Cautare

1059 de rezultate pentru "pop grigore zalau" (4.96 secunde)
- Vineri, 9 decembrie, concertez la Bistrita si duminica, 11 decembrie, concertez la Zalau. - Ce contine acest album proaspat lansat? - Fiecare om intelege ca sunt patru coperte pe una singura.
Orasenesc (Mioveni) Arbitru: Petrescu Radu (Bucuresti - Bucuresti) / A1: Marica Mihai Marius (Bistrita - Bistrita Nasaud), A2: Tunyogi Ferencz (Zalau - Salaj)
Kovacs Szabolcs (Carei), A1: Ciprian Dansa (Satu-Mare), A2: Tunyogi Ferencz (Zalau) / Arbitru VAR: Vidican Rares (Satu-Mare), Arbitru AVAR: Alexandru Voda (Alba-Iulia)
Kovacs Istvan (Carei) / A1: Neacsu George Florin (Campulung Muscel), A2: Tunyogi Ferencz (Zalau) / Arbitru VAR: Popa Catalin (Pitesti), Arbitru AVAR: Birdes Romica (Pitesti)
Ferencz Tunyogi (Zalau) / A2: Ciprian Dansa (Satu Mare) / Arbitru VAR: Claudiu Marcu (Constanta) / Arbitru AVAR: Andrei Constantinescu (Bucuresti) / R1: Marius Omut (Satu Mare) / Observatori arbitri:
Grupul PNL a avut un singur absent in lucrarile plenului, Grigore Popescu, care a lipsit de doua ori, iar dintre deputatii fara apartenenta la un grup parlamentar s-a remarcat Olga-Lucheria Voinea, care a lipsit de 6 ori de la lucrarile comisiei de industrii.
Gurile rele sustin ca postul lui Marin Nicolae urmeaza sa fie preluat, in cursul saptamanii viitoare, de Grigore Mertoiu. Sau, in cazul in care aceasta schimbare nu va reusi din prima, cel putin se va incerca.
Andreea Pora, Radu Moraru, Rodica Culcer s.a., Grigore Cartianu este cu un cap deasupra tuturor. Nu pentru ca vorbeste foarte repede, de nu intelegi nimic, ci pentru ca, realmente, se pricepe la toate.
Corneliu Ciontu, Anghel Stanciu, Dan Mocanescu, Liviu Almasan, Gabriel William Branza, Bogdan Cantaragiu, Alexandru Ciocalteu, Olguta Cocrea, Dan Grigore, Daniel Ionescu, Mircea Giurgiu, Costel Ovidenie, Dumitru Puzdrea si Ion Stoica.
Anghel Stanciu a declarat ca urmeaza sa mai demisioneze din PPRM deputatii Alexandru Ciocalteu, Liviu Almasan, Dan Grigore si Dumitru Puzdrea.
Printre semnatarii apelului se numara IPS Nicolae Corneanu, Ion Caramitru, Constantin Balaceanu-Stolnici, Mircea Cartarescu, Dan Grigore, Bogdan Hossu, Ovidiu Iuliu Moldovan, Ion T.
Ieri si astazi, Comisia pentru Protectia Marii Negre impotriva Poluarii desfasoara la Istanbul cea de-a 14-a editie a reuniunii extraordinare in care Romania este reprezentata de o delegatie a Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor (MMGA), Ministerului Afacerilor Externe si Institutului National de Cercetare-Dezvoltare Marina "Grigore Antipa" - Constanta, condusa de Lucia Ana Varga, secretar de stat in cadrul MMGA, membru din partea Romaniei al Comisiei pentru protectia Marii Negre impotriva poluarii.
"Am sarbatorit trei evenimente importante 150 de ani de la infiintarea scolii de medicina veterinara Carol Davila, Ziua Nationala a Medicului Veterinar si 135 de ani de la infiintarea primei scoli de medicina veterinara ceea ce face mandru orice medic veterinar", a declarat Grigore Mertoi, directorul DSV Constanta.
Pentru aceasta afacere, în firma a fost cooptat si Adrian Ghita, fost angajat al companiei de armament Romtehnica si fiul generalului în rezerva Grigore Ghita, condamnat pentru masacrul de la Otopeni din 1989.
Pentru aceasta afacere, în firma a fost cooptat si Adrian Ghita, fost angajat al companiei de armament Romtehnica si fiul generalului în rezerva Grigore Ghita, condamnat pentru masacrul de la Otopeni din 1989.
Liberalul Grigore Craciunescu nu s-a putut abtine sa nu recomande o eventuala schimbare a autoturismelor Camerei cu cele ale ministrilor, pentru ca, a spus el, in masinile deputatilor ploua si se deschid usile in mers.
Ne confruntam, de asemenea, si cu fenomenul eroziunii costiere in privinta caruia trebuie sa se actioneze si chiar si in ceea ce priveste gripa aviara”, ne-a declarat Simion Nicolaev, directorul Institutului National de Cercetare si Dezvoltare Marina „Grigore Antipa”.
* Dan Grigore: Traim intr-o vreme in care merele miros a rahat, rahatul din baie trebuie sa miroasa a mere, o emisiune de divertisment trage semnale de alarma, aceeasi emisiune de divertisment, pe acelasi palier, produce pamflete.
Deputatii Alexandru Ciocalteu, Costel Ovidenie, Dan Mocanescu, Ion Stoica, Olguta Cocrea, Bogdan Cantaragiu, Dan Grigore, Daniel Ionescu si Mircia Giurgiu au depus la Camera o propunere legislativa de completare a Legii nr.
O data cu Ciontu, din PRM au mai plecat deputatii Bogdan Cantaragiu, Daniel Ionescu, Gabriel William Branza, Alexandru Ciocalteu, Dan Grigore, Dumitru Puzdrea si Liviu Almasan.
google-analytics.com