Cautare

282 de rezultate pentru "precup leonard" (4.47 secunde)
Coman, Velcovici - Ene (’70 Craciun), Precup. Celelalte rezultate: FC Maramures - CSM Valcea 0-1, Muresul Deva - FC Arges 1-2, Chindia Targoviste - Juventus Bucuresti 1-1, UTA Arad - FC Bihor 2-0, Unirea Alba Iulia - FC Olt 0-0.
Lama Anagarika Govinda - Colectia: HIMALAYA - Traducator: Ana Precup - Categorie: Budism (budismul tibetan) (Sursa: edituraherald.ro)
Accidentul a avut loc din cauza neacordarii de prioritate, a declarat purtatorul de cuvant al Serviciului Politiei Rutiere Cluj, inspectorul Sorin Precup.
In urma unei vizite la Bruxelles, in care s-a intalnit cu presedintele Comisiei Europene, el si-a depus mandatul, fiind desemnat in loc Leonard Orban, fost negociator sef al Romaniei in relatia cu Uniunea Europeana.
Leonard Orban, baiatul ala care e ministru si care se ocupa cu dracu stie ce, nu a primit avizul necesar, in PE, pentru a deveni membru in comisia de audit.
Una dintre aceste personalitati a fost si Leonard "Lyn" Buchanan. El si-a descris participarea la experimentele de vedere la distanta in cartea "Al saptelea simt", publicata in 2003 si - in versiune romaneasca - in 2008.
De pilda, George Leonard, un om de stiinta si analist foto al NASA, care a realizat numeroase fotografii oficiale ale suprafetei lunare, dintre care pe multe le-a inclus in cartea sa (Este altcineva pe Luna), publicata in 1976.
De aceeasi parere este si secretarul de stat in cadrul Ministerului Integrarii Europene, negociatorul sef pentru integrare Leonard Orban, care a afirmat ca nu mai exista riscurile amanarii aderarii.
Organizarea alegerilor pentru europarlamentari ar fi trebuit organizate inaintea aderarii, dar amanarea anuntarii datei integrarii Romaniei in UE a impiedicat o astfel de masura, a declarat Leonard Orban, intr-un interviu pentru NewsIn.
Numele vehiculate pentru desemnarea comisarului european din partea Romaniei erau pana in prezent Monica Macovei, Anca Boagiu, Leonard Orban, Sorin Frunzaverde.
Potrivit unor surse oficiale de incredere, noua nominalizare a Romaniei pentru inalta functie este Leonard Orban, fostul negociator sef cu Uniunea Europeana.
Leonard Orban, comisarul desemnat din partea Romaniei, asteapta astazi confirmarea pentru ocuparea postului din Executivul european, pe care i-l va da plenul Parlamentului de la Strasbourg prin votul - mai mult decat sigur pozitiv - al membrilor sai.
Leonard Orban a declarat ca va anunta dupa 1 ianuarie componenta Cabinetului sau, deoarece nu a definitivat procesul de stabilire a acestuia. ... Comisarul european Leonard Orban este convins ca domeniul multilingvismului nu este de mana a doua si doreste sa demonstreze importanta portofoliului printr-o activitate intensa si multiple proiecte.
Comisarul european pentru Multilingvism, romanul Leonard Orban, i-a avertizat ieri pe politicienii de la Bucuresti sa adopte strategia postaderare a Romaniei la UE si i-a sfatuit sa renunte la disputele politice interne.
Meglena Kuneva, insarcinata cu Protectia consumatorilor, si Leonard Orban, comisar pentru Multilingvism, au fost deja aprobati de catre Parlamentul European.
Comisarul european Leonard Orban atentioneaza autoritatile de la Bucuresti ca acest scandal poate afecta reforma, iar clauza de salvgardare ar putea fi reactivata.
Ceremonia de la Luxemburg a fost ultimul pas al formalizarii instalarii romanului Leonard Orban in functia de comisar european pentru multilingvism.
Chat-ul si blog-ul sunt doua dintre mijloacele de comunicare la care va apela comisarul roman pentru multilingvism, Leonard Orban, pentru a determina tinerii sa invete mai multe limbi straine.
Sunt masuri care vizeaza, cu precadere, imigrantii din tarile non-UE, insa, sigur, avand in vedere ca la aceasta reuniune a participat si ministrul de Externe, va pot spune ca masurile adoptate de guvernul italian necesita o evaluare atenta pe care am cerut-o Ministerului de Externe, Ministerului de Interne si Departamentului de Afaceri Europene, pentru a ne putea formula un punct de vedere sa zicem asa foarte bine documentat si oficial", a afirmat seful Executivului, la finalul reuniunii avute cu Leonard Orban, comisarul european pentru multilingvism.
Romania se afla inca intr-o situatie economica favorabila, dar care nu va mai dura multi ani si de aceea trebuie luate masuri de urgenta pentru transformarea economiei nationale intr-una cu adevarat competitiva, a declarat vineri comisarul european Leonard Orban.
google-analytics.com