Cautare

282 de rezultate pentru "precup leonard" (3.27 secunde)
Leonard Belgher, consilier local, a spus ca "nemultumirea oamenilor din Alimpesti porneste in principal de la modul in care primarita a inteles sa investeasca banul public pentru binele localitatii".
Leonard Orban, comisarul european desemnat de Romania si acceptat de presedintele Comisiei Europene, si-a inceput ieri, la Bruxelles, pregatirile pentru audieri si formarea cabinetului, dupa ce, in cursul saptamanii trecute, a completat chestionarul general primit de la PE.
Liberalul Leonard Orban, propus de Romania pentru functia de comisar european, se bucura din ce in ce mai mult de sustinerea deputatilor din Parlamentul European (PE), ceea ce prefigureaza un vot final favorabil, la 12 decembrie.
Leonard Orban, Comisarul european pentru multilingvism, se opune initiativei a trei europarlamentari UDMR privind reinfiintarea Universitatii de stat in limba maghiara Bolyai.
Presedintele Traian Basescu l-a numit pe fostul comisar european Leonard Orban consilier pe probleme de Afaceri in cadrul Administratiei Prezidentiale, potrivit decretului publicat luni. ... Leonard Orban este fratele liderului liberal Ludovic Orban.
Noul consilier prezidential pe probleme de afaceri europene, Leonard Orban, a precizat pentru Realitatea FM ca a decis sa accepte postul de la Palatul Cotroceni pentru ca are competenta in ceea ce priveste afacerile europene si il poate sprijini pe seful statului in integrarea europeana a Romaniei.
Inculpatul, care nu a vrut sa dea nici un fel de declaratii in fata procurorilor, a acceptat dupa ce s-a sfatuit cu cei doi avocati sa spuna in fata judecatorilor cum a ajuns sa ia 10.000 de euro de la fratii Leonard si Catalin Gagiu, administratorii SC Agroanpocultura SRL.
Pentru Romania si Bulgaria, Uniunea nu a luat inca o hotarare de deschidere a pietelor muncii, este de parere Leonard Orban, secretar de stat in Ministerul Integrarii Europene (MIE). ... Deja in Romania exista un deficit de forta de munca, in special in sectoarele de varf, a spus Leonard Orban.
Romania risca sa plateasca 30.000 de euro pe zi, daca nu adopta Legea privind retentia datelor, a avertizat azi ministrul desemnat al afacerilor europene, Leonard Orban, in cadrul audierilor in comisiile de specialitate, informeaza NewsIn."In momentul de fata se afla in curs de derulare 47 de proceduri de incalcare a Tratatului - infringement -declansate de Comisia Europeana impotriva Romaniei, dintre care 27 pentru incompatibilitatea normelor nationale cu legislatia UE sau pentru aplicare incorecta, iar 20 pentru necomunicarea masurilor nationale de transpunere a unor directive", a declarat Leonard Orban.Din cele 47 de cazuri, 6 reclama "luarea unor masuri urgente de remediere", printre care si Legea pentru transpunerea Directivei privind retentia datelor."Urmare a intrarii in vigoare a Tratatului de la Lisabona s-au produs modificari inclusiv in ceea ce priveste gestiunea cazurilor de incalcare a Tratatului si in cazul netranspunerilor functioneaza sistemul sanctiunii financiare.
Pe Facebook circula o fotografie a marelui campion roman Leonard Doroftei, cu urmatorul text: ... Leonard Dorin Doroftei (n. ... Nascut la Ploiesti, Leonard a inceput sa practice boxul la varsta de 14 ani la clubul Prahova Ploiesti.
Pictorul Leonard Antonescu participa in acest week-end la targul de Florii si Paste intitulat For the Love of Fashion, la The Vintage Pub Bucuresti, situat pe Strada Smardan nr. ... Intrebat ce il inspira in tablourile sale, Leonard, care lucreaza la IMGB, spune ca il inspira viata.
Edi Claudiu Balan si Leonard Velea au un stand in incinta Pietei Amzei, la parter, unde gasiti: ... Ma refer la rafturile din lemn, pe care le-am amenajat aici", ne-a spus Leonard Velea.
Pentru Leonard Doroftei, 48 de ani, pub-ul situat la una dintre peluzele Stadionului Ilie Oana din Ploiesti inseamna, in primul rand, o afacere de familie. ... Pentru spatiul inchiriat la arena Ilie Oana, Leonard Doroftei plateste o taxa de 15.000 de lei pe luna.
Meglena Kuneva si Leonard Orban sunt intr-adevar la ei acasa in capitala Europei. ... Leonard Orban, functionarul cu manecute, cu seriozitate de ardelean, nu putea decat sa placa europenilor.
Desigur, urmariti de bune intentii, am incercat sa aflam si punctul de vedere (credem) al presedintelui PUR, acualmente PC Salaj, Augustin Precup, insa, precum activitatea organizatiei conduse de acesta, nu a fost de gasit.
Aportul lui Ionut Stancu la echipa in turul campionatului, dar si calitatile sale de lider din teren l-au determinat pe Daniel Mogosanu sa-l propuna capitanul echipei, in locul lui Gabriel Precup, ideea fiind impartasita si de ceilalti componenti ai lotului oltean.
Din punctul meu de vedere, activitatea PC Salaj poate fi imbunatatita", declaratie care ar trebui sa-i dea de gandit presedintelui organizatiei judetene a partidului, Augustin Precup, si nu numai lui.
jucatori de camp - Robert Saceanu, Laurentiu Boroiban, Ovidiu Stoianof, Bogdan Visa, Dumitru Ene, Eusebiu Badea, Iulian Grosu, Marian Anghelina, Mircea Voicu, Catalin Craciun, Cristopher Quist, Edi Stoica, Sorin Raducu, Sergiu Popescu, Gabriel Precup, Ionut Stancu, Alin Vigariu, Andrei Cretu si Alex Coman.
Banica (Mecea) - Pasare, Visa (Grosu), Raducu, Anghelina - Alex (junior in probe), Precup, Saceanu, Voicu - Ene, Cretu. Damila Maciuca:
Mecea, George Savu, Banica, Vigariu, Pasare, Visa, Grosu, Anghelina, Eduard Stoica, Sergiu Popescu, Quist, Coman, Badea, Precup, Vuculescu, Stancu, Saceanu, Cretu, Craciun, Stoianof, Ene, Raducu, M.
google-analytics.com