Cautare

32420 de rezultate pentru "posturi ocupate prin titularizare bucuresti" (3.92 secunde)
Guvernul Romaniei are in pregatire un proiect de lege care prevede inlocuirea sefilor de servicii deconcentrate la fiecare schimbare de Guvern, deoarece si acestea sunt posturi politice, chiar daca persoanele care ocupa functiile au dat concurs, a declarat deputatul PNL Horea Uioreanu.
"Vor fi reduse 21 de posturi, din care numai 18 erau ocupate. Nu am facut pana acum nominalizari. Tot ce pot sa va spun este ca majoritatea angajatilor care urmeaza sa fie disponibilizati sunt de la Ocolul Silvic Corabia.
Primulministru a mentionat ca in prezent exista 11.000 de posturi libere la nivel national, care pot fi ocupate de cei disponibilizati din aparatul bugetar.
Din totalul de 137 de mandate, sunt ocupate in prezent 135, doua posturi fiind vacante. In aceste conditii, majoritatea in Senat este de 68 de voturi, insa in acest moment nici Puterea, nici Opozitia nu detin acest numar de mandate.
Primele 100 de posturi noi sunt scoase la concurs in zilele de 2 si 3 noiembrie.
Ca urmare, teoreticienii postuleaza ca piata presei scriseromanesti a cunoscut o perioada de frenezie consumerista inprimavara lui 1990, caracterizata prin cresterea rapida si haoticaa titlurilor si tirajelor, tendinta continuata si ulterior.
Cantitatea de agent termic achizitionata de la Electrocentrale Bucuresti a fost platita Cantitatea de agent termic achizitionata de la Electrocentrale Bucuresti a fost platita, a anuntat edilul Capitalei, Sorin Oprescu, duminica, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.
Dupa septembrie 1952 si pana in februarie 1968, cand se reinfiinteaza judetele, Calarasiul este investit drept resedinta a Raionului Calarasi, care facea parte din marea Regiunea Bucuresti.
In dimineata zilei de 29 noiembrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Capitalei, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, impreuna cu politisti din cadrul Sectiei 5, Inspectoratului de Politie Judetean Cluj si Serviciului Special de Interventie Rapida, cu sprijinul informativ al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna, au efectuat perchezitii domiciliare la 8 adrese din Bucuresti.
Premierul Emil Boc a declarat ieri, la videoconferinta cu prefectii, ca autoritatile locale care nu vor efectua procesul de restructurare pana la termenul-limita de 16 august, prin adoptarea noilor organigrame potrivit OUG nr. 63/2010, nu vor mai primi bani de la Bucuresti din cotele defalcate.
270 din 22-aprilie-2010 Addenda la Istoria literaturii romane contemporane Gabriela Negreanu s-a nascut la 6 iulie 1947 la Bucuresti. ... In 1970 a absolvit Facultatea de Limba si Literatura Romana a Facultatii din Bucuresti.
Noi insa, avand datorie publica inca destul de mica, inca acceptabila, avand un deficit bugetar pe care il putem corecta prin vointa si acceptarea noastra, fie ca vorbim de cei din asistenta sociala sau pensii, fie ca vorbim de cei din sectorul bugetar, avem mecanismele aici.
De la inceputul anului si pana in prezent, au fost anihilate 32 de posturi de radio-pirat, iar anul trecut 54, cele mai multe descoperite in Bucuresti si in zonele limitrofe.
In plus, doi ingineri ai firmei din Bucuresti sunt platiti de CNE-PROD din banii contribuabililor romani, fiecare cu cate un salariu anual de 137,280 milioane lei ceea ce reprezinta o retributie lunara de 11,440 milioane lei, in conditiile in care cei doi specialisti lucreaza doar 4 ore pe zi.
Demersul meu este determinat de ingrijorarea ca, potrivit ultimelor evenimente, libertatea de expresie si de opinie prin mass-media devin tot mai restranse si mai minoritare in lumea de astazi.
Este adevarat ca la noi pe piata comerciantii incearca eliminarea stocurilor prin tot felul de promotii la modelele LCD 720i sau 720p cu diagonale impresionante.
"O restructurare de fatada, care se rezuma la simpla reducere a unor posturi de demnitari - fara nicio viziune privind functionarea viitoare a statului si fara aplicarea unor criterii legate de eficienta, ci pe baza algoritmului politic - este insuficienta", se arata in comunicatul semnat de secretarul general al democratilor.
Ce ii nemultumeste pe angajati Muzeul Satului, unul din primele muzee etnografice in aer liber din Romania si din lume, infiintat in anul 1936 in Parcul Herastrau din Bucuresti, atrage anual aproximativ 300.000 de turisti si se afla intr-un proces de extindere.
Editia a saptea a festivalului Metalhead Meeting va avea loc pe 6 si 7 iulie la Arenele Romane din Bucuresti. ... Cu 12 albume la activ si multe premii castigate, canadienii vin la Bucuresti sa ofere fanilor piese precum:
Servicii Salubritate Bucuresti S.A. (SSB), a inceput activitatea de prestare a serviciilor de salubrizare in Municipiul Bucuresti, in sectoarele 6, 1 si 4, prin incheierea de contracte directe cu producatorii de deseuri, in august 2000.
google-analytics.com