Cautare

3791 de rezultate pentru "popescu antoaneta gilda" (4.51 secunde)
Irinel Popescu, presedintele Congresului Mondial al Asociatiei Internationale a Chirurgilor, Gastroenterologilor si Oncologilor, saluta prezenta la acest eveniment a profesorului Victor Velculescu, o somitate in domeniul oncologiei Intre 18 si 21 septembrie, Palatul Parlamentului gazduieste cel de-al 23-lea Congres Mondial al Asociatiei Internationale a Chirurgilor, Gastroenterologilor si Oncologilor (IASGO), eveniment care reuneste peste 250 de speakeri din 35 de tari.
Colectia de mobilier "Charme du Provence", pe care o puteti gasi si achizitiona din showroom-urile Exotique a fost inspirata din rafinamentul si charmul de mult uitat al vechilor provincii frantuzesti si de incantatoarele apartamente ale Mariei Antoaneta.
Fotoliul de edil local din Ghindaresti a fost adjudecat de Vasile Simion (PSD), cu 514 voturi, cel din comuna Vulturu de Marius Eugen Berbec (PNTCD), cu 252 de voturi, din Comana de Ion Adam (PNL), cu 636 voturi - in vreme ce fosta primarita, Antoaneta Mandrescu (PSD) a primit 430 de voturi - la Deleni, de Marian Dan (PSD), cu 851 voturi, in defavoarea fostei primarite, Anica Dan (PDL) care a obtinut 602 voturi, la Lumina de Dumitru Chiru (PSD), care a primit 2.322 voturi.
Alaturi de acesta, in CA mai iau decizii si Antoaneta Oprea, Mihai Brailescu, Ghita Nazare, Stefan Simion (fost inspector general al ISJ, consilier judetean al PSD), Mircea Gutter (consilier local PUR) si Dan Bicliu Ripa, ultimii doi fiind reprezentantii CJ in Consiliul de Administratie.
Antoaneta Etves) O noua magistrala de metrou ar putea fi construita de chinezi, iar dezvoltarea agriculturii ar putea fi lasata tot la mana asiaticilor.
Antoaneta Dohotariu, Producator General Departamentul Productie: Cultivam valoarea, increderea, curajul Pariem pe cultura, propunem o noua abordare a sistemelor de valori.
In total, Digi 24 va avea 18 productii, pentru care lucreaza peste 50 de oameni, coordonati de Antoaneta Dohotariu, producator general.Compania RCS & RDS a mai avut o incercare nereusita in televiziune cu 10 TV, proiect care a dat gres la foarte scurt timp dupa lansare.
Antoaneta Nastase (Ciprian Tatarusanu) - 3% 9. Ana Gheorghe (Paul Parvulescu) - 2% 10. Andreea Tonciu (Nicolae Mitea) - 2%
Igor Caras-Romanov, Mihai Gruia Sandu, Dorina Lazar, Alexandru Bindea, Florin Zamfirescu, Crina Semciuc si Antoaneta Zaharia. In Funeralii fericite, Horatiu Malaele este Lionel, un roman reintors din Franta unde a lucrat in constructii, care lupta impotriva destinului si a propriului viitor.
Mihai Gruia Sandu, Igor Caras-Romanov, Alexandru Bindea, Dorina Lazar, Florin Zamfirescu, Crina Semciuc si Antoaneta Zaharia. Distribuită de MediaPro Distribution, comedia romaneasca Funeralii fericite va avea premiera pe 7 iunie, in cinematografele:
Lucian Boia, Emil Brumaru, Catalina Buzoianu, Emil Hurezeanu, Silvia Kerim, Gabriel Liiceanu, Sorin Marculescu, Vintila Mihailescu, Ioana Parvulescu, Andrei Plesu, Elisabeta Polihroniade si Antoaneta Ralian sunt cele 12 personalitati ale societatii si culturii romanesti care au realizat calendarul, ce contine raspunsul fiecaruia dintre ei la intrebari esentiale legate de gestionarea timpului, de rostul zilelor si de ritmurile vietii.
Poporul crede ca dupa cum vara se desparteste de toamna, tot asa se desparte si sufletul omului de corp. Antoaneta Olteanu, Calendarele poporului roman, Ed. Paideia, Bucuresti, 2001
ANTOANETA de 62 de ani din Bucuresti, s-a angajat in traversarea aleei de acces a imobilului cu nr.2, situat pe str.
Ca vor aduce salariul minim la cote maxime, ca vom avea un nivel de trai mai ridicat decat cel al suedezilor, ca in loc de paine vom manca doar cozonaci (asta asa, ca sa ne amintim de Maria Antoaneta), ca pensionarii vor trai intr-un soi de paradis romanesc, iar tara noastra va deveni mai importanta pe harta Europei decat Germania, Anglia si Franta la un loc.
Inainte de a fi reales in fruntea Organizatiei PSD Bucuresti - dar optimist in privinta reusitei sale -, Dan Ioan Popescu s-a grabit sa-l desemneze pe Ion Iliescu drept candidatul acestei filiale pentru presedintia PSD-ului.
Calin Popescu Tariceanu (decembrie 2004 - decembrie 2008) si Emil Boc (din decembrie 2008). ... In 6 aprilie 2006, presedintele declara, intr-o emisiune televizata, ca regreta numirea lui Calin Popescu Tariceanu in functia de prim-ministru.
Popescu, neurolog si scriitor: ... Popescu salveaza vieti, dar scrie si poezie. ... Popescu (43 de ani) are doua joburi cu norma intreaga si exceleaza in ambele: ... Popescu si-a creat discursul poetic in hexagrame si in trigrame, in proza si in versuri. ... Bogdan Ovidiu Popescu - Data si locul nasterii: ... Popescu:
Irinel Popescu: ... Irinel Popescu, seful Centrului de Chirurgie Generala si Transplant Hepatic din institut, presedinte al Academiei de stiinte Medicale. ... Profesorul Irinel Popescu a punctat insa ca necesitatea de transplant este mai mare decat ceea ce se acopera in momentul de fata. ... Irinel Popescu: ... Irinel Popescu: ... Irinel Popescu:
Gheorghe Popescu, directorul Regiei Autonome de Apa Craiova, si-a depus luni demisia, urmand sa ocupe functia de director tehnic in cadrul aceleiasi structuri. Dupa ce a fost atentionat in mai multe randuri ca nu are calitati de manager, Popescu a lasat liber scaunul de director general al regiei.
Dan Ioan Popescu a demisionat luni din PSD, anuntul fiind facut in mod oficial in fata parlamentarilor. Popescu a spus ca isi va continua activitatea politica, in calitate de deputat independent.
google-analytics.com