Cautare

1059 de rezultate pentru "pop grigore zalau" (4.68 secunde)
In ultimele doua saptamani, in PD si-au anuntat intrarea fostii parlamentari peremisti Bogdan Cantaragiu, Alexandru Ciocalteu, Danut Liga, Dumitru Puzdrea si Dan Grigore.
Micuta a contactat o viroza si a fost dusa de mama ei, Denisa Nechifor, la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu din Bucuresti, informează
Ioan Silviu Nistor in Istoria romanilor din Transnistria mai aminteste de un roman Turcu ca autor al codului penal rusesc, de Mihail Volosaninov ca organizator al Ministerului de externe rus si Grigore Voloseninov (Romanul) de asemenea diplomat al Rusiei (34).
Evenimentul va avea loc in Sala Mitita Constantinescu a Bancii Nationale a Romaniei si va fi moderat de George Virgil Stoenescu, membru al Consiliului de Administratie al BNR. Alaturi de autor vor lua cuvantul domnii Teodor Baconschi, Cristian Tudor Popescu si Grigore Arsene.
Evenimentul are loc in Sala Mitita Constantinescu a Bancii Nationale a Romaniei si este moderat de George Virgil Stoenescu, membru al Consiliului de Administratie al BNR. Alaturi de autor iau cuvantul domnii Teodor Baconschi, Cristian Tudor Popescu si Grigore Arsene.
E acelasi Brancusi care, din fericire pentru arta si pentru el, n-a avut nevoie sa depinda decat de el insusi si de propria sa credinta (MN/RC/lr/HR/gi/ - document din arhiva MAE, cu indici de lucru).Pe spatele acestei pagini, cu un creion albastru, cineva (noi credem ca e vorba de ministrul de Externe Grigore Preoteasa) noteaza:
sper ca si experienta vizitatorilor sa fie una cu adevarat placuta pentru ca Bookfest 2018 este un eveniment organizat la cele mai inalte standarde si, indraznesc sa spun, cu cele mai frumoase standuri dedicate cartilor, a declarat Grigore Arsene, presedintele Asociatiei Editorilor din Romania, organizatorul Bookfest.
Printre artistii care expun se numara Victor Grigore, Corneliu Ratcu, Dorin Manea, Silviu Ioan Soare, Laura Culea, Rodica Iacob, Petronela Milea, Florin Valsan, Maria Bogatu, Jimi Stanescu, Mireille Popa, Aura Giurca, Noni Stefanescu si multe alte nume sonore ale artei plastice calarasene si nu numai.
Cea dintai comisie a Calarasiului, in calitatea sa de oras resedinta de judet, dar care se afla pe o mosie privata, a fost aleasa la 1 noiembrie 1833 si era alcatuita din Raducan Ceausescu si logofatul Tanase Patentarul, ca membrii alesi, arendasul Grigore Poenaru, ca reprezentant al Spitalului Coltea - proprietarul mosiei, postelnicul Chiriac Gheorghiu, starostele patentarilor (meseriasilor) si doi reprezentanti ai locuitorilor de rand:
- Dupa multa truda s-a hotarat sa se ia casa in care era comandirul strajii pamantesti, maiorul Filipescu, casa proprietatii, in care sta arendasul Grigore Poenaru si casa in care era cafeneaua unuia Stefan Vasiliu.
Vor expune artisti plastici din Calarasi, Bucuresti si Gran Canaria, precum Jimmy Stanescu, Florian Valsan, Victor Grigore, Cornel Ursu Dobrogea, Petronela Milea, Nestor Damasso del Pino, Mihai Gabriel Boboc, Mireille Astrid Popa, dar si tinere talente, exponenti ai noului val in domeniul caricaturii.
In anul 590, papa Grigore cel Mare a incercat sa sistematizeze cunostintele in materie de vise, elaborand o lucrare in care a clasificat visele in trei mari categorii:
Premiul Special in Arte "Grigore Vieru" â€" Alecsandra Raluca Dragoi (Universitatea Portsmouth, Marea Britanie).  Marele Premiu:
Grigore Antipa a descris aceasta superba zona in cartea Regiunea inundabila a Dunarii, pg. 16-17, aparuta la Bucuresti in 1910, la Institutul de Arte Grafice Carol Göbl.
Dupa defilarea militarilor din tarile straine, va urma blocul de defilare al Fortelor Terestre, deschis de Detasamentul Batalionului 26 Infanterie Neagoe Basarab, din Brigada 2 Infanterie Rovine si urmat de un detasament de parasutisti din Batalionul 495 Infanterie Capitan Stefan Soverth, un detasament de vanatori de munte apartinand Batalionului 30 Vanatori de Munte-Dragoslavele din Brigada 2 Vanatori de Munte Sarmizegetusa, militari din Batalionul 280 Infanterie Mecanizata Capitan Valter Maracineanu, militari din cadrul Batalionului 812 Infanterie Bistrita, din Brigada 81 Mecanizata General Grigore Balan, militarii Batalionului 96 Geniu.
Se pare ca prima semnalare, in spatiul romanesc, a unei aparitii care poate fi numita OZN, este cea identificata, de Dalila-Lucia Arama (paleograf principal la cabinetul de manuscrise al Bibliotecii Academiei Romane) in Letopisetul tarii Moldovei al lui Grigore Ureche.
Fondatorul PSD Ion Iliescu a sosit primul la intalnirea cu organizatia seniorilor din Bucuresti si a fost intampinat in aplauzele varstnicilor pesedisti, cu toate ca acestia il asteptau de doua ore la Casa Studentilor "Grigore Preoteasa".
- Retinerea locotenent-colonelului de securitate Grigore Zagarin de la SMB, in cursul zilei de 23 decembrie 1989, ca urmare a faptului ca avea asupra sa un pistol si munitie.
80 de ani de cerectari arheologice, Gospodaria taraneasca din valea Dunarii, Grigore Patrichi Smulti. Scurt istoric al Muzeului Dunarii de Jos Calarasi Muzeul din Calarasi a luat fiinta in 1950 (pe baza HCM nr.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa si e2 Young Engineers va invita sa participati la doua programe educationale de succes duminica, 10 februarie 2019.
google-analytics.com