorul anului" la categoria "Amelioratori, drojdie, materii prime si auxiliare" in cadrul Expozitiei internationale GastroPan, cel mai important eveniment expozitional dedicat intreprinzatorilor si specialistilor din sectorul de panificatie.
In functie de recomandarile profesorilor coordonatori, elevii care se vor face remarcati prin originalitate, creativitate si entuziasm vor fi invitati la sediul Bosch pentru a participa la un "Concurs Surpriza". Premiile vor consta in unelte Dremel, dar si in alte cadouri.
Ba ca vor fi prea multi premianti carora le va fi impartit milionul de lei pus la bataie, iar premiile mici nu-i vor mai stimula pe oameni sa colecteze bonuri, ba ca ANAF nu are suficient personal pentru a verifica miile de cereri de premiere, ba ca e imoral sa premiezi respectarea legii intr-o tara in care fiscalitatea este foarte ridicata.
Gala Premiilor Uniunii pe anul 2017 si Premiile Eminescu, ziaristul au fost, fara indoiala, evenimente reprezentative pentru parcursul breslei si locul sau in societate.
google-analytics.com