Cautare

174 de rezultate pentru "premiile" (2.55 secunde)
Anul acesta, Adrian Enescu a primit Premiul CD-ul anului-BIRD IN SPACE la Gala Premiilor de Jazz / Premiile MUZZA pe 2013, editia a XII-a.
Pe toata durata editiei din acest an vor fi proiectate cateva dintre cele mai indragite lungmetraje de animatie realizate dupa benzi desenate, titluri cunoscute precum Persepolis, unul dintre hiturile de animatie ale deceniului trecut, premiat la Cannes, castigator a doua Premii César si nominalizat la Premiile Oscar si BAFTA; Tintin et le temple du soleil / Tintin and the Temple of the Sun, varianta din 1969, reconditionata, urmarind aventurile indragitului personaj de benzi desenate realizate de artistul belgian Georges Remi, sub pseudonimul Herge;
Pe scurt, dupa ce ca ne-au luat pamanturile, forta de munca acum prin amabilitatea si impresionanta plecaciune ne-au luat si premiile, desi realitatea, de-o pertinenta, extraordinara si fara echivoc releva cu totul si cu totul altceva.
Juriul format din Jurgen Hagler, directorul festivalului Ars Electronica, artista Sarah Van Den Boom, recent nominalizata la premiile Cesar si Janno Poldma, un reprezentant de top al animatiei estoniene, a apreciat echilibrul de forte dintre estetica filmului si povestea evocata, afirmandu-si totodata intentia de a incuraja cineastii sa impinga granitele conventionalului si sa-si infranga teama de obstacole.
Premiile cele mai mari, constand in cele 16 excursii la Disneyland, sunt oferite de Carrefour Romaania, Philips si P&G si sunt impartite in fiecare oras participant la concurs. ... Premiile sunt oferite de Carrefour si partenerii sai:
Noul model vine in completarea celor trei serii indragite deja de jucatorii si consumatorii atrasi de premiile numeroase puse la dispozitie.
Invitam acum lumea sa voteze care dintre aceste proiecte sa fie finanțate cu premiile de la noi".
Pentru elevii care participa la concursul din scoli, premiile, prin tragere la sorti, sunt urmatoarele: ... Premiile sunt oferite de Carrefour si partenerii sai:
Pentru elevii care participa la concursul din scoli, premiile, prin tragere la sorti, sunt urmatoarele: ... Premiile sunt oferite de Carrefour si partenerii sai:
Andreea Cristea, singura romanca prezenta pe covorul rosu la premiile Bafta! Ce s-a intamplat in culisele unuia dintre cele mai mari evenimente.
In cadrul aceleiasi gale, ambasadorul Romaniei la Berlin, Adrian Vierita, a primit premiul "Diplomatul roman al anului", premiile "Diplomatul strain al anului" fiind primite de ambasadorii Luxemburgului si Coreei de Sud la Bucuresti, Conrad Bruch si, respectiv, Dae-Sik Kim.
Cei mai buni jucatori au posibilitatea sa se califice mai departe, in Liga Pro, unde premiile se acorda in euro, reali.
• In cadrul evenimentului, Fundatia Nationala pentru Stiinta si Arta, al carei presedinte este Eugen Simion, va prezenta operele fundamentale aparute in anul 2012 si va acorda premiile fundatiei.
CineFan va prezinta lista completa a NOMINALIZARILOR LA PREMIILE GOPO 2016: Cel mai bun film (lung metraj) Aferim! (Romania â€" Bulgaria - Cehia) Producator:
Premiile acestei editii vor fi acordate de catre un juriu international, alcatuit din:
Recent a fost nominalizat la premiile Gopo pentru soundtrack-ul filmului Planeta Petrila si a lansat Vantul, adica primul single de pe noul album care o sa apara in toamna acestui an.
Filmul a strans numeroase nominalizari la Premiile Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film, cel mai bun actor in rol principal si cel mai bun scenariu original si are deja in palmares un Glob de Aur pentru cel mai bun actor in rol principal, castigat recent de Christian Bale.
5 nominalizari la Premiile Oscar, nominalizat la Globul de Aur pentru Cel mai bun film strain, castigator al premiului Academiei Europene de Film pentru Cel mai bun film.
Cel mai solicitat om al serii a fost insa Victor Ponta, nevoit sa ridice premiile tuturor colegilor sai din PSD care nu au fost prezenti la traditionalul bal organizat de Academia Catavencu incepand cu 1991.
Numarul competitorilor reprezinta o crestere semnificativa fata de anul trecut, iar premiile au fost asigurate de primarul Ion Ovidiu Brailoiu si de societati comerciale din Eforie.
google-analytics.com