Cautare

1059 de rezultate pentru "pop grigore zalau" (3.80 secunde)
Inainte de alegeri au primit in PSD cativa primari aducatori de voturi, Chirica (Tamadau), Cartusanu ( Fundeni), Grigore (Sohatu) etc., care s-a vazut ca au adus un plus de voturi la cosul partidului.
Ion Spanu) Nu sunteti nici un mare savant in ceea ce priveste fizica pentru ca nu sunteti vreun Henri Coanda, nici un mare profesor caci nu sunteti Grigore C.
Un beneficiar principal si in acelasi timp pion important in lantul mafiot al hotilor de motorina din conducta Petrotrans este Grigore Comanescu, patronul cunoscutei societati Comprest Util.
De mentionat este si faptul ca seful DADR Galati, Petre Grigore, s-a deplasat in teritoriu impreuna cu reprezentantii Prefecturii pentru a face o noua evaluare a distrugerilor provocate de calamitatile care s-au abatut asupra zonei noastre in ultima perioada.
Pe locurile noua si zece se situeaza familia Voiculescu (350 de milioane de dolari) si Dan Grigore Adamescu (320 de milioane de dolari).
Pentru realizarea covoarelor asfaltice se vor investi 89,88 miliarde de lei vechi, pe lista strazilor care vor avea astfel un nou look aflindu-se Vasile Alecsandri, Ion Fotea, Nae Leonard, Grigore Ventura, Siderurgistilor, 1 Decembrie 1918, Navelor, Eroilor, Plantelor, Saligny, Nufarului, Gorunului.
In replica, directorul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Galati, Petre Grigore, citat de RomNET, afirma ca pretul graului si al fainii au scazut drastic fata de nivelul inregistrat in 2004.
Alaturi de cei trei parteneri, se vor mai implica in acest proiect Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor, Administratia Apele Romane, Prefectura Constanta, ANT, "Mare Nostrum" si INCDM "Grigore Antipa", DSP Constanta, patronate ale hotelierilor din sudul litoralului, operatori plajelor din zona.
Toti trebuie sa inteleaga acest lucru si sa se conformeze", ne-a declarat Directorul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Galati, Petre Grigore.
Toti trebuie sa inteleaga acest lucru si sa se conformeze", ne-a declarat Directorul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Galati, Petre Grigore.
Situatia s-ar putea inrautati serios daca in urmatoarele saptamini deficitul de apa din sol nu va fi compensat prin caderea unor precipitatii mai substantiale sau chiar printr-o ninsoare”, ne-a declarat seful Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Galati, Petre Grigore.
Problema e ca nu mai exista nici o ferma in judetul Galati de unde ar fi putut sa cumpere animale, asa ca s-au lasat pagubasi”, ne-a declarat directorul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Galati, Petre Grigore.
Cei care nu se vor conforma nu vor primi nici un ban”, ne-a declarat directorul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Galati, Petre Grigore.
“Ceea ce se intimpla este foarte periculos, pentru ca riscam sa avem pierderi foarte mari la toate culturile daca in urmatoarea perioada ne vom confrunta cu temperaturi foarte scazute”, ne-a declarat directorul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Galati, Petre Grigore.
"Noi avem, de toate, noua masini, insa doar trei sint folosite exclusiv de angajatii nostri pentru ca trei sint la Unitatea Fitosanitara si celelalte trei au ajuns la Sendreni", ne-a declarat Petre Grigore, directorul DADR.
La discutiile de la Mangalia participa reprezentanti ai primariei din localitate, condusi de directorul Serviciului Public Social, Ionut Vaida, ai Directiei Apele Romane "Dobrogea Litoral", ai Prefecturii Constanta, Garzii de Mediu, Autoritatii de Sanatate Publica, ANT, precum si de la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Marina "Grigore Antipa" Constanta.
Tot ce putem face la acest moment este sa le inregistram si sa facem tot ce ne sta in putere pentru a-i convinge pe producatori sa incheie contracte cu ANIF pentru furnizarea de apa pentru irigat", ne-a declarat directorul DADR, Petre Grigore.
Romania, care produce la randul sau palinca, a facut opozitie iar acum ambele tari au acum dreptul de-a folosi aceasta denumire de origine", ne-a declarat directorul DADR Galati, Petre Grigore.
Din fericire fermierii sunt asigurati si pagubele vor fi acoperite", ne-a declarat directorul DADR, Petre Grigore. A inceput campania de recoltat Sa speram ca acestea sunt singurele calamitati pana la finalizarea recoltatului.
„Triplarea taxei auto pentru autoturismele second hand incalca articolul 95 din Tratatul CEE, care spune ca nici un stat nu poate aplica, pentru produsele din alte tari membre, impozite si taxe mai mari decat cele care se aplica produselor nationale similare“, a declarat atunci Ioan Grigore Prodan, comisar general, sef al Consiliului Superior in cadrul CSC.
google-analytics.com